alex999 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ενα απο τα δύο κινητά απο κίνα και το budget μου ειναι γυρω στα 150,οπότε το vibe x2 ειναι υπερβαση και θελω να ρωτήσω αν ειναι τετοια η διαφορα αναμεσα στις δυο συσκευες (Εκτος της εμφανισης) που να δικαιολογει την υπερβαση;Και το elephone p6000 μου φαινεται καλο ειδικά στην τιμή που έχει τώρα!Επίσης αν έχετε κάποια άλλη συσκευή να προτείνετε ευχαρίστως να την κοιτάξω(κοντα στα 150)!
arisg90 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το Elephone P6000 στα 113$ ειναι κορυφαιο vfm και απροβληματιστο.Σαφως χειροτερο του Vibe X2 ποιοτικα αλλα θεωρω πως ειναι καλυτερο του A8.Σαν συνολο ειναι πολυ καλο και η ποιοτητα του πολυ καλη,καλυτερη των προηγουμενων Elephone.
alex999 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το vibe x2 μ αρεσει πολυ αλλα τα σκεφτομαι τα 200 ευρω,μπορω να παρω δυο elephone στα ιδια λεφτα Δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα :/
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 vibe x2 εννοειται!πολυ πολυ πολυ καλυτερο τηλεφωνο απο καθε αποψη!
alex999 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Έρχομαι απο to htc 8s με windows (τα οποια αν και παρα πολυ εύχρηστα τους έλειπαν πάρα πολλές εφαρμογές) αλλα πήρα την απόφαση να παω σε android ειδικα μετα την BSOD στο κινητό μου. Χρησιμοποιώ το κινητό αρκετές ώρες τη μερα αλλα κυριως για ιντερνετ gps ,μειλ και για να ακουω μουσική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα