nomikosas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Γεια σας?Βοηθήστε λιγο γιατι εχω μπλεξει. Εχω ενα Fujitsu siemens amilo pi2550 και εχω προβλημα με το wifi. Δεν συνδέομαι ασύρματα. Mε καλωδιο ethernet συνδέεται κανονικα αλλα δεν μπορω πλεον να εχω καλωδιο.Οταν παταω το κουμπι που εχει ο υπολογιστης για να ανοιξω το wifi η ένδειξη αναβει με πρασινο φωτακι κανονικα. Στην διαχειριση συσκευων ολα ειναι οκ.Εχω windows vista 32bit αν παιζει ρολο.
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν σου βγάζει καν wifi δίκτυα να επιλέξεις η οτι και να επιλέξεις δεν συνδέεται ?
nomikosas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Κατω δεξια στο εικονίδιο βγαζει τις δυο οθονες με ενα θαυμαστικό μπροστα! Βαζω πανω τον κέρσορα, λεει ειμαι συνδεδεμενος αλλα το λεει σαν μη αναγνωρισμενο δίκτυο και προσβαση: Περιορισμενη συνδεσιμοτητα ! Ισχυ σηματος φουλ! Ιντερνετ δεν εχω καθολου ! Με αλλο υπολογιστη ή με κινητο εχω
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δοκίμασε τοτε να ξανα περάσεις τους drivers . Αυτό στο έκανε ξαφνικά πριν συνδεόνταν κανονικά δηλαδη ? 1
PC Booster Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να πας έναρξη -> Βοηθήματα -> Δεξί κλικ πάνω στη Γραμμή εντολών (Εκτέλεση ως διαχειριστής) Γράψε netsh winsock reset και πάτα enter. Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά. 1
nomikosas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οχι παντα το ειχα με καλωδιο και δεν ειχα ασχοληθεί! Πλεον το ρουτερ ειναι μακρια και δεν μπορω να εχω καλωδιο, εβγαλα το καλωδιο και βλεπω δεν εχω ιντερνετ! Drivers δεν εχω ! Αυτο που εκανα ειναι να παω στην διαχειριση συσκευων στους προσαρμογεις δικτυου που εχει δυο. 1. Intel ® Pro wireless κτλ και 2. Realtek fast ethernet ktl! Παω στο 1 το ανοιγω και λεει η συσκευη ειναι οκ ! Κανω ενημερωση προγραμματος οδηγησης--> αυτοματη αναζητηση στο ιντερνετ,λεει ειναι οκ ενημερωμενο,αλλα παλι δεν εχω ιντερνετ Δοκίμασε να πας έναρξη -> Βοηθήματα -> Δεξί κλικ πάνω στη Γραμμή εντολών (Εκτέλεση ως διαχειριστής) Γράψε netsh winsock reset και πάτα enter. Κάνε επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά. Το εκανα αλλα δυστυχώς δεν εχω παλι.
CMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μήπως έχεις δώσει static στην ασύρματη; Αν πατήσεις "εντοπισμός προβλημάτων" λογικά θα στην κάνει reset. 1
nomikosas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μήπως έχεις δώσει static στην ασύρματη; Αν πατήσεις "εντοπισμός προβλημάτων" λογικά θα στην κάνει reset.Ιδεα δεν εχω!Πως μπορω να την κανω ρεσετ! Θα εχω καποιο προβλημα με τις αλλες συσκευες που συνδέονται ασύρματα? Μηπως εχει σχεση που χαρακτηριζει το δικτυο δημοσιο και οχι ιδιωτικο? Μήπως έχεις δώσει static στην ασύρματη; Αν πατήσεις "εντοπισμός προβλημάτων" λογικά θα στην κάνει reset. Νομιζω πως εκανα αυτο που λες, αλλα πατησα για επιδιορθωση για ληψη νεων ρυθμισεων ip και λεει δεν διορθωσε το προβλημα και να επιλεξω μια αλλη μορφη επιδιορθωση ς
CMD Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Άνοιξε το κέντρο δικτύου (δεξί κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο ρολόι). Αριστερά πάτα , αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα. Κάνε δεξί κλικ στο wifi, (θα λέει ασύρματη) επέλεξε ιδιότητες και μετά στο ipv4 δες αν είναι όλα στο αυτόματο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα