cpttony Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Θα το παρει κανεις pc να παιξουμε για πλακα κανα SnD η μονο για κραξιμο ειναι το topic?? Εχουν κολλησει ολοι με fallout απο οτι φενεται Κοίτα, εμένα δεν μ'αρεσει το Fallout 4... Όσο για το CoD.. ψήνομαι άγρια (μετά από χρόνια-εποχές ΒΟ2-).. αλλα θέλω να δω πρώτα πως αποδίδει στο PC... μην βγει σαν το Arkham... Αλλά και να το πάρω S&D δεν το ακουμπώ!
babisflou7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εγω που το παιξα κ σε μπετα πρωτη φορα μετα απο το mw3 μου αρεσε ξανα cod. στα 45 με τα 1000 ζορια λογω δυσκολιων πιστευω οτι θα το παρω... αν δεν καταφερω αμεσως παντως οπως κ να χει θα το τσιμπησω. 1
cpttony Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εγω που το παιξα κ σε μπετα πρωτη φορα μετα απο το mw3 μου αρεσε ξανα cod. στα 45 με τα 1000 ζορια λογω δυσκολιων πιστευω οτι θα το παρω... αν δεν καταφερω αμεσως παντως οπως κ να χει θα το τσιμπησω. Το έχω βρει στα ~33 με Nuketown... 1
babisflou7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 δυστυχως δεν εω την δυνατοτητα να το παρω με τον αλλιωτικο τροπο..
hitman 21 original Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το επαιξα στο μπετα κ γουσταρα οποτε το περιμενω πως κ πως
starmanwarz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Χτες προσπαθησα να το παραγγειλω απο κλειδομαγαζο στα 30 ευρω αλλα λογω CC δεν προχωρησε.. Σημερα ανεβηκε στα 37 Ξερει κανεις κανενα μαγαζακι με καλη τιμουλα?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 https://www.instant-gaming.com/en/784-buy-key-steam-call-of-duty-black-ops-iii/ Χτες προσπαθησα να το παραγγειλω απο κλειδομαγαζο στα 30 ευρω αλλα λογω CC δεν προχωρησε.. Σημερα ανεβηκε στα 37 Ξερει κανεις κανενα μαγαζακι με καλη τιμουλα?
SpirosKerkyra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 https://www.instant-gaming.com/en/784-buy-key-steam-call-of-duty-black-ops-iii/ Λίγο προσοχή με το instant gaming, στη πρώτη αγορά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας . ( τότε είχα του στρατού )
gatuso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Λίγο προσοχή με το instant gaming, στη πρώτη αγορά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας . ( τότε είχα του στρατού ) Μόλις τώρα το αγόρασα προχώρα άφοβα έμενα δεν μου ζήτησε κατι τέτοιο
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 και στο kinguin ζητάνε ταυτότητα ή διαβατήριο για εξακρίβωση στοιχείων πάντως
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ηρθε το εργαλειο αλλα πρεπει να παει 12και 1 ινσταλ.....Δεν μπορω να περιμενω 1
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πλακα πλακα δεν βαζεις φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου να δουμε αν εστω αξιζει καθολου η Retail εκδοση του παιχνιδιου,γιατι αν ειναι τελειως αδεια,τοτε προφανως και δεν αξιζει σαν αγορα και 1000φορες απο το Instant gaming παραπανω με 10ευρω λιγοτερα. Επισης το γεγονος οτι πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 12 για να παιξεις το Campaign δεν το καταλαβαινω. Πολλα WTF αυτη η γενια κονσολων.
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πλακα πλακα δεν βαζεις φωτογραφια απο το εσωτερικο του κουτιου να δουμε αν εστω αξιζει καθολου η Retail εκδοση του παιχνιδιου,γιατι αν ειναι τελειως αδεια,τοτε προφανως και δεν αξιζει σαν αγορα και 1000φορες απο το Instant gaming παραπανω με 10ευρω λιγοτερα. Επισης το γεγονος οτι πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 12 για να παιξεις το Campaign δεν το καταλαβαινω. Πολλα WTF αυτη η γενια κονσολων. Εχει μονο 2 φυλλαδια,το ενα με τον κωδικο για το steam κ το αλλο κατι για season pass + τα 6 dvds....48,90 με τα μεταφορικα+αντικαταβολη!
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 παίδες, τελικά με dedicated servers (server browser) τι παίζει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Λίγο προσοχή με το instant gaming, στη πρώτη αγορά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας . ( τότε είχα του στρατού ) Ζητάνε σε κάποιους, εμενα ποτε, και είναι το καλύτερο site στις τιμές του imho.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα