Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με scene resolution στο 1 και με cap στα 60 fps (όχι Vsync) βελτιώνεται λίγο η κατάσταση με το input lag. Παραμένει όμως αρκετά ενοχλητικό.

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω ξετικαρει τα παντα, s.r στο 1, texure resolution - high κι οχι extra.

παιζετε ευχαριστα με μοναδικη βλακεια που παιζεται να κολλησει (εντελως οχι αστεια) μετα απο ενα-2 ματσακια...

μιλαμε για επανεκκινηση κανονικοτατη.

σαν παιχνιδι ειναι καλο...οχι τρομερο αλλα καλο...πρωτη φορα το λεω αυτο κι ειλικρινα το περιμενα για τσιρκο οπως την μπουρδα το advanced warfare..

Δημοσ.

το καλο ειναι οτι η κινηση ειναι ποιο smooth σε σχεση με το AW οσον αφορα τα jumps τουλαχιστον.δεν ξερω ποσο κοσμο θα μαζεψει αλλα στην beta με το που πατας find match μπενεις σε παιχνιδι σε κλασματα δευτερολεπτων,δεν το εχω ξανασυναντησει αυτο το πραγμα

Δημοσ.

Μετά από 10 ώρες ενασχόλησης με την beta και έχοντας φτάσει 30 level, έχω να πω και ένα θετικό. Το safeguard μου άρεσε πάρα πολύ σαν mode. Δεν ξέρω αν υπήρχε και στο AW, αλλά το βρίσκω πάρα πολύ διασκεδαστικό και πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα με τον ρυθμό και τους χάρτες του παιχνιδιού.

Δημοσ.

CALL OF DUTY SET TO TAKE BLACK OPS FANS TO NUK3TOWN

A re-imagined version of the fan-favorite multiplayer map Nuketown, is coming to Call of Duty®: Black Ops III. Set in the year 2065 and refreshed for a new generation of gameplay, Nuk3town integrates Black Ops III's new momentum-based chained-movement system, taking players into intense close-quarters action that they've come to expect. Fans that pre-order the game will receive the Nuk3towndownloadable bonus map as an in-box download code, available with launch units of Call of Duty: Black Ops III for PlayStation®4 computer entertainment system, Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft and PC. Published by Activision Publishing, Inc., a wholly owned subsidiary of Activision Blizzard (Nasdaq: ATVI), and developed by award-winning developer Treyarch, Call of Duty: Black Ops III will arrive in stores Friday, November 6.
Δημοσ.

Ε μα! Γίνεται να λείψει η nuketown από black ops game? Δεν γίνεται!!

Το γεγονός ότι το κάνουν για να στο πουλήσουν και να βγάλουν χρήματα μετά δεν σου πέρασε; 

Δημοσ.

Φυσικά και μου πέρασε, αλλά δυστυχώς το κοινό που απευθύνεται το game δείχνει τεράστια ανοχή στην αναμασημένη τροφή και εντυπωσιάζονται με του να του προσφέρουν για 3 φορά το ίδιο map ως καινούργιο.

Δημοσ.

Παίζει να υπάρχει και άλλη φάση beta ή να το κανουμε unistall?

Και να υπάρξει, δεν θα είναι τα ίδια πράγματα (πιστεύω). Δύο beta φάσεις που έκαναν στο Hardline ήταν διαφορετικές... Νομίζω το ίδιο και στο BF4, ή θυμάμαι λάθος! Τι να σου πω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...