Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Νικον D3200


jimkar9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση σε όλους.

Είμαι κάτοχος της Nikon D3200.Hμουν πολύ ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες που έβγαζε(καλή ανάλυση, πολύ καλά χρώματα εύχρηστη) μέχρι που κάποια μέρα χωρίς κανένα λόγο οι φωτογραφίες που βγάζει είναι χαμηλής ποιότητας. Να σας πω ότι φωτογραφίζω συνήθως σε raw και ότι γενικά από τις ρυθμίσεις τα έχω όλα στο τέρμα...παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν θέμα εστίασης....ωστόσο δεν ισχύει τελικά, γιατί εστιάζει σωστά απλά αυτό που εστιάζει δεν έχει καλή ποιότητα! Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει...

 

Σας Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα την εχω βαλει να βγαζει raw+jpeg τα raw τα κραταω αν θελω να επεξεργαστω καμια φωτο...κ μετα τα σβηνω λογω μεγεθους.... καμια ιδεα για το τι φταει? γενικα δεν ειμαι και πολυ εμπειρος και δεν γνωρίζω...ερασιτεχνικα ασχολουμαι τα τελευταια 2 χρονια...χωρις να το εχω ψαξει παρα πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως είπα και πιο πανω δεν είμαι πολυ σχετικός.....τις φωτογραφίες τις τραβηξα  παντως στο auto και τις 2.....τωρα δεν ξερω πως να κανω αυτο που μου ζητάει ο dolly19....αν μπορείται να με καθοδηγησετε θα σας ειμαι υπόχρεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...