Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι τωρα στις διακοπες να αγορασω και εγω ενα pc μιας και το παλιο μου τα εχει φτυσει..

Ποσό που διαθέτουμε: 900 ευρω οχι παραπανω αλλα αν γινεται και λιγοτερα

Χρήση υπολογιστή: gaming περισσοτερο ενταξει βλεπω ταινιες κτλ αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειαζομαι και οθονη 1080p ips θα προτιμουσα στα 23-24"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι θα βαλω κατι φθηνα απο τιποτα microsoft και ετσι (αυτα δεν συμπεριλαμβανονται στα 900)

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ζακυνθος (ειναι απο τα δυσπροσιτα μερη για τα courier)

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικα καταστηματα για να βγει πιο φθηνα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: θα το στησω εγω ελπιζω

Αυτα εχω σκεφτει καποια πραγματα αλλα μου βγαινουν λιγο πιο ακριβα απο οτι θα ηθελα οποτε ειπα να ρωτησω και εδω. Ευχαριστω για την βοηθεια!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ .. Ξεχασα να αναφερω οτι δεν θα γινει overclock, για καποιο λογο δεν ηταν στη φορμα που εβαλα αλλα και σ αυτα τα λεφτα ειναι λογικο οποτε σωστα και εσυ προτεινεις τον κλειδωμενο. Το πιο πιθανο ειναι να μην χρειαστω και dvd αλλα τα λεφτα θα πανε για τα μεταφορικα αρα ειμαστε γυρω στα 900 €

Αα επισης να προσθεσω οτι εχω και ssd για το λειτουργικο..ενα ενα τα θυμαμαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...