Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε μένα γιατί το έδωσε το steam και το χω στο library μου;

Δε το θέλω.

Λογικα ειχες ένα εκ των BO2, Ghosts, AW, γιάυτο... Εγω που ειχα το ΒΟ2 μου το εδωσε τζαμπα, να και ειχα τσιμπησει ένα κωδικο από το Πλαισιο (χωρις προπαραγγελια )... το εδωσα σε κατι φιλαράκια εκτος έναν!

Ωραιο optimization... Ενα φιλαρακι το παιχει με μια GTS 450 στα 30-40... CoD ειναι να μου πεις!

Δημοσ.

Λογικα ειχες ένα εκ των BO2, Ghosts, AW, γιάυτο... Εγω που ειχα το ΒΟ2 μου το εδωσε τζαμπα, να και ειχα τσιμπησει ένα κωδικο από το Πλαισιο (χωρις προπαραγγελια )... το εδωσα σε κατι φιλαράκια εκτος έναν!

Ωραιο optimization... Ενα φιλαρακι το παιχει με μια GTS 450 στα 30-40... CoD ειναι να μου πεις!

πάντως το βαλα,και δε κάνει τίποτα..

press enter

......το πατώ και τίποτα,μόνο το esc νοιώθει..

Δημοσ.

εμενα αυτο που ειδα ειναι οτι με εχει στο version 2.0 και πρεπει να εχεις 2.7 or something.περιμενω να μου κανει update οποτε οταν και αμα θυμηθει.

Δημοσ.

πάντως το βαλα,και δε κάνει τίποτα..

press enter

......το πατώ και τίποτα,μόνο το esc νοιώθει..

το έφτιαξα..

ήθελε delete ένα video μέσα στον φάκελο video

Δημοσ.

τι κουλο ηταν αυτο...?

σε εναν δικο μου δεν μπαινει οnline....λες να θελει αυτο που εκανες εσυ??τι ακριβως ηταν?αν θες απαντα μου ειτε εδω ειτε σε pm.

Δημοσ.

μόνο online είναι η beta..

εμένα δεν προχωρούσε από το start screen..Δεν πατιόταν το enter όπως λέω και πιο πάνω.

ψάξτε στο community του steam,εκεί βρήκα την λύση

(έχει και update τώρα 204mb)

Δημοσ.

μόνο online είναι η beta..

εμένα δεν προχωρούσε από το start screen..Δεν πατιόταν το enter όπως λέω και πιο πάνω.

ψάξτε στο community του steam,εκεί βρήκα την λύση

(έχει και update τώρα 204mb)

ξερω ρε συ οτι ειναι μοναχα online.

αλλο εννοω οτι μου ειπε οτι ενω παταει να παιξει  του κανει καποιο ερρορ στην συνδεση , κατι τετοιο...

οχι οτι θα μπει να τερματισει το στορυ  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...