Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Cod Black ops 3 gamepad προβλημα

Παιδιά εχω το Black Ops 3, δε ξέρω αν φταίει το gamepad ή κάτι άλλο αλλά ενώ μου τρέχει συνέχεια στα 90-95 fps το συγκεκριμένο game σε κάποιες φάσεις χωρίς να πέφτει το frame rate σαν να σπαει η εικόνα σαν να πέφτουν τα fps χωρίς όμως να πέφτει στη πραγματικότητα. Tο καταλαβαίνω όταν στριβω δεξιά αριστερά όταν στοχεύει σαν να αργεί η σκαλωνει λιγο καμία φορά, δεν ξέρω αν φταίει ο μοχλός ή κάτι άλλο ή είναι πρόβλημα του game, έχω updated τα παντα, θα ήθελα όμως και τη δική σας γνωμη, επίσης να σημείωση πως όλα αυτά που ανεφερα είναι ελάχιστα αισθητά κατά το gameplay και οχι σε σημείο unplayable

Δημοσ.

Ti να σου πώ με πληκτρολόγιο σε 4Κ μόνο στο loading σε κάτι video έκανε κάτι lags αλλά όχι in game, βέβαια δεν έπαιξα μέχρι το τέλος καθώς το είδα εδω

Μετα απο 100αδες ρομποτάκια, caterpillar tripod αρματα μάχης, παγωμένους ναζί και δέντρα που φυτρώνουν μεσα στο νερό α και την ιπτάμενη πετρελαιοπηγη ή οτι διάολο είναι αυτό στο Κάιρο, δεν άντεξα τόση ηλιθιότητα, οκ τα γραφικά βλέπονται με το γυάλισμα που έχει πέσει αλλά το σενάριο είναι το χειρότερο σε παιχνίδι που έχω ασχοληθεί ever 

Δημοσ.

Πραγματικά άθλιο το σενάριο θα συμφωνησω μακράν το χειροτερο, ντροπή που το ονόμασαν "call of duty" αυτό δεν είναι call of duty

• Like 1
Δημοσ.

Σε προηγούμενο ποστ έγραψα πόσο ΑΗΔΙΑ είναι το campaign, τώρα μετά από κάμποσες ώρες και ενώ είμαι κοντά στο τερματισμό έχω να πω πως είναι ή μεγαλύτερη ΑΗΔΙΑ που έχω παίξει σε ολόκληρη τη ζωή μου οποίος το έχει τερματίσει ξέρει το ενοω, μακράν ότι χειρότερο σε υπόθεση πλοκή, μόνο τα γραφικά αξίζουν, δεν έχει λόγο ύπαρξης το campaign καλύτερα να το βγαζαν χωρίς όπως και στο ps3

Δημοσ.

Σε προηγούμενο ποστ έγραψα πόσο ΑΗΔΙΑ είναι το campaign, τώρα μετά από κάμποσες ώρες και ενώ είμαι κοντά στο τερματισμό έχω να πω πως είναι ή μεγαλύτερη ΑΗΔΙΑ που έχω παίξει σε ολόκληρη τη ζωή μου οποίος το έχει τερματίσει ξέρει το ενοω, μακράν ότι χειρότερο σε υπόθεση πλοκή, μόνο τα γραφικά αξίζουν, δεν έχει λόγο ύπαρξης το campaign καλύτερα να το βγαζαν χωρίς όπως και στο ps3

Ακόμη με το ΒΟ3 ασχολείσαι? Εγώ το παράτησα την 2η εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του.. Λυπήθηκα και τα ~30 που έδωσα...

Τραγικό το campaign (2 πίστες έπαιξα)...

Δημοσ.

Αυτο που δε καταλαβαίνω είναι πως ενώ ξέρουν πως αν βγάλουν ένα cod με τέτοια γραφικά και θεματολογία world war ii θα γίνει ο απόλυτος χαμός σε πωλήσεις παρόλα αυτά δεν το κανουν

Δημοσ.

Αυτο που δε καταλαβαίνω είναι πως ενώ ξέρουν πως αν βγάλουν ένα cod με τέτοια γραφικά και θεματολογία world war ii θα γίνει ο απόλυτος χαμός σε πωλήσεις παρόλα αυτά δεν το κανουν

2018 σου 'ρχεται...

Call of Duty World at War 2 + WaW remaster (αφού μπήκε στην μόδα και το CoD)

Εικασία δικιά μου είναι, λόγω του ότι μιλάμε για 10 χρόνια από το WaW

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα μια απο τα ιδια εγινε και με τα Battlefield. Battlefield 3 και 4 αλλα και Medal Of Honor Warfighter(κλωνος Battlefield κυριολεκτικα)μια απο τα ιδια και το Battlefield hardline μια πατατα και μιση. Αρα και στην ΕΑ πηρε αρκετα χρονια για να γυρισει σε Παγκοσμιο Πολεμο πισω,και προφανως εγινε αυτο μετα και το κραξιμο που επεσε για το 4 σε σχεση με το 3 παντα.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...