aragorn-21- Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Γεια σας!Οπως καταλαβατε θελω να αγορασω ενα κινητο και ειμαι αναμεσα στο iphone 4s και στο galaxy S4..αλλα επειδη ειμαι και λιγο ασχετος θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε!!
aragorn-21- Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ευχαριστω για την απαντηση αλλα μηπως μπορεις να μου πεις και το "γιατι s4"?
GianniSM Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Στην τιμή του S4 υπάρχουν καλύτερα τηλ, από την άλλη το μηλοτηλέφωνο είναι ξεπερασμένο, και αν μεταξύ των 2 είσαι, τότε το σάμσουνγκ, καλύτερη κάμερα μεγαλύτερη οθόνη...
alx301 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 το μηλοτηλέφωνο είναι ξεπερασμένο, και αν μεταξύ των 2 είσαι, τότε το σάμσουνγκ, καλύτερη κάμερα μεγαλύτερη οθόνη... ^Αυτό + καλύτερο λειτουργικό για μένα
aragorn-21- Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 και αν στη συγκριση εβαζα και το lg g2..τοτε? Στην τιμή του S4 υπάρχουν καλύτερα τηλ, από την άλλη το μηλοτηλέφωνο είναι ξεπερασμένο, και αν μεταξύ των 2 είσαι, τότε το σάμσουνγκ, καλύτερη κάμερα μεγαλύτερη οθόνη... αν δε σου ειναι κοπος μπορεις να μου τα πεις..
alx301 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Προσωπικά μάλλον G2 Το είχα και μου άρεσε το πολύ λεπτό bezel, η καλή αυτονομία της συσκευής, χωρίς lag καθόλου, καλή τιμή σε μεταχειρισμένο Στα κατά του η ενσωματωμένη μπαταρία. η απουσία microSD, δεν αλλάζει καπάκι, το πίσω μέρος που γλιστράει στο χέρι
GianniSM Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να πεις το ποσό που μπορείς να ξοδέψεις, το μέγεθος της οθόνης, αν η μπαταρία είναι πολύ σημαντική, ή η κάμερα, ή όλα μαζί, και έτσι να έχουμε μια εικόνα για να σου προτείνουμε.Ανάλογα με τα λεφτά τους φοβερά τηλ αυτή την στιγμή είναι το Moto G 2nd gen, LG G2, LG G3/Sony Z2, και μια πληθώρα από Κινέζικα. Γίνε πιο συγκεκριμένος, για να σε βοηθήσουμε. 1
aragorn-21- Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να πεις το ποσό που μπορείς να ξοδέψεις, το μέγεθος της οθόνης, αν η μπαταρία είναι πολύ σημαντική, ή η κάμερα, ή όλα μαζί, και έτσι να έχουμε μια εικόνα για να σου προτείνουμε. Ανάλογα με τα λεφτά τους φοβερά τηλ αυτή την στιγμή είναι το Moto G 2nd gen, LG G2, LG G3/Sony Z2, και μια πληθώρα από Κινέζικα. Γίνε πιο συγκεκριμένος, για να σε βοηθήσουμε. Σωστος..το ποσο που σκοπευω να ξοδεψω ειναι γυρω στα 300ευρω βασικα να μην περναει τα 300 ευρω..οθονη περιπου 5 ιντσες...να εχει μια καλη καμερα..για την μπαταρια να κραταει 1,5 μερουλα...ελπιζω να βοηθησα!αα και θα ηθελα κινεζικα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2015 από aragorn-21-
GianniSM Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη επιλογή είναι το LG G2 32G που κάνει ότι ακριβώς περιγράφεις. Για τα Κινέζικα δεν γνωρίζω αφού είναι μια αγορά που για διάφορους λόγους δεν συμπαθώ πολύ, αλλά ο maddoctor αν δεν έσκασε από τα κοκορέτσια θα σε βοηθήσει. 1
aragorn-21- Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 το θεμα μου με τα κινεζικα ειναι οτι ειχα παρει μια φορα ενα λενοβο και μεσα σε μια βδομαδα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε..οποτε φοβαμαι λιγο!με βοηθησες αρκετα..ευχαριστω!
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Από τα 2 αρχικά που αναφέρεις S4, Ωστόσο αν αντέχεις πήγαινε για iPhone 5/5c/5s.
GianniSM Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 το θεμα μου με τα κινεζικα ειναι οτι ειχα παρει μια φορα ενα λενοβο και μεσα σε μια βδομαδα εκλεισε και δεν ξανα ανοιξε ποτε..οποτε φοβαμαι λιγο!με βοηθησες αρκετα..ευχαριστω! Υπάρχουν καλά και ποιοτικά Κινέζικα ειδικά όταν είναι μάρκες σαν την Lenovo, Meizu, OPPO, Xiaomi, Huawei. Το πρόβλημα για μένα είναι ο ένας χρόνος εγγύησης που δίνουν έναντι 2, και αν σου χαλάσει είναι μεγάλη ταλαιπωρία να τα στέλνεις Κίνα. Από κει και πέρα η άνοδος του δολλαρίου σε σχέση με το ευρώ τα κάνουν λιγότερο συμφέρουσα επιλογή πια. Αυτοί είναι οι λόγοι που τα αποφεύγω. Ο maddoctor ξέρει καλά αυτή την αγορά και μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο. Εγώ μπορώ να σε συμβουλεύσω για την εγχώρια. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Σωστος..το ποσο που σκοπευω να ξοδεψω ειναι γυρω στα 300ευρω βασικα να μην περναει τα 300 ευρω..οθονη περιπου 5 ιντσες...να εχει μια καλη καμερα..για την μπαταρια να κραταει 1,5 μερουλα...ελπιζω να βοηθησα!αα και θα ηθελα κινεζικα 300ευρω ειναι ενα μεγαλο και αξιολογο ποσο ικανο να κοιταξεις για αγορα απο Ελλαδα φυσικα. Το Iphone 4s και το Galaxy S4 τα ξεχνας καθως ειναι παλια κινητα πλεον και δεν αξιζουν τα λεφτα τους, ειδικα για το Iphone 4s. Να αναφερω μονο οτι στα χρηματα αυτα μπορεις να δεις και σε Windows phone μερια οπου μπορεις να παρεις το 930 απο την προσφορα του Γερμανου ή τις αγγελιες. Στα περι Android τωρα Lg G2 ειναι ισως οτι καλυτερο για την περιπτωση σου. 1920x1080 αναλυση,μπαταρια 3000+,οκ καμερα 2GB Ram θα παρει και Lolipop οπου να ναι,μεγαλη οθονη να εισαι και ανετος στο Internet και σου μενουν και 50ευρω στην τσεπη,ή μπορεις να παρεις το 32αρι μοντελο αν θες περισσοτερο χωρο. http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα