Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή iphone και αναπάντητη δε πάει samsung των 500 600 ευρω και αναπντητη παει, μαλισταααα!

btw ειχα iphone 4s και το γυρισα σε android και μαλιστα στο lg g2 σα ναυαρχιδα της lg, δε λεω κανεις τα παντα με το android αλλα ακομα και 12πυρηνο με 8gb ram να παρεις θα κολλαει. το 4s μου το εδωσα σε φιλο και μετα απο 2 χρονια ειναι ευχαριστημενος στο επακρο. και σκεφτομαι στα κοντα να το αλλαξω με 5ς.

• Like 1
Δημοσ.

ξερεις τι γινεται ομως... η σαμσουγκ εχει βγαλει και κινητα με 15 ευρω...!

Η apple, οχι μονο εβγαζε κατα καιρους ακριβα κινητα, αλλα πανακριβα για αυτα που προσφερουν. Το εχει μαθει και η κουτση ελενη οτι iphone= φραγκατος. Ενω αν πεις εχω samsung s6, θα σε ρωτησει ο αλλος "ποιο απο τα 30 μοντελα; " . Eχει τοσα πολλα που μπερδευεσαι.

Για μενα, κινητο με 4.2 ιντσες (και πανω) και αναπαντητη, δεν λεει..

Δημοσ.

Δηλαδή iphone και αναπάντητη δε πάει samsung των 500 600 ευρω και αναπντητη παει, μαλισταααα!

btw ειχα iphone 4s και το γυρισα σε android και μαλιστα στο lg g2 σα ναυαρχιδα της lg, δε λεω κανεις τα παντα με το android αλλα ακομα και 12πυρηνο με 8gb ram να παρεις θα κολλαει. το 4s μου το εδωσα σε φιλο και μετα απο 2 χρονια ειναι ευχαριστημενος στο επακρο. και σκεφτομαι στα κοντα να το αλλαξω με 5ς.

δεν ειναι θεμα εταιριας αλλα κινητου..  καθε μοντελο της iphone κανει ενα μηνιατικο.. γενικα κινητο 300 ευρο και πανω και αναπαντητη δεν παει.. 

αυτο με τα κολληματα των νεων μαλιστα android ειναι μεγαλος μυθος..  επισης αν καποιος θελει ντε και καλα iphone και παρει iphone θα ειναι ευχαριστημενος ακομα και αν χρειαστει να το τραβολογαει την μια για αλλαγη μπαταριας την αλλη για προβληματα στο ακουστηκο.τα παραδειγματα δεν ειναι τυχαια και εγιναν στο 5αρι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...