Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια το οτι εχω παρα πολυ slutter και κολληματα οφειλεται στην 960 η' στα 8GB RAM? εχω τα τελευταια upadates του παιχνιδιου αλλα δεν βλεπω βελτιωση (τα settings στο high , 1080p)

Δημοσ.

Το bo3 χρειάζεται 16gb για να είσαι κομπλέ. Δεν έχει να κάνει με το αν τα δικαιολογεί ή αν υπάρχει memory leak που αδιαφορούν να φτιάξουν.

Ορίστε και το τεστ για να καταλάβεις τι γίνεται με το game και την ram.

http://www.techpowerup.com/mobile/217308/black-ops-iii-12-gb-ram-and-gtx-980-ti-not-enough.html

Κούμπωσε άλλη μια φέτα των 8Gb (ή 2x4) και είσαι Οκ και για τα ανερχόμενα games του 2016 που επίσης θα ζητάνε 16Gb.

Δημοσ.

παιδια το οτι εχω παρα πολυ slutter και κολληματα οφειλεται στην 960 η' στα 8GB RAM? εχω τα τελευταια upadates του παιχνιδιου αλλα δεν βλεπω βελτιωση (τα settings στο high , 1080p)

Το bo3 χρειάζεται 16gb για να είσαι κομπλέ. Δεν έχει να κάνει με το αν τα δικαιολογεί ή αν υπάρχει memory leak που αδιαφορούν να φτιάξουν.

Ορίστε και το τεστ για να καταλάβεις τι γίνεται με το game και την ram.

http://www.techpowerup.com/mobile/217308/black-ops-iii-12-gb-ram-and-gtx-980-ti-not-enough.html

Κούμπωσε άλλη μια φέτα των 8Gb (ή 2x4) και είσαι Οκ και για τα ανερχόμενα games του 2016 που επίσης θα ζητάνε 16Gb.

Εγώ είχα κάτι περίεργα κολλήματα, τώρα που πήγα στα 12GB RAM, βελτιώθηκε κάπως.. Αλλά ποιος ο λόγος να παίξεις, αφού δεν έχει άτομα!

• Like 1
Δημοσ.

το ειχα πει οταν ειδα την beta οτι ειναι για πεταμα .

δυστηχως ειναι το πρωτο call που δεν αγοραζω (το συτηχως παει γιατι ειναι απο το κακο στο χειροτερο τα πραγματα)

ευτηχως που εβαλαν και μπετα να μην αγοραζουμε μα.....

Δημοσ.

Είναι το πρώτο CoD που δεν έχω τερματίσει ακόμη το campaign του..Το input lag το έφτιαξαν με τα patch ή ακόμα το mouse έχει την αίσθηση ότι γυρνάει νταλίκα ;

Δημοσ.

Είναι το πρώτο CoD που δεν έχω τερματίσει ακόμη το campaign του..Το input lag το έφτιαξαν με τα patch ή ακόμα το mouse έχει την αίσθηση ότι γυρνάει νταλίκα ;

το ειχα πει οταν ειδα την beta οτι ειναι για πεταμα .

δυστηχως ειναι το πρωτο call που δεν αγοραζω (το συτηχως παει γιατι ειναι απο το κακο στο χειροτερο τα πραγματα)

ευτηχως που εβαλαν και μπετα να μην αγοραζουμε μα.....

Εγώ πήρα CoD, μετά από το MW2 και το πήρα επειδή επλανήθην με την BETA, κάτι που δεν θα ξαναγίνει.. + αν δεν γυρίσουν σε ΒΠΠ ή παρόν δεν με ξαναβλέπω.. Τα υπόλοιπα (εκτός AW) είτε τα έπαιρνα από κλειδάδικα με 5Ε ή μου τα έδινε ένα καμένο φιλαράκι (που τώρα παίζει μόνο BF :-( ).

Ως προς το Campaign.. Στην αρχή και εμένα δεν ήταν playable.. Έπαιξα την 1η αποστολή και αυτό.. Το παράτησα από τότε.. δεν ξέρω αν έφτιαξε η κατάσταση.. Κατεβάζει διάφορα αν καιρούς, δεν ξέρω.. Παίζω ελάχιστα online, αλλά δεν έχει και πολύ κόσμο...

Αν θες όταν πάω σπίτι, δοκιμάζω campaign και σου λέω για αποδόσεις (αν και το σύστημά μου δεν είναι τόσο δυνατό όσο το δικό σου)!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία για το campaign τώρα που έβαλα και 16GB Ram και βγήκαν και patches που έφτιαξαν το input lag, τρέχει κομπλέ με όλα max σε 1440P αλλά με AA Off αλλιώς υπάρχει stuttering(Λόγω VRAM).

Αν δείτε στο πάτωμα στο βάθος και γενικά στην εικόνα φαίνεται σαν κουκίδες ένα πράγμα, σαν να υπάρχει μία σήτα πάνω από τις υφές. Πειραματίστηκα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν βλέπω να φτιάχνει.

xxXppcc.jpg

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Aυτό δεν φτιάχνει ότι και να κάνεις, δεν ξέρω βέβαια αν είναι έτσι σε ανάλυση άνω των 1440p. Και με ΑΑ δεν αλλάζει κάτι δραματικά πάντως, εγώ το παίζω με όλα κουμπωμένα στο τέρμα(αυτό έλλειπε) και διαφορές δεν έχει και τόσες παρά τις πολλές επιλογές. ΤΑ 16Gb είναι must για το bo3. Μιλάμε για game επίσης του one playthrough και δρόμο, οπότε παίξε το εκεί να το χαρείς και άντε γεια μετά, μην σου πιάνει και χώρο στον δίσκο..

Δημοσ.

Στο soft shadows(Multi-sampled shadows) είναι το πρόβλημα τελικά, αν το απενεργοποιήσω είναι κομπλέ αλλά οι σκιές είναι τίγκα στο aliasing. Τέσπα θα το παίξω έτσι και μετά θα πάρει δρόμο αφού έτσι και αλλιώς απλά το campaign θέλω να παίξω.

Δημοσ.

Το τερμάτισα, χιλιοειπωμένο σενάριο του μέλλοντος που δεν έχει κάτι το καινούργιο ή το διαφορετικό. Η μηχανή γραφικών χρειάζεται αλλαγή, όσο και αν βελτιώσουν τα γραφικά, βγάζει last-gen-ίλα. Δεν υπάρχει ''βαρύτητα'' στον πυροβολισμό, ρίχνεις χειροβομβίδα και είναι λες και πέταξες δυναμιτάκι, τα μοντέλα οφείλω να ομολογήσω πως είναι τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι ως τώρα, εύκολα μιλάμε για CGI επίπεδο. Υπάρχουν και σημεία όμως που δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο, έχει θέμα με το streaming στα textures και αυτό το bug με τις σκιές είναι ενοχλητικό. Η Treyarch δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την Sledgehammer όσον αφορά το optimization.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...