Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To A1900 είναι ένα από τα πλέον οικονομικά smartphones που έχει ανακοινώσει η Lenovo και το κόστος του είναι περίπου $60 στην Κίνα.Βασίζεται στο Spreadtrum SC7730 SoC που περιλαμβάνει τέσσερις πυρήνες 1,2GHz καθώς και Mali-400 GPU και το οποίο συνοδεύουν 512MB RAM και 4GB επεκτάσιμου –μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,0 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 480 x 800 pixels (233ppi) καθώς και δύο υποδοχές για ισάριθμες κάρτες SIM (3G) ενώ από τα χαρακτηριστικά του δεν απουσιάζουν τα WiFi, Bluetooth, GPS και FM radio. Επίσης διαθέτει μπαταρία 1500mAh.

Οι διαστάσεις του είναι 121 x 62 x 9,5 χιλιοστά και το βάρος του περίπου 117 γραμμάρια. Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για ένα basic/ entry-level smartphone πολύ χαμηλού κόστους το οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγει εκτός της εγχώριας αγοράς στην Κίνα.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Καλυτερα να ειχε 2 πυρινες και περισσοτερη μνημη παρα αυτα που εχει.

Που πας ρε καραμητρο με 512 μνημη;

• Like 14
Δημοσ.

Ναι για να περνεις μονο τηλεφωνο και για να στελνεις sms σιγουρα δεν εχει κανενα προβλημα αλλα αν θελεις και κατι παραπανω δεν.......

Δημοσ.

Εντελως αδυναμο κινητο, μονο 512 ΜΒ, Mali-400 ως ελαχιστο υποσυστημα γραφικων... Μονο 4GB εσωτερικη... Σχετικα τιμιο για τα λεφτα του, αλλα, για 2015, εντελως entry-level. Ευχομαι να μην κλαψουν το (μικρο ομολογουμενως) βαλαντιο οι υποψηφιοι αγοραστες του. Παω στοιχημα οτι θα τρωει κολληματα σαν τρελο, δυστυχως...

Αχρηστη συσκευη, μονο για δευτερο κατα τη γνωμη μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλα ριχτε μια ματια στα κινητα που εχουν 57 ευρω και αν βρειτε καλυτερο πειτε το και σε μενα !

• Like 6
Δημοσ.

Ακριβως! Παίζει να είναι επίσης το πιο φθηνό με WiFi. Μακάρι να βγει και προς Ευρώπη μεριά.

• Like 3
Δημοσ.

εγω παντος με το sony tipo (512 mb 1.3ghz single core 4.0.4) δεν κανω μονο κλησεις και sms, και τα ελαφρια μου games παιζω, και browsing κανω, και το youtube το βλεπω. ειναι πραγματικα τσιμια τσιμα τα 512, ελπιζω να βγαλει κανενα ακομα με 2 cores αλλα δυπλασια ραμ και εσωτερικη μνημη.

• Like 2
Δημοσ.

Εντελως αδυναμο κινητο, μονο 512 ΜΒ, Mali-400 ως ελαχιστο υποσυστημα γραφικων... Μονο 4GB εσωτερικη... Σχετικα τιμιο για τα λεφτα του, αλλα, για 2015, εντελως entry-level. Ευχομαι να μην κλαψουν το (μικρο ομολογουμενως) βαλαντιο οι υποψηφιοι αγοραστες του. Παω στοιχημα οτι θα τρωει κολληματα σαν τρελο, δυστυχως...

Αχρηστη συσκευη, μονο για δευτερο κατα τη γνωμη μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ένα giayu f1 που έχει η αρραβωνιαστικιά μου, με 512 ram και 2πύρηνο, όχι μόνο δε σέρνεται, αλλά και σερφάρει, και μουσική ακούει, και βιντεάκια και youtube, και απλά παιχνιδάκια, μια χαρά. Και η μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες. Στην αρχή που έκανε μόνο τηλέφωνα, κρατούσε 8-9.

• Like 1
Δημοσ.

Ο,τι και να είναι ρε παιδιά, είναι 60 δολάρια ή αλλιως 55ευρω... Τίμια τιμή... Αλλά εδώ που τα λεμε... Εδώ στο insomnia βρίσκουμε με τοσα ενα μεταχειρισμένο lumia 535 ή ενα moto e... Στα οποία θα έδινα τα λεφτά μου ευκολότερα... Απο την αλλη... 60 δολάρια...τα specs για οποίον ενδιαφερθεί μάλλον δεν έχουν και πολυ σημασία... Είναι σα να λεμε θέλω ενα αυτοκίνητο να πηγαίνω στη δουλειά στα 5-10km... Ε, mercedes δεν θα πάρω...για i10 με βλέπω... Άντε Καλη Ανάσταση σε ολους παιδιά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...