gregory55 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν τα windows Lumia είναι συμβατά με οποιοδήποτε handsfree ή υπάρχουν περιορισμοί? κάπου άκουσα ότι ενδέχεται να λειτουργούν αλλά χωρίς υποστήριξη μικροφώνου/ κουμπιών. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Razer Hammerhead PRO. Ευχαριστώ.
mckaibomber Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 φιλε μου γρηγορη θα ηθελα να σε βοηθησω αλλα ολοι εδω μισουμε το βασιλη πυλη
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 φιλε μου γρηγορη θα ηθελα να σε βοηθησω αλλα ολοι εδω μισουμε το βασιλη πυλη Δεν καταλαβαινω την χρησιμοτητα του ποστ σου στην ερωτηση του φιλου και παλι με το "ολοι" τι εννοεις;;;. Και αν θες ακριβη μεταφραση του bill gates στα ελληνικα ειναι βασιλης πυλες... Αυτα . www.razerzone.com/gaming-audio/razer-hammerhead-pro Φιλε μου η επισημη σελιδα τους γραφει iphone android and mobile phones...πουθενα windows...
KwstasXt Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Προσφατα αγορασα ακουστικα iLuv , εγραφε υποστηριξη android και iphone αλλα δεν ελεγε και για Windows.Τα δοκιμασα στο Lumia μου και λειτουργουν αψογα και τα κουμπακια αυξομειωσης εντασης και το κουμπι που δεχοταν κλησεις. Μπορεις να τα δοκιμασεις καπου σε καποιο μαγαζι ισως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα