christodoulos Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και καλές γιορτές αρχικά.Έχω γράψει ένα πρόγραμμα σε java.Αφορά μία άσκηση που είχαμε στην σχολή να φτιάξουμε την ενα πρόγραμμα διαχείρισης των αρχείων ενός συνεργείου.Πχ καταγραφή πελατών,εργαζομένων,αποθήκης κτλ,διάφοιροι υπολογισμοί έλεγχοι κτλ κτλ κτλ.Με ενδιαφέρει πως μπορώ αυτό να το κανω κανονικό πρόγραμμα.Δηλαδή να μην ανοίγω τον compiler για να το τρεξω.Να γινει ένα κανονικό πρόγραμμα με ένα γραφικό περιβάλλον.πως είναι το defacto για παράδειγμα.Ένα αυτούσιο πρόγραμμα δλδ που θα ανοιγει με διπλό κλικ και θ τρέχει...ευχαριστώ.
ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Kατέβασε και δούλεψε με το netbeans. Φτιάξε το γραφικό περιβάλλον με τη java swing και στη συνέχεια μπορείς να κάνεις export το project ως jar(πχ) και να τρέχει με διπλό κλικ. 1
gon1332 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ό,τι είπε και ο ALLisCHAOS. Επίσης πρέπει να έχεις και τις εικόνες σου μέσα στο jar αρχείο, αν χρησιμοποιείς εικόνες.
Lanike71 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καλό θα ήταν βέβαια να διαβάσει και λίγο για το πως γίνεται ένα γραφικό περιβάλλον χωρίς τη βοήθεια του netbeans και ότι τα πάντα εκεί (στο γραφικό περιβάλλον) είναι αντικείμενα. Βέβαια αυτό είναι το επόμενο στάδιο
geo1st487 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Kατέβασε και δούλεψε με το netbeans. Φτιάξε το γραφικό περιβάλλον με τη java swing και στη συνέχεια μπορείς να κάνεις export το project ως jar(πχ) και να τρέχει με διπλό κλικ. Υπαρχουν εφαρμογες για windows με επεκταση .jar που τρεχουν με διπλο κλικ οπως τα .exe;
gon1332 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι. Βασικά από το Netbeans δε χρειάζεται καν να κάνεις κάποιο export. Κάνεις clean&build το project σου και στο directory του project σου κάτω από το directory dist/ βρίσκεται το jar σου. Ζεστό ζεστό. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2015 από gon1332
geo1st487 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Ναι. Βασικά από το Netbeans δε χρειάζεται καν να κάνεις κάποιο export. Κάνεις clean&build το project σου και στο directory του project σου κάτω από το directory dist/ βρίσκεται το jar σου. Ζεστό ζεστό. Πως γινεται να μην εχω ουτε μια εφαρμογη windows σε jar στο pc μου και να ειναι ολα exe; Ειναι πραγματι τοσο σπανιες οι jar εφαρμογες σε περιβαλλον windows;
ParhsG Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Πως γινεται να μην εχω ουτε μια εφαρμογη windows σε jar στο pc μου και να ειναι ολα exe; Ειναι πραγματι τοσο σπανιες οι jar εφαρμογες σε περιβαλλον windows; Γενικά ναι είναι σπάνιες είναι πιο enterprise καταστάσεις.Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να κάνεις exe
geo1st487 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Γενικά ναι είναι σπάνιες είναι πιο enterprise καταστάσεις.Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να κάνεις exe Θυμαμαι παντως κατι jar αρχεια πριν κατι χρονια που ηταν εφαρμογες για το sony ericsson k750 που ειχα τοτε (και για αλλα κινητα της εποχης). Οταν εκανα διπλο κλικ δεν ετρεχαν στα windows αλλα ανοιγανε με το winrar και εβλεπα τα αρχεια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα