Προς το περιεχόμενο

CD ROM - DVD ROM - CD RW DRIVES ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (DATABASE)

Lord_Rutherford

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει και παίρνει ένας φίλος μου το καινούριο 54x CDrom της Plextor... ήμαρτον δηλαδή... συγνώμη αλλά μου 'ρχεται να το κλωτσήσω... Δε λέω οτι είναι απαράδεκτο αλλά πολύ μέτριο... πολύ μέτριο... το παλιό μου Toshiba XM-650 μου φαίνεται, τέλως πάντων 40πλης ήταν που το χα πάρει πριν κανα 4 χρόνια με τον παλιό μου υπολογιστή καλύτερο ήταν... Πάει αυτό... Έχω πάνω στο PC ένα CD-R SONY 48x24x48, δε θυμάμαι κωδικό και ούτε που κάνω τον κόπο να τον δώ... είναι απαράδεκτο. Παίρνει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος... πραγματικά. Τα CD που γράφει είναι δυσανάγνωστα λίγο, αλλά το χειρότερο... για να διαβάσει ένα CD φορτσάρει... σταματάει... σε πρήζει... Και γενικά τα διάφορα cdrom drives που κυκλοφορούν μου φαίνονται λίγο επιπόλαια... όχι μόνο τα cdroms αλλα και τα dvdroms... είναι πραγματικά αργόστροφα. Τι και αν είναι 48x ή 52x... βάζω ένα cd μέσα και σε πρήζουν, ενώ στο παλαιότερο toshiba και ξεφλουδισμένο να του 'βαζες... το διάβαζε. Δεν εξυμνώ το toshiba σε καμία περίπτωση αλλά κατακρίνω αυτα που κυκλοφορούν, στηριζόμενος σε γεγονότα. Θέλω τα drives μου να είναι τσακάλια... δεν θα κάνει τώρα τη διαφορά 2χ και 4χ παραπάνω. Θέλω να βάζω ένα cd και να το διαβάζουν με σιγουριά, πως να το πώ. Οφείλω να ομολογήσω πως το PIONEER DVD 116 16x40x ΄μ' αρέσει και είναι γρήγορο. Προχθές πήρα και 'ενα ASUS CD-ROM 52x. Είναι καλό δε μπορώ να πώ. Αυτό που θέλω απο αυτό το post είναι να λέει ο καθένας τις εντυπώσεις του απο τα drives που χει.. γιατί οι πραγματικές επιδόσεις διαφέρουν απο τα τεχνικά χαρακτηριστικα και τις τεχνολογίες που παραθέτει ο κατασκευαστής... :X

Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα έχουν το ΝΕRO και οτι θα ξέρουν την εφαρμογή CD Speed που περιέχει. Λοιπόν αν θέλετε θα πρότεινα να λέει ο καθένας την αποψή του για τα drives που έχει και άν θέλει να φτιάχνει DATA Test CD και AUDIO Test CD μέσα απο την εφαρμογή, να κάνει όλα τα τεστ και να τα παραθέτει εδώ. Αρχίζω εγώ. Ευχαριστώ. :wink:

Δημοσ.

ASUS CD-S520/A

Operating System Windows XP Professional

Drive ASUS CD-S520/A

Firmware Version 2.0K

Serial Number ?

Disc Data CD

Capacity 79:57.71

Transfer Rate

Start 23.40x

End 53.43x

Average 40.30x

Type CAV

Seek Times

Random 85 ms

1/3 101 ms

Full 144 ms

CPU Usage

1X 1 %

2X 1 %

4X 4 %

8X 7 %

Interface

Burst Rate 1922 KB/sec

Spin Up/Down Times

Spin Up Time 5.28 sec

Spin Down Time 8.19 sec

Load/Eject Times

Load Time 2.97 sec

Eject Time 2.82 sec

Recognition Time 7.44 sec

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...