Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερω ρε συ οτι ειναι μοναχα online.

αλλο εννοω οτι μου ειπε οτι ενω παταει να παιξει του κανει καποιο ερρορ στην συνδεση , κατι τετοιο...

οχι οτι θα μπει να τερματισει το στορυ :-D

Μα με έκανες να μπω να ψάχνω μπας έχει καμία πίστα sp να έπαιζα..

Δείτε στα φόρουμς του steam,έχουν πολλά άτομα πρόβλημα..Και ας δει ποιο error του βγάζει, θα το έχουν και άλλοι.

Για αρχή ας καθαρίσει το dns μέσα από το cmd..μήπως και νιώσει.

Δημοσ.

Μούφα μεγάλη. Δεν ξέρω αλλά νιώθω lag πολύ όταν παίζω. Βλέπω και το ping μου κάνει κάτι τρελά σκαμπανεβάσματα, 70-90. Τι να πω, ίσως φταίει που έχω να ασχοληθώ χρόνια με την σειρά.

Δημοσ.

Παιδια καλο ειναι να βγαλετε τελειως το antiallising .  αφαιρει πολυ απο την αισθηση του lag στο παιχνιδι. οπως επισης σε καμμια περιπτωση μην βαλετε extra στο texture detail το γονατιζει και laggarei.

επισης αν εχετε καλη καρτα ανεβαστε λιγο το scene resolution . θα αντισταθμισει την αφαιρεση του antiallising . 

επισης οταν κανετε αλλαγες στα γραφικα πρεπει να κλεισετε το παιχνιδι και να ξαναμπειτε για να δειτε την πραγματικη αποδοση απο τις αλλαγες στα frames.

εμεις 5-6 ατομα παιζουμε αποβληματιστα. σε καποια lobby υπαρχει lag αλλα το βλεπεις απο το ping οποτε βγαινεις και πας αλλου.

πολυ γρηγορο matchmaking γενικα . για beta  αναμενομενα τα προβληματα αλλα αν σκεφτω τα κολληματα που τρωγαμε σε ghost και AW τις πρωτες μερες (και ακομα και σημερα) που δεν ηταν και beta.  νομιζω το παιχνιδι θα τα παει πολυ καλα. τωρα σιγουρα σε καποιους δεν αρεσει το φουτουριστικο στυλ αλλα πλεον ολα τα fps εκει πανε και ο ανταγωνισμος του call of duty εκει παιζει στο μελλον. 

αν κανουν ομως ενα comeback με παιχνιδια 2 παγκοσμιου με τις κινησεις (slide κτλ) εχουν τωρα και τα γραφικα , το παιχνιδι θα τα σπαει.

γενικα ομως το παιχνιδι ειναι ευχαριστο.

εγω με AMD FX 8320 και R9 290X με 1.50 scene resolution 90 fov ολα τα γραφικα high και κλειστα τα dynamic light κτλ παιζω στο παιχνιδι γυρω στα 90-120 frames.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είτε με Extra είτε με High textures έχω πάνω από 100 fps συνέχεια αλλά η αίσθηση του input lag όπως και το stutter που έχω σε close combat φάσεις είναι πολύ σπαστικό. 

Δημοσ.

οταν ξεκινησα το game ηταν ολα στο low...

τα εβαλα ολα high-medium βγηκα απο το game ξαναμπηκα,οι ρυθμισεις ειναι στα high-medium αλλα τα γραφικα σε εμφανιση παραμενουν low ξερει κανεις γιατι;

βεβαια μου ειπε οτι θελει update oi drivers της gpu αλλα εγω πατησα για παραβλεψη και μπηκα στο game

edit: εβαλα και τους νεους drivers αλλα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Ρε μάγκες εμένα δεν ξεκινάει το παιχνίδι στην αρχική οθόνη πατάω το enter αλλά τίποτα

Ξέρεις κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστω

το γραψα και στην προηγούμενη σελίδα για μένα..πας στον φάκελο video του παιχνιδιού και σβήνεις το video που χει μέσα.

Δημοσ.

τα εβαλα ολα high-medium βγηκα απο το game ξαναμπηκα,οι ρυθμισεις ειναι στα high-medium αλλα τα γραφικα σε εμφανιση παραμενουν low ξερει κανεις γιατι;

βεβαια μου ειπε οτι θελει update oi drivers της gpu αλλα εγω πατησα για παραβλεψη και μπηκα στο game

βαλε scene resolution απο 0,65 σε 1.

αν θες βαλε το κ πιο πανω.

• Like 2
Δημοσ.

ανεβασε το scene resolution οπως ειπε και το αλλο παιδι.

Δημοσ.

post_old.gif 08-27-2015, 09:15 PM
Alex A. Gawd, 12.4 Years

Status: user_offline.gif  

1.)Mouse Acceleration tied to FPS

2.)Rat fucked mouse controls that are so bad its a systemic problem

3.)Class-Specific ability's are designed COMPLETELY for Console. Hand-cannon/Bow/Railgun are just garbage grade cheese kits that implemented on PC is hilarious

4.) Game still looks "meh" maxed out, frame rates judder and certain effects bring my 980ti to a ~8FPS crawl, which tied with all the FPS/Mouse issued just makes it funny.

5.) Flinch when boiled down and observed 1/8th speed is hilarious and a huge reason why the controls don't feel tight. 

6.) Input lag but i guess the whole "worst mouse controls since EVER" was an Award worth winning.

7.) Ping disparity is so bad even the Garbage-Grade killcam cant keep up, player positions are maybe a 10th off maybe even a quarter sec depending on Ping and server hz. When on the bleeding edge this makes it feel like people are able to observe and engage you well before your client updates.

So basically and i mean BASICALLY this game is AW with less boost, if someone wants to explain to me how its not i'm willing to laugh 

GG Treyarch

και να μπορουσα να το κατεβασω (δεν μπορω γιατι το μονο cod που εχω στην library ειναι το blops1 )  παλι δεν θα ασχολιομουνα, waste of bandwidth μυριζει η φαση απο μακρια ! ακου εκει δεν εχει server browser, rly ???? πιστευα οτι δεν θα κανανε χειροτερο port απο την προηγουμενη φορα και  αυτοι ξεπερασανε τον εαυτο τους :P 

cod 2003-2009 

R.I.P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...