Προς το περιεχόμενο

wifi sleep mode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο σε κατασταση αναμονης κ χωρις να εχω το σταμινα ενεργοποιημενο το wifi κλεινει...ειναι φυσιολογικο;

Εχω lollipop..υπαρχει πουθενα.ρυθμιση για να το κραταει ανοιχτο;

Δημοσ.

οσο θυμαμε κατι υπαρχει για να μην κλεινει το wifi οταν ειναι κλειστη η οθονη και το ιδιο ισχυει και για το Mobile data.αλλα δεν ξερω που ειναι στην Lollipop

Δημοσ.

διατηρηση wifi ενεργ. κατα την αναστολη;αυτο ειναι;

γιατι αμα ειναι αυτο το εχω μονο οταν ειναι συνδεμενο.οποτε γιατι σβηνει;

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι.απλα εχω το κινητο στα αγγλικα και τα ελληνικα μοιαζουν κινεζικα.τι επιλογες δινει?προσπαθω να καταλαβω την ελληνικη μεταφραση.

Δημοσ.

κανονικα και το 2 θα πρεπε να παιζει αλλα δοκιμασε και το α να δουμε απο περιεργεια μηπως ειναι κανα bug κτος αν ειναι καμια παραξενια με το ρουτερ. γιατι εχω δει διαφορα παραξενα.κλεινει το wifi ή σε αποσυνδεει?εχει διαφορα.

Δημοσ.

αποσύνδεση κανει αλλα μολις ανοιξει η οθονη ξυπνάει...το έβαλα στο α και θα δουμε...και για τα δεδομένα πως κάνω το ιδιο...διοτι στις ρυθμισεις για τα δεδομενα της κινητης δεν βλεπω κατι.

Δημοσ.

οσο θυμαμε γιατι εχει κολλησει το μυαλο πρεπει να υπαρχει κατι παρομοιο.αλλαξα και εγω τωρα προσφατα την εκδοση απο jelly bean σε cyanogenMod και ψαχνω λιγακι που πηγαν ολα.

τυπικα δες και για πιο νεο Firmware για το ρουτερ και τυπικα αλλαξε και καναλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...