Hfaistionass Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό. Είμαι μεταξύ των iphone 5s, 6 και του HTC Desire eye (Red). Ποιο από τα 3 θα προτιμούσατε; Αυτή τη στιγμή έχω ήδη ένα iphone εδώ και 3 χρόνια (το 4). Επίσης μεταξύ κάρτας και συμβολαίου τι προτιμάτε;
Linus_Lost Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εμένα μ αρέσουν όσοι έχουν iPhone και σ κάνουν αναπάντητη επειδή δεν έχουν κάρτα.. 8
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό. Είμαι μεταξύ των iphone 5s, 6 και του HTC Desire eye (Red). Ποιο από τα 3 θα προτιμούσατε; Αυτή τη στιγμή έχω ήδη ένα iphone εδώ και 3 χρόνια (το 4). Επίσης μεταξύ κάρτας και συμβολαίου τι προτιμάτε; Εφοσον η τσεπη σου το σηκωνει, ios. Iphone 6 πχ
redhotstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό. Είμαι μεταξύ των iphone 5s, 6 και του HTC Desire eye (Red). Ποιο από τα 3 θα προτιμούσατε; Αυτή τη στιγμή έχω ήδη ένα iphone εδώ και 3 χρόνια (το 4). Επίσης μεταξύ κάρτας και συμβολαίου τι προτιμάτε; Φιλε... ανοιξε το θεμα σου εδω..: http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/ Εδω... ειναι... Μπλα Μπλα!!! εγω το κοκκινο θα επαιρνα παντως.. 8
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Συσκευή πάρε όποια γουστάρεις να βλέπεις και να χειρίζεσαι. Κακή δεν είναι καμία απ' αυτές που έβαλες. Στο θέμα συμβόλαιο vs κάρτα, προτείνω κάρτα. Χωρίς δέσμευση, με υπηρεσίες ίσες ή ανώτερες, με λιγότερα χρήματα. Δεν αξίζουν τα συμβόλαια μία πλέον. Το δικό μου (iPhone 6) το έχω καρτοκινητό. Δίνω 10€ / μήνα και έχω 1200' και 1200 SMS προς κάθε δίκτυο, συν 1200 MB. Χωρίς δέσμευση. Να πάω σε συμβόλαιο γιατί, για να δίνω για τις ίδιες υπηρεσίες διπλοτριπλάσια λεφτά και να με κρατάνε και "δεμένο" για 1-2 χρόνια; Μ*λάκας είμαι;
redhotstef Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Τι καρτα εχεις? Μ ονο δεκα ευρω; Aπ την αλλη να κυκλοφορεις με iphone και να σε πιανουν τσιγγουνιες, δε λέει..
nicoc89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τι καρτα εχεις? Μ ονο δεκα ευρω; Aπ την αλλη να κυκλοφορεις με iphone και να σε πιανουν τσιγγουνιες, δε λέει.. σωστό κ αυτό αλλα επειδή κάποιος έχει iphone δεν σημαίνει οτι έχει φράγκα μπορεί να σκάνε 1,5 μισθό για να το πάρουν και μετά ζητάνε δανεικά να βγάλουν το μήνα (κάποιοι κάποιοι ) φιγούρα και τρύπια κάλτσα φίλος , έτσι το έχουμε στο Ελλάντα , μπορεί να σου έχουν κόψει ρευμα , νερό και να σε κυνηγάνε για έξωση γιατι έχεις ένα χρόνο απλήρωτα νοίκια αλλα η φιγούρα φιγούρα , μη μας πουν και "φτωχούς" 2
Haldol Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Τι καρτα εχεις? Μ ονο δεκα ευρω; Aπ την αλλη να κυκλοφορεις με iphone και να σε πιανουν τσιγγουνιες, δε λέει.. What's Up φοιτητικό. "Τσιγκουνιά" είναι το να μην έχεις υπηρεσίες που χρειάζεσαι. Να κυκλοφορώ με iPhone και χωρίς data, είναι τσιγκουνιά. Να κυκλοφορώ με iPhone και να μην έχω κάρτα να κάνω μια κλήση, είναι τσιγκουνιά. Το να έχω τα πάντα και να πληρώνω το 1/3 σε σχέση με τα συμβόλαια, πως είναι τσιγκουνιά; To COSMOTE «Προς Όλους 50» δίνει 750', 150 SMS και 400 MB με 35€. Το COSMOTE «PLUS 65» (που είναι το κοντινότερο με αυτά που έχω εγώ) δίνει 1500', 1500 SMS και 2 GB με 58€. Συν το ότι με δεσμεύουν. Μια χαρά μπορούσα να δίνω και 30€ και 50€. Παλιότερα (που δεν υπήρχε κάτι αξιοπρεπές σε καρτοκινητό) μια χαρά είχα συμβόλαια, και των 15€, και των 35€ και των 50€. Τώρα για ποιο λόγο όμως; Για τη "μαγκιά" του να λέω ότι έχω συμβόλαιο, θα επιλέξω να είμαι δεσμευμένος, να πληρώνω περισσότερα και να έχω λιγότερα; LMAO.
KostasI Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το οτι ολοι λενε για τα iphone και οτι οσοι εχουν iphone δεν εχουν να βαλουν καρτα κτλ γτ ξεχνατε τα samsung;; Πιο φθηνα ειναι; Στην ιδια αρχικη τιμη βγαινουν μαγκες... Αλλα ετσι ειναι οι android lag fans
nicoc89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 δεν νομίζω πως το εννοούσε έτσι ,λολ δηλαδή αν πληρώναμε παραπάνω για να μη μας πουν τσιγκούνηδες και φραγκάτος να είσαι πάντα κοιτάς τι σε συμφέρει , αλλιώς περνάς στο σπάταλος και μετά στο άφραγκος
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 φανταστειτε οτι μιλησα για iphone.. οχι για iphone 6 που εχει ο φιλος..
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Φιλε... ανοιξε το θεμα σου εδω..: http://www.insomnia.gr/forum/10-smartphones/ Εδω... ειναι... Μπλα Μπλα!!! Η ευγένειά σου με σκλαβώνει. Good job.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα