Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα hp pavilion 17 030-sv εχει σπασμενη οθονη απλα το αναφερω αθτο το θεμα ειναι αλλο με πετακσε μπλε οθονη ελεγε κατι για kernel error μετα δεν ανοιγε καθολου αλλαξα σκληρο παλι τπτ σε tv το εχω συνδεσει αλλα δε βγαζω ακρη ο παλιοσ σκληρος μ μαλλον εχει καει γιαυτο πηρα αλλον αλλα παλι τπτ εχω windows 8.1 καμια ιδεα τι παιζει ευχαριστω

Δημοσ.

ανοιγει αλλα δεν διχνει τπτ στην οθονη πατας ενα κουμπι και κανει μπιπ μπιπ μετα το ωοθλςνει δε κανει τιποτα ενω πριν ανοιγε με εβαζε σε system recovery τωρα τπτ

Δημοσ.

Στον καινούργιο σκληρό έβαλες windows; Και γράφε σωστά ελληνικά να καταλαβαίνουμε τι λες.

Δημοσ.

Όχι άδειος ηταν απο φορματ εβαλα το cd μεσα ομως το διαβαζει αλλα τπτ

Windows 8 cd έβαλα

Και χωρίς σκληρό δεν πρέπει να ανοιγει όμως;;;

Δημοσ.

Περίμενε γιατι δεν καταλαβαίνουμε , ο υπολογιστής δείχνει κατι στην οθόνη οτι ξεκινάει οτι μετράει η μνήμη βγάζει δηλαδή σήμα κτλπ και απλα δεν κάνει boot στα windows ή δεν δείχνει τιποτα απολύτως στην οθόνη ?

Δημοσ.

Έχει κατι μέρες π κολισε το pc έσπασα την οθόνη μ ελεγε κατι για kernel errorr το βαζω ατην tv με hdmi δείχνει εικονα με λεει να επιλεξω recovery system η να μπω sto bios η καπως αλλιως μπαίνω παταω to defaults και απο τοτεε δεν μ δείχνει εικόνα ανοίγειαλλά τπτ

Βγαζω τον σκληρο σημερα τον βαζω σε ενα αλλο pc σαν δευτερο σκληρό δεν κανει διαμόρφωση δεν μ δειχνει χωρητικότητα με δεξι κλικ εβαλα ένα καινουριο παλι τα ιδια με τα windows 8.1 μεσα στο driver

Εικόνα τπτ αφου πάει εξοικονόμηση ενέργειας η τηλεόραση μετά απο λίγο

Δημοσ.

Ίσως τοτε να έπαθε ζημιά απο το χτύπημα της οθόνης γιατι αμα λές οτι και καινούργιο δίσκο να βάλεις δεν τον βλέπει καν στο bios ....

Δημοσ.

Βάλε εναν 2.5 δίσκο στο laptop να δείς μην κάνεις πειραματισμούς με τους 3.5 νομίζω οτι θέλουν περισσότερο ρεύμα ετσι και αλλιώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...