sterzin Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πέρασα κάτι φωτογραφίες από άλλο λάπτοπ και σήμερα πήγα να τις περάσω στο pc μου και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: οι φωτό έκαναν πάρα πολύ ώρα να ανοίξουν, μερικές από αυτές είχαν γίνει γκρί από την μέση και πάνω, άλλες ήταν όλες γκρί, δεν μου άνοιγαν και αυτές που άνοιγαν με τα χίλια ζόρια. Το ίδιο συνέβη και με τις άλλες φωτό που είχα από πριν στον σκληρό. Εχετε ιδέα τι μπορεί να είναι? Εκανα εκκαθάριση με το αντιικό και Malware και δεν μου βρήκε τίποτα. Σκέφτομαι μήπως επειδή δεν έκανα ασφαλή κατάργηση συσκευής?? Πείτε την γνώμη σας και πώς διορθώνεται (αν διορθώνεται).
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μάλλον δεν περάστηκαν σωστά οι εικόνες απο το το laptop στον δίσκο ή οπως λές δεν έκανες ασφαλή κατάργηση στον δίσκο και παλι περάστικαν ημιτελής , αν εχουν περαστεί με πρόβλημα δεν μπορείς να κάνεις κατι να τις φτιάξεις διότι ουσιαστικά δεν ειναι περασμένες
sterzin Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 οκ, αλλά γιατί έχουν πρόβλημα και οι άλλες φωτογραφίες που είχα ήδη περασμένες μέσα? Η μη ασφαλή κατάργηση μου χάλασε όλες τις φωτό?
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Βάλε λίγο το hdsentinel να δείς την υγεία του δίσκου
sterzin Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Βοήθησέ με λίγο τι είναι αυτό και που το βρίσκω, Σε ευχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πρόγραμμα ειναι που σου λεει την υγεία του δίσκου και αν εχει καποιο πρόβλημα , το κατεβάζεις απο εδώ http://www.hdsentinel.com/download.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα