Προς το περιεχόμενο

[tablet] ESTAR GEMINI IPS 8''/Quad-Core 1.4 GHz/16GB - 79€ - Media Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[tablet] ESTAR GEMINI IPS 8''/Quad-Core 1.4 GHz/16GB - 79€ - Media Markt

Χαρακτηριστικά ESTAR GEMINI IPS 8''/Quad-Core 1.4 GHz/16GB - (MID8098)

Επεξεργαστής Επεξεργαστής: Quad-Core Rockchip RK3188-T Cortex A9 1.4 GHz
Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.4 GHz
Αριθμός πυρήνων επεξεργαστή: 4
Μνήμη RAM: 1 GB RAM
Εσωτερική μνήμη: 16 GB
Οθόνη Ανάλυση: 1280 x 800 pixels
Διαγώνιος οθόνης (inch): 8 inch Τύπος οθόνης: IPS (Samsung PLS screen)
Συνδεσιμότητα Συνδέσεις: 1 x Micro USB, 1 x Micro HDMI, 1 x 3.5 mm jack WLAN (standards): 802.11 b/g/n Bluetooth: 3.0 HS+ 4.0 LE
Εξοπλισμός Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat

Δημοσ.

Μόνο η μπαταρία είναι μικρή (3800mah) για 8ρι 4πύρηνο, αλλά στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Επίσης απ ότι είδα έχει μόνο 5gb ελεύθερα απ τα 16. Πληροφοριακά...

Δημοσ.

Το tablet του skroutz είναι windows tablet, αυτό του Media markt  είναι android ..  Προφανώς και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις σε ίδια βάση για τις γνωστές διαφορές των δύο λογισμικών. Έψαξα ,αλλά δεν το βρήκα το tablet της mediamarkt.

• Like 1
Δημοσ.

Το tablet του skroutz είναι windows tablet, αυτό του Media markt  είναι android ..  Προφανώς και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις σε ίδια βάση για τις γνωστές διαφορές των δύο λογισμικών. Έψαξα ,αλλά δεν το βρήκα το tablet της mediamarkt.

Απ ότι είδα τα μιντια γράφουν και διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας απ ότι στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω τί παίζει.

http://www.estar.eu/en/estar-gemini-ips-intel-quad-core-specifications/

Δημοσ.

Απ ότι είδα τα μιντια γράφουν και διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας απ ότι στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω τί παίζει.

ναι αλλα και αυτό είναι windows ππου λες ...

Δημοσ.

ναι αλλα και αυτό είναι windows ππου λες ...

Οντως αλλα στην επισημη σελιδα μονο αυτο υπαρχει.το αλλο που το βρηκαν τα μιντια...
Δημοσ.

Πήγα χθες στο media να το δω από κοντά γιατί με βάση τα specs του φαίνεται όντως vfm. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ταμπλετ είναι τραγικό,γι αυτό και δεν το έβαλα στο forum . Μαζέψτε χρήματα και πάρτε κάτι άλλο αν ψάχνετε για 8 ιντσών.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα χθες στο media να το δω από κοντά γιατί με βάση τα specs του φαίνεται όντως vfm. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ταμπλετ είναι τραγικό,γι αυτό και δεν το έβαλα στο forum . Μαζέψτε χρήματα και πάρτε κάτι άλλο αν ψάχνετε για 8 ιντσών.

τραγικό πλαστικουρα?

τραγικό γωνία θεάσης?

τραγικό δεν εχει play store?

μας λες κατι παραπάνω σε παρακαλώ μιας και έμενα μου φανηκε vfm ειδικα για δώρο και μάλλον δεν προλαβαίνω να βρεθώ σε ΜΜ?

ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

τραγικό πλαστικουρα?

τραγικό γωνία θεάσης?

τραγικό δεν εχει play store?

μας λες κατι παραπάνω σε παρακαλώ μιας και έμενα μου φανηκε vfm ειδικα για δώρο και μάλλον δεν προλαβαίνω να βρεθώ σε ΜΜ?

ευχαριστώ

Η οθονη δεν συγκρινεται με αντιστοιχα LG κτλ σε χρωματα , λαγκαρει παρα πολυ ακομα και στην επιφανεια εργασιας, τα εικονιδια στο dock καποια στιγμη τρεμοπαιζανε , ενω η οθονη ειναι αναισθητη στο αγγιγμα, αν δεν βαλεις λιγο πιεση δεν κανει τιποτα, τουλαχιστον στο scroling. Οσον αφορα τα πλαστικα του δεν ασχοληθηκα καν  μετα απο αυτα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλό για τα χρήματα του . Η οθόνη του  ξεκούραστη ,η μπαταρία κρατάει ....4200 είναι τελικά η χωρητικότητα . Μελανό σημείο... δεν έχει δυνατό ηχείο.,καλές κάμερες 5 πίσω και 2 μπροστά !!  κάτοχος της συσκευής και  ευχαριστημένος για την αγορά!!Επεξεργαστής αρκετά καλός έχει μια καθυστέρηση μικρή στο scroling. στο διάβασμα ξεκούραστη και φωτεινή οθόνη. τόσο για διάβασμα όσο και για video!!σε περισσοτερα χρήματα έχει και καλύτερες επιλογές αλλά γούστα είναι αυτά και ανάλογα τη τσέπη του καθενός!

Δημοσ.

Η οθονη δεν συγκρινεται με αντιστοιχα LG κτλ σε χρωματα , λαγκαρει παρα πολυ ακομα και στην επιφανεια εργασιας, τα εικονιδια στο dock καποια στιγμη τρεμοπαιζανε , ενω η οθονη ειναι αναισθητη στο αγγιγμα, αν δεν βαλεις λιγο πιεση δεν κανει τιποτα, τουλαχιστον στο scroling. Οσον αφορα τα πλαστικα του δεν ασχοληθηκα καν  μετα απο αυτα

το εχεις και τα λες ολα αυτα? γιατι απο οτι βλεπω τα παιδια που το πηραν μοιαζουν να διαφωνουν

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το εχεις και τα λες ολα αυτα? γιατι απο οτι βλεπω τα παιδια που το πηραν μοιαζουν να διαφωνουν

Μα το γραφει ο ανθρωπος ότι το ειδε από κοντα στο κατάστημα, δεν τα βγαζει από το μυαλο του: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...