Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Πηρα τις προαλλες στα χερια μου ενα laptop με το εξης προβλημα: Αν ειχε να λειτουργησει για πολυ καιρο δεν ειχε κανενα προβλημα να ξεκινησει normal και να μπει και στα windows.Αφου το κλεισεις ομως μετα αν το ξανα-ανοιξεις κλεινει αμεσως(σε 1 sec).To εχω 5 μερες τωρα,μου ειχε ανοιξει μονο την πρωτη φορα,ολες τις αλλες κλεινει με την μια.Μου το ειχε πει ο φιλος μου και το παρατηρησα και εγω.Το εχω μονο με το τροφοδοτικο αφου η μπαταρια τα εχει φτυσει.Το εχω καθαρισει και την ψυκτρα ,εχω βαλει και παστα και παλι τα ιδια.Hp pavilion dv6.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Απο θερμοκρασίες πως παει για δές με το hwmonitor , δεν ανοίγει ενοείς δεν μπαίνει πάντα στα windows ή δεν ανοίγει γενικά το laptop ?

Δημοσ.

Την πρωτη φορα που καταφερα να μπω οι θερμοκρασιες ηταν κομπλε.το προβλημα τωρα ειναι οτι περνει μπροστα το λαπτοπ μονο για 1 δευτερολεπτο (αναβει το power on,στροφαρει μια φορα το ανεμιστιρακι και μετα κλεινει ).

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το.ίδιο.πρόβλημα αλλά με καινούργιο λαπτοπ όλα ήταν μια χαρά ξαφνικά έκλεισε το άνοιξα και όλα κομπλέ και από σήμερα πάω να το ανοίξω κάνει.μια στροφή ο.ανεμιστήρας και κλείνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...