Προς το περιεχόμενο

htc m8 kamera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου, ισχυει πως η καμερα του δεν συγκρινεται με τις καμερες των υπολοιπων κινητων της κατηγοριας του.
Αλλα αυτο ειναι το μεγαλυτερο αρνητικο του. Ισως ενα ακομα να ειναι το μεγεθος του διοτι αν και 5 ιντσες εχει μεγαλα bezels για τους drivers των ηχειων, αλλα για αυτα τα ηχεια αξιζουν. Αν θελεις να το παρεις θα σου ελεγα να πας σε καποιο καταστημα (πλαισιο, cosmote) και να το δεις. Αν η καμερα για σενα ειναι το Α-Ω τοτε μακρυα, αλλιως για εμενα μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα android κινητα, με ισως το πιο καλογραμμενο skin του android, πραγματικα την καλυτερη κατασκευη..

• Like 1
Δημοσ.

Περδικο άμα είσαι επαγγελματίας φωτογράφος και το χρειάζεσαι για εργασία τότε μην το πέρνεις. Καλύτερα πάρε μια φωτογραφική μηχανή που θα σου βγεί και φθηνότερα και καλύτερη ποιότητα φωτογραφίες θα βγάζει. Αυτό το κόμπλεξ με την φωτογραφική του M8 τραγικό.Σε πληροφορώ βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες το βράδυ από όλα τα άλλα κινητά που κυκλοφόρησαν το 2014. Απλά χάνει λίγο στο φώς της ημέρας.

HTC SENSE UI

BLINKFEED

ZOE

BOOMSOUND

SENSE TV

τόσα προσφέρει και εσύ κοιτάς μόνο την κάμερα? 

• Like 3
Δημοσ.

φίλε μου όπως τα λέει ο dinw tsampa το κινητό είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό ...αυτή την στιγμή έχουμε στο σπίτι ...ένα m8 .note3 note 4 , iphone 5s θέλω να σου πω ότι αν δεν ψάχνεις την λεπτομέρεια ...όλα είναι σχεδόν το ίδιο ..δεν υπάρχει περίπτωση να μην μένεις ευχαριστημενος από κανένα...να ξέρεις ότι σαν ποιότητα είναι ανώτερο από όλα , με λίγα λόγια θα έχεις ένα κορυφαίο απροβληματιστο κινητό 

Δημοσ.

Και «χάνει», που γράφει ο dinw, μόνο σε ανάλυση. Αν θέλεις π.χ. να κάνεις crop/zoom τη φωτογραφία μετά σε υπολογιστή, να την επεξεργαστείς, να την τυπώσεις σε μεγάλο μέγεθος και τα ρέστα, μάλλον θα σε απογοητεύσει. Αν θέλεις όμως να βγάζεις αξιοπρεπέστατες έως άριστες φωτογραφίες για να τις χαζεύεις στο κινητό και στον υπολογιστή, να τις ανεβάζεις στα social media κ.λπ. είναι κάτι παραπάνω από πολύ καλή.

Ίσως, και αυτό είναι μεγάλο ίσως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις για να πετύχεις άριστο αποτέλεσμα να χρειαστεί να παίξεις λίγο με το ISO (σε σκοτεινές λήψεις) ή με το focus όταν υπάρχει περίεργος φωτισμός στον χώρο. Κατά τα άλλα όπως ειπώθηκε, αν δεν είσαι επαγγελματίας δεν βρίσκω τον λόγο να το απορρίψεις για την κάμερα, θα σε καλύψει.

Δες κάποια δείγματα εδώ. Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ανεβάσει και άλλα άλμπουμ από το Μ8. Σε κάθε φωτογραφία όταν την ανοίγεις σου δίνει και λεπτομέρειες (flash, shutter speed, ISO κ.λπ.) Ψάξε επίσης στο youtube για camera reviews, όπως για παράδειγμα αυτό.

Δημοσ.

εγω που το πηρα δεν το εχω μετανιωσει ουτε λεπτο!!παει σφαιρα με 5.0.1 και συντομα θα παρει 5.1

καμερα ειναι πολυ καλη εκτος και αν εισαι αρρωστακι και θες κατι καλυτερο αλλα εχει τοσα εφε και ειναι απιστευτη κατασκευη.

εχω και iphone 6 και το θεωρω κλασεις ανωτερο.

ειναι τουμπανο απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...