miltgiorg Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 επειδη ενδιαφερομαι και εγω!! http://www.e-shop.gr/quer-kom0555-ups-micropower-2000-2000va-1200w-p-PER.664242αυτο λεει?? κραταει ανοιχτο το πσ οταν διακοπει το ρευμα??
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Και να παει για μπανακι; δεν ειναι καλα ε; καλα θα το βαλω πουθενα αλλου σε περίπτωση αναγκης, πχ σε κανα ρουτερ οταν πεσει το ρευμα το καλο ειναι οτι μια μπαταρια ειναι φτηνη.βρισκεις δηλαδη με 15 ευρω αν ειναι 12v 7,2 ah.επισης σε αυτα κανει και 12volt 8ah. Θα έχει πρόβλημα με τα active pfc τροφοδοτικά?? Γιατί γράφει δεν ενδείκνυται. θεωρητικα παντα ολα τα Ups Που βγαζουν approximately to sine wave δεν θα πρεπε να παιζουν με active pfc τροφοδοτικα ασχετα που ολος ο κοσμος το κανει διοτι τα sine wave ups ειναι ακριβα.sinewave ειναι τα apc τα smart που οκ το 1000 παιζει να εχει κανα 300 ευρω.ειναι αυτο που εγραψε πιο πανω ο Plpapadopoulos.sine wave ειναι η ημιτονοειδης καμπυλη ενω approximately ή near sinewave υποδηλωνει οτι δεν ειναι ακριβως ημιτονοειδης οποτε και θεωρητικα δεν κανει για active pfc.δεν ξερω πως αλλιως να το μεταφρασω στα ελληνικα. επειδη ενδιαφερομαι και εγω!! http://www.e-shop.gr/quer-kom0555-ups-micropower-2000-2000va-1200w-p-PER.664242αυτο λεει?? κραταει ανοιχτο το πσ οταν διακοπει το ρευμα?? μαρκα τελειως αγνωστη και πολυ φτηνο.επισης ανεμιστηρακι που σε καποια ακουγοταν αρκετα.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 θεωρητικα παντα ολα τα Ups Που βγαζουν approximately to sine wave δεν θα πρεπε να παιζουν με active pfc τροφοδοτικα ασχετα που ολος ο κοσμος το κανει διοτι τα sine wave ups ειναι ακριβα.sinewave ειναι τα apc τα smart που οκ το 1000 παιζει να εχει κανα 300 ευρω.ειναι αυτο που εγραψε πιο πανω ο Plpapadopoulos.sine wave ειναι η ημιτονοειδης καμπυλη ενω approximately ή near sinewave υποδηλωνει οτι δεν ειναι ακριβως ημιτονοειδης οποτε και θεωρητικα δεν κανει για active pfc.δεν ξερω πως αλλιως να το μεταφρασω στα ελληνικα. Τις ξέρω τις διαφορές, απλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει όταν δεν χρησιμοποιούμε sineware ups!
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 εχω ακουσει τροφοδοτικο να "σφυριζει" χωρις να δω ποτε προβλημα.στην πραξη δεν εχω δει κατι αλλο. σε μενα επερνα παντα sinewave.(smart apc).
vagos456 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σε idle κατάσταση πόσο ρεύμα καίει το συγκεκριμένο; Ξέρει κανένας ; http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SMT1500I
XronisR Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πριν κανα 2μηνο πηρα Site: αυτο στο pc της υπογραφης.Το προτιμησα γιατι εχει schuko εξοδους και δεν θα ηθελα αλλα καλωδια.Εβαλα και ενα καλωδιο usb,κατεβασα το προγραμμα της εταιρειας και το pc σβηνει μονο του μετα απο 2 λεπτα αν δεν ερθει το ρευμα.Αν ερθει,συνεχιζει κανονικα.Εχω πανω Pc,laptop,ηχεια και router με Site: πολυπριζο ασφαλειας apc .
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σε idle κατάσταση πόσο ρεύμα καίει το συγκεκριμένο; Ξέρει κανένας ; http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=SMT1500I δεν ξερω ποσο καιει αλλα γενικα μην περιμενεις τιποτα πολυ.ειχα σπιτι 1500va smart και 1000va smart και τα 2 ταυτοχρονα δηλαδη και δεν ειδα καμια αξιοσημειωτη διαφορα σε ρευμα.μετα απο διακοπη οκ θα γεμισει την μπαταρια που εκει θα τρωει λιγο παραπανω.κατεβασε το manual λογικα θα λεει εκει.
vagos456 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 δεν ξερω ποσο καιει αλλα γενικα μην περιμενεις τιποτα πολυ.ειχα σπιτι 1500va smart και 1000va smart και τα 2 ταυτοχρονα δηλαδη και δεν ειδα καμια αξιοσημειωτη διαφορα σε ρευμα.μετα απο διακοπη οκ θα γεμισει την μπαταρια που εκει θα τρωει λιγο παραπανω.κατεβασε το manual λογικα θα λεει εκει. Σε ευχαριστώ πολύ.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Ψάχνοντας βρήκα και αυτό. http://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-Adaptive-Sinewave-CP1500EPFCLCD.html
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. τιποτα. Ψάχνοντας βρήκα και αυτό. http://www.skroutz.gr/s/374105/CyberPower-Adaptive-Sinewave-CP1500EPFCLCD.html υπαρχουν και φτηνα sinewave.ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.δηλαδη θα προτιμουσα 1000αρι smart απο το 1500 cyberpower
greg2310 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω με 1000 cyberpower value εδω και ενα χρονο στο Pc της υπογραφης και οθονη πανω εχω περασει απο 5 διακοπες ρευματος -μια υποταση οπου επαιρνε απο το ups το συστημα και ολα μια χαρα ..το προγραμμα που εχει δεν ειναι κατι φοβερο αλλα τη δουλεια του τη κανει...η συνδεσμολογια που εχω ειναι πολυμπριζο ασφαλειας-ups-pc...επισης να πω πως δεν εχω δει να περναει σε καταναλωση το 65% συμφωνα με τισ ενδειξεις του σε heavy gaming...
Chocobo Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω με 1000 cyberpower value εδω και ενα χρονο στο Pc της υπογραφης και οθονη πανω εχω περασει απο 5 διακοπες ρευματος -μια υποταση οπου επαιρνε απο το ups το συστημα και ολα μια χαρα ..το προγραμμα που εχει δεν ειναι κατι φοβερο αλλα τη δουλεια του τη κανει...η συνδεσμολογια που εχω ειναι πολυμπριζο ασφαλειας-ups-pc...επισης να πω πως δεν εχω δει να περναει σε καταναλωση το 65% συμφωνα με τισ ενδειξεις του σε heavy gaming... Φίλε μου το πολύμπριζο ασφαλείας τι δουλειά κάνει ακριβώς.? Πίστευα πως ένα ups θα έφτανε :/
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Φίλε μου το πολύμπριζο ασφαλείας τι δουλειά κάνει ακριβώς.? Πίστευα πως ένα ups θα έφτανε :/ το πολυπριζο ασφαλειας κοβει απλα τα spikes για να μην καψεις κατι.εφοσον εχεις Ups που κανει avr ναι δεν θα χρειαστει.απλα και εγω ετσι το ειχα παλια για 2 λογους. α.ηθελα πολυπριζο ετσι και αλλιως οποτε το εβαλα πριν απο ολα.απλα το πληρωσα πιο ακριβα. β.το βασικο ειναι οτι το εβαλα πριν το Ups οποτε αμα γινει κατι extreme στο ρευμα μπας και την φαει το πολυπριζο και πεταξει ασφαλεια πριν φτασει στο ups και κανει καποια ζημια εκει.καλυτερα δηλαδη να εχω χαλασει ενα πολυπριζο των 20 -30 ευρω παρα ενα Ups των 300-500 ευρω. βεβαια και το Ups εχει ασφαλεια οποτε σε πολυ μεγαλο ρευμα θα την πεταξει(αν ειναι πιο μικρο απλα θα κοψει την ταση ή θα παιξει avr) αλλα και ενα πολυπριζακι ασφαλεια πιο πριν κακο δεν κανει.ειναι ενα παραπανω μετρο προστασιας.απλα μιλαω για αποτομα πολυ μεγαλη ταση.δεν μιλαω δηλαδη τα 220 να γινουν 240 -250 που το ups τα διαχειριζεται ανετα αλλα λεω τιποτα απο κανα βραχυκυκλωμα απο κανα κεραυνο. βεβαια με κεραυνο κανεις δεν εγγυαται τιποτα οτι θα αντεξει το πολυπριζο/Ups.βεβαια και στην περιπτωση του Ups και του πολυπριζου ασφαλειας για να παιξουν σωστα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να δουλευει η γειωση στο σπιτι αλλιως οπως γραφει και το Manual κανεις μια τρυπα στο νερο και δεν θα σε προστατεψει.τα πολυπριζα ασφαλειας εχουν και λαμπακι πανω που σου λενε αν παιζει η γειωση ή οχι.τουλαχιστον τα apc που χρησιμοποιιω εγω
Haldol Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτό το "near sinewave" είναι καμιά μαγκιά των εταιρειών UPS, τίποτα περίεργο, ή απλά είναι πιο ... εξευγενισμένη έκφραση του τροποποιημένου ημιτόνου; Αν είναι τροποποιημένο ημίτονο πάντως, το PFC δεν γουστάρει και πολύ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα κόψει την τροφοδοσία.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 θα το δεις near sinewave ,modified sinewave η οπως το γραφει η apc Stepped approximation to a sinewave.ναι εννουν οτι δεν ειναι ακριβως ημιτονο αλλα κοντα στο ημιτονο.δεν ξερω αν στην γλωσσα των ηλεκτρονικων το λενε τροποποιημενο ημιτονο. ναι τα active pfc δεν ειναι κανονικα για τετοια Ups αλλα ολος ο κοσμος παιρνει τετοια.οπως εγραψα πιο πανω δεν εχω δει ζημια απλα εχω ακουσει psu να "σφυριζει"οταν ηταν On battery.δεν θυμαμαι μαρκα.ισως seasonic ισως οχι.ολα πλεον τα psu ειναι active pfc.δεν εχω δει να κοβουν τροφοδοσια αλλα δεν ξερω αν του κανουν ζημια με την εννοια οχι να καει αλλα να το ζοριζει η να του μειωνει την ζωη. Αυτό το "near sinewave" είναι καμιά μαγκιά των εταιρειών UPS, τίποτα περίεργο, ή απλά είναι πιο ... εξευγενισμένη έκφραση του τροποποιημένου ημιτόνου; Αν είναι τροποποιημένο ημίτονο πάντως, το PFC δεν γουστάρει και πολύ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα κόψει την τροφοδοσία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα