Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το παρει κανεις pc να παιξουμε για πλακα κανα SnD η μονο για κραξιμο ειναι το topic?? :P

Εχουν κολλησει ολοι με fallout απο οτι φενεται :P

Κοίτα, εμένα δεν μ'αρεσει το Fallout 4... Όσο για το CoD.. ψήνομαι άγρια (μετά από χρόνια-εποχές ΒΟ2-).. αλλα θέλω να δω πρώτα πως αποδίδει στο PC... μην βγει σαν το Arkham... Αλλά και να το πάρω S&D δεν το ακουμπώ! :-D

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω που το παιξα κ σε μπετα πρωτη φορα μετα απο το mw3 μου αρεσε ξανα cod.

στα 45 με τα 1000 ζορια λογω δυσκολιων πιστευω οτι θα το παρω...

αν δεν καταφερω αμεσως παντως οπως κ να χει θα το τσιμπησω.

• Like 1
Δημοσ.

εγω που το παιξα κ σε μπετα πρωτη φορα μετα απο το mw3 μου αρεσε ξανα cod.

στα 45 με τα 1000 ζορια λογω δυσκολιων πιστευω οτι θα το παρω...

αν δεν καταφερω αμεσως παντως οπως κ να χει θα το τσιμπησω.

Το έχω βρει στα ~33 με Nuketown...
  • Like 1
Δημοσ.

Χτες προσπαθησα να το παραγγειλω απο κλειδομαγαζο στα 30 ευρω αλλα λογω CC δεν προχωρησε.. Σημερα ανεβηκε στα 37 :(

Ξερει κανεις κανενα μαγαζακι με καλη τιμουλα?

Δημοσ.

Λίγο προσοχή με το instant gaming, στη πρώτη αγορά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας . ( τότε είχα του στρατού :P )

Μόλις τώρα το αγόρασα προχώρα άφοβα έμενα δεν μου ζήτησε κατι τέτοιο 

Δημοσ.

Πλακα πλακα δεν βαζεις φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου να δουμε αν εστω αξιζει καθολου η Retail εκδοση του παιχνιδιου,γιατι αν ειναι τελειως αδεια,τοτε προφανως και δεν αξιζει σαν αγορα και 1000φορες απο το Instant gaming παραπανω με 10ευρω λιγοτερα.

Επισης το γεγονος οτι πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 12 για να παιξεις το Campaign δεν το καταλαβαινω. Πολλα WTF αυτη η γενια κονσολων.

Δημοσ.

Πλακα πλακα δεν βαζεις φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου να δουμε αν εστω αξιζει καθολου η Retail εκδοση του παιχνιδιου,γιατι αν ειναι τελειως αδεια,τοτε προφανως και δεν αξιζει σαν αγορα και 1000φορες απο το Instant gaming παραπανω με 10ευρω λιγοτερα.

Επισης το γεγονος οτι πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 12 για να παιξεις το Campaign δεν το καταλαβαινω. Πολλα WTF αυτη η γενια κονσολων.

Εχει μονο 2 φυλλαδια,το ενα με τον κωδικο για το steam κ το αλλο κατι για season pass + τα 6 dvds....48,90 με τα μεταφορικα+αντικαταβολη!

Δημοσ.

Λίγο προσοχή με το instant gaming, στη πρώτη αγορά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας . ( τότε είχα του στρατού :P )

Ζητάνε σε κάποιους, εμενα ποτε, και είναι το καλύτερο site στις τιμές του imho.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...