PETROS13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 [tablet] ESTAR GEMINI IPS 8''/Quad-Core 1.4 GHz/16GB - 79€ - Media Markt Χαρακτηριστικά ESTAR GEMINI IPS 8''/Quad-Core 1.4 GHz/16GB - (MID8098) Επεξεργαστής Επεξεργαστής: Quad-Core Rockchip RK3188-T Cortex A9 1.4 GHz Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.4 GHz Αριθμός πυρήνων επεξεργαστή: 4 Μνήμη RAM: 1 GB RAM Εσωτερική μνήμη: 16 GB Οθόνη Ανάλυση: 1280 x 800 pixels Διαγώνιος οθόνης (inch): 8 inch Τύπος οθόνης: IPS (Samsung PLS screen) Συνδεσιμότητα Συνδέσεις: 1 x Micro USB, 1 x Micro HDMI, 1 x 3.5 mm jack WLAN (standards): 802.11 b/g/n Bluetooth: 3.0 HS+ 4.0 LE Εξοπλισμός Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ESTAR-GEMINI-IPS-8%27%27-Quad-Core-1.4-GHz-16GB---%28MID8098%29,99452,480514,2028235.html?langId=-18&et_cid=252&et_lid=1554&et_sub=[Homepage]-TVC_10_11-4-2015#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC skroutz από 123€ http://www.skroutz.gr/s/5685306/eStar-Gemini-IPS-4-Core-8-16GB.html θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή για 8άρι tablet με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Pseudonumo Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μόνο η μπαταρία είναι μικρή (3800mah) για 8ρι 4πύρηνο, αλλά στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επίσης απ ότι είδα έχει μόνο 5gb ελεύθερα απ τα 16. Πληροφοριακά...
cvstratos92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το tablet του skroutz είναι windows tablet, αυτό του Media markt είναι android .. Προφανώς και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις σε ίδια βάση για τις γνωστές διαφορές των δύο λογισμικών. Έψαξα ,αλλά δεν το βρήκα το tablet της mediamarkt. 1
Pseudonumo Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το tablet του skroutz είναι windows tablet, αυτό του Media markt είναι android .. Προφανώς και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις σε ίδια βάση για τις γνωστές διαφορές των δύο λογισμικών. Έψαξα ,αλλά δεν το βρήκα το tablet της mediamarkt. Απ ότι είδα τα μιντια γράφουν και διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας απ ότι στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω τί παίζει. http://www.estar.eu/en/estar-gemini-ips-intel-quad-core-specifications/
smerliao Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Απ ότι είδα τα μιντια γράφουν και διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας απ ότι στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω τί παίζει. http://www.estar.eu/en/estar-gemini-ips-intel-quad-core-specifications/ ναι αλλα και αυτό είναι windows ππου λες ...
Pseudonumo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Απ ότι είδα τα μιντια γράφουν και διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας απ ότι στην επίσημη σελίδα. Δεν ξέρω τί παίζει. http://www.estar.eu/en/estar-gemini-ips-intel-quad-core-specifications/ ναι αλλα και αυτό είναι windows ππου λες ... Οντως αλλα στην επισημη σελιδα μονο αυτο υπαρχει.το αλλο που το βρηκαν τα μιντια...
Innersense Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 α) αυτί σημαίνει ότι μπορούμε να του περάσουμε Windows 8 αν θελουμε; β) root γίνεται;
theosk Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πήγα χθες στο media να το δω από κοντά γιατί με βάση τα specs του φαίνεται όντως vfm. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ταμπλετ είναι τραγικό,γι αυτό και δεν το έβαλα στο forum . Μαζέψτε χρήματα και πάρτε κάτι άλλο αν ψάχνετε για 8 ιντσών. 1
smerliao Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πήγα χθες στο media να το δω από κοντά γιατί με βάση τα specs του φαίνεται όντως vfm. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ταμπλετ είναι τραγικό,γι αυτό και δεν το έβαλα στο forum . Μαζέψτε χρήματα και πάρτε κάτι άλλο αν ψάχνετε για 8 ιντσών. τραγικό πλαστικουρα? τραγικό γωνία θεάσης? τραγικό δεν εχει play store? μας λες κατι παραπάνω σε παρακαλώ μιας και έμενα μου φανηκε vfm ειδικα για δώρο και μάλλον δεν προλαβαίνω να βρεθώ σε ΜΜ? ευχαριστώ 1
Innersense Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχει playstoreΤώρα το σωστό attachment Επεξ/σία 11 Απριλίου 2015 από Innersense
theosk Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 τραγικό πλαστικουρα? τραγικό γωνία θεάσης? τραγικό δεν εχει play store? μας λες κατι παραπάνω σε παρακαλώ μιας και έμενα μου φανηκε vfm ειδικα για δώρο και μάλλον δεν προλαβαίνω να βρεθώ σε ΜΜ? ευχαριστώ Η οθονη δεν συγκρινεται με αντιστοιχα LG κτλ σε χρωματα , λαγκαρει παρα πολυ ακομα και στην επιφανεια εργασιας, τα εικονιδια στο dock καποια στιγμη τρεμοπαιζανε , ενω η οθονη ειναι αναισθητη στο αγγιγμα, αν δεν βαλεις λιγο πιεση δεν κανει τιποτα, τουλαχιστον στο scroling. Οσον αφορα τα πλαστικα του δεν ασχοληθηκα καν μετα απο αυτα
simplemind79 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Καλό για τα χρήματα του . Η οθόνη του ξεκούραστη ,η μπαταρία κρατάει ....4200 είναι τελικά η χωρητικότητα . Μελανό σημείο... δεν έχει δυνατό ηχείο.,καλές κάμερες 5 πίσω και 2 μπροστά !! κάτοχος της συσκευής και ευχαριστημένος για την αγορά!!Επεξεργαστής αρκετά καλός έχει μια καθυστέρηση μικρή στο scroling. στο διάβασμα ξεκούραστη και φωτεινή οθόνη. τόσο για διάβασμα όσο και για video!!σε περισσοτερα χρήματα έχει και καλύτερες επιλογές αλλά γούστα είναι αυτά και ανάλογα τη τσέπη του καθενός!
Innersense Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εκτός από το Lenovo A5500 δεν έχω δει τίποτα αντίστοιχο σε αυτά τε λεφτά. Μια χαρά έκατσε για budget tablet
th3rul3r Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Η οθονη δεν συγκρινεται με αντιστοιχα LG κτλ σε χρωματα , λαγκαρει παρα πολυ ακομα και στην επιφανεια εργασιας, τα εικονιδια στο dock καποια στιγμη τρεμοπαιζανε , ενω η οθονη ειναι αναισθητη στο αγγιγμα, αν δεν βαλεις λιγο πιεση δεν κανει τιποτα, τουλαχιστον στο scroling. Οσον αφορα τα πλαστικα του δεν ασχοληθηκα καν μετα απο αυτα το εχεις και τα λες ολα αυτα? γιατι απο οτι βλεπω τα παιδια που το πηραν μοιαζουν να διαφωνουν 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 το εχεις και τα λες ολα αυτα? γιατι απο οτι βλεπω τα παιδια που το πηραν μοιαζουν να διαφωνουν Μα το γραφει ο ανθρωπος ότι το ειδε από κοντα στο κατάστημα, δεν τα βγαζει από το μυαλο του: Πήγα χθες στο media να το δω από κοντά γιατί με βάση τα specs του φαίνεται όντως vfm. Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ταμπλετ είναι τραγικό,γι αυτό και δεν το έβαλα στο forum . Μαζέψτε χρήματα και πάρτε κάτι άλλο αν ψάχνετε για 8 ιντσών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα