Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το σενάριο είναι για τα μπάζα πραγματικά οκ, αλλά διαβάζω κάποια comments από κάποια παιδιά και με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως παίζουμε διαφορετικό παιχνίδι.

Αθλια γραφικά??? Το campaign το προχωρήσατε καθόλου? Εγώ θα έλεγα ότι έχει τα πιο γαμάτα γραφικά σε first person αυτή τη στιγμή. Ποιο Crysis και μλκίες?? Το παιχνίδι σε full settings τα σπάει πραγματικά. Φτάστε στην 6η αποστολή (Vengeance) και ελάτε να μου πείτε μετά για Crysis... ή οτιδήποτε.

Ειδικά οι χαρακτήρες είναι άνετα σε cgi επίπεδα. Φυσικά και είναι θεόβαρο αν αναλογιστούμε και το χαμό που γίνεται. ΟΚ το καταλαβαίνω ότι είναι COD και πρέπει να κράξουμε κάτι όπως κάθε χρόνο, αλλά ο τεχνικός τομέας τουλάχιστον δεν είναι το πρόβλημα του. Φυσικά και είναι καλύτερος από το περσινό AW εν το μεταξύ. 

Δημοσ.

Δεν έφτασα σ' αυτό το level για να σου πω, αλλά στην αρχή όσο είδα ήταν σάπιο. Ένα μουντό θολό πράγμα. Το Syndicate έχει κλάσεις ανώτερα γραφικά.

Δημοσ.

Δεν έφτασα σ' αυτό το level για να σου πω, αλλά στην αρχή όσο είδα ήταν σάπιο. Ένα μουντό θολό πράγμα. Το Syndicate έχει κλάσεις ανώτερα γραφικά.

Εγώ θα σου έλεγα να μη βιάζεσαι τόσο πολύ με τα συμπεράσματά σου. Δεν τα βλέπεις όλα στην πρώτη πίστα πιάτο σε κανένα παιχνίδι. Κάποια άλλα έχουν εντυπωσιακό άνοιγμα κάποια άλλα όχι τόσο. 

Στην περίπτωση του ΒΟ3 η πρώτη πίστα είχε όντως μια παράξενη ομίχλη και θολούρα που πιο πολύ πιστέυω ότι είναι θέμα art direction και τίποτα άλλο.

Δεν χρειάζεται να φτάσεις στη 6η αποστολή όμως για να δεις ότι το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό όσο προχωράς. Τα assets είναι πολύ πιο περιπλοκα από το AW, με πολύ περισσότερη ποικιλία, καλύτερες υφές, πιο εντυπωσιακούς shaders και απίστευτο φωτισμό.

Προχώρησε το και θα δεις ότι για τον οπτικό τομέα τουλάχιστον, θα αναθεωρήσεις. Τις δικαιολογεί απόλυτα τις απαιτήσεις του. Δεν πρόκειται για παιχνίδι που σου πετάει πέντε εχθρούς στην οθόνη σε ένα κλειστό σοκάκι να αναρωτιέσαι που πάνε τα frames. Σου την πέφτουν καμιά 30αριά ταυτόχρονα με ανθρώπους, ρομπότ, μεγάλα mechs, εκρήξεις, καταστροφές κλπ. Τι περιμένετε δηλαδή? Να πιάνετε καμιά 100σταριά fps σε τέτοιες συνθήκες?? 

Δημοσ.

Εγω οπως ειπα επαιξα γυρω στη 1,5 ωρα.Μεχρι εκει το σεναριο,τελειως αδιαφορο.

Οσο για τα γραφικα ,αυτο ελειπε ,στο φουλ να μην καλα.

Αλλα ξερεις,δεν ειναι το παιχνιδι μονο στο τερμα ολα.

Δηλαδη η εχεις 980 και το παιζεις η αλλιως βλεπεις πιξελ αλα minecraft?

Τα textures ακομα και στο medium ειναι αθλια.

Το l4d2 καλυτερα textures εχει.

Δε δικαιολογειται για να δω αξιολογα textures να πρεπει να το εχω στο τερμα.

Τα παλαιοτερα δηλαδη γιατι παιζοντουσαν μια χαρα σε ολα τα επιπεδα γραφικων?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω οπως ειπα επαιξα γυρω στη 1,5 ωρα.Μεχρι εκει το σεναριο,τελειως αδιαφορο.

Οσο για τα γραφικα ,αυτο ελειπε ,στο φουλ να μην καλα.

Αλλα ξερεις,δεν ειναι το παιχνιδι μονο στο τερμα ολα.

Δηλαδη η εχεις 980 και το παιζεις η αλλιως βλεπεις πιξελ αλα minecraft?

Τα textures ακομα και στο medium ειναι αθλια.

Το l4d2 καλυτερα textures εχει.

Δε δικαιολογειται για να δω αξιολογα textures να πρεπει να το εχω στο τερμα.

Τα παλαιοτερα δηλαδη γιατι παιζοντουσαν μια χαρα σε ολα τα επιπεδα γραφικων?

Ναι φίλε, άλλο να λέμε όμως ότι το παιχνίδι δεν έχει καλό scaling στις ρυθμίσεις του και άλλο να λέμε ότι έχει μάπα γραφικά... Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Να είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι στο τι ακριβώς λέμε...

Πχ, και το πρώτο Farcry είχε scaling που ήταν εντελώς μάπα στις medium ρυθμίσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν έλεγες ότι δεν έχει καλά γραφικά. Το έκρινες συμφωνα με αυτό που σου πρόσφερε φούλ.

Στο συγκεκριμένο τώρα, ίσως η τεχνική φωτισμού που χρησιμοποιείται να είναι τόσο βαριά που να μην επιτρέπει να έχεις αξιόλογη ποιότητα στα υπόλοιπα settings σε medium/low ρυθμίσεις.

Απ' ότι φένεται το COD ξεφεύγει από την θεμελιώδη νοοτροπία των προηγούμενων που έτρεχαν με 60άρια ακατέβατα. Ίσως να φταίει και ο κορεσμός που πλέον έχει φτάσει η σειρά και να θέλουν πλέον να ρίξουν το βάρος στο να εντυπωσιάσουν οπτικά. Τουλάχιστον σε full settings, αυτό το πέτυχαν. Το αν είναι καλή κίνηση, είναι άλλη ιστορία και θα το δούμε στη συνέχεια.      

Δημοσ.

Θα διαφωνησω οσο αφορα το οτι κρινεις το παιχνιδι μονο στα φουλ γραφικα.

Καλα ,το να εντυπωσιασουν οπτικα η οτι ειναι ο φωτισμος βαρυς,αμφιβαλλω.Μαλλον ειναι ενα κακο πορτ απλα,οπως τα πιο πολλα παιχνιδια πλεον.

Εξαλλου μη ξεχνας τα πολλα προβληματα που ειχε(και ακομα εχει),που επρεπε να πειραξεις ini για να μπορεσεις να μπεις menu χωρις να κολλαει το συμπαν με 100% cpu usage.

Δημοσ.

Port της δεκάρας είναι απλά. Κάτσε να δεις το επόμενο CoD αν το βγάλει η Sledgehammer, θα τρέχει και κομπλέ και θα είναι και καλύτερο οπτικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν ειναι για να δεις γραφικα να πρεπει να τα καρφωσεις ολο τερμα και να θες πυρηνικο αντιδραστηρα για να τρεξει, αστο.Στο medium τα ματακια μου πονανε, και αυτο που ζητανε δεν το βρισκουν.Δεν βρισκουν τι στον π@υτσ@ ειναι αυτο που κανει το παιχνιδι να θελει αυτες τις απαιτησεις.Σαν να εχεις 1200 8βαλβιδο με 50αλογα και να καιει σαν τριλιτρο με 250αλογα.

Δημοσ.

Ρε γαμώτο εξακολουθούν μερικοί να έχουν πρόβλημα με γραφικά και τις επιδόσεις?

Το ανέφερα και μερικά posts πρίν. Κάτι παίζει στις ρυθμίσεις σας.

Με 4790κ και r290 όλα τέρμα 60fps συνέχεια.Είναι και του θείου με το fix χωρίς update

Κάποια στιγμή έβαλα texture quality extra  και έπεσαν τα fps στα 45.

Εκ των υστέρων είδα ότι στον task manager το .exe του παιχνιδιού έτρεχε 2 φορές. Έκλεισα από εκεί το ένα .exe και ξαναέτρεξε στα 60fps κολλημένα

(για το campaign μιλάω και όχι για zombie κ.λ.π)

Δημοσ.

Εισαι τυχερος.

Προφανως δε φταιει μονο το τι εχεις αλλα και αλλοι παραγοντες.

Δες στο steam.

Οι μισοι εχουν τουμπανα συστηματα και τρεχει τρισαθλια.

Αρα εισαι εσυ τυχερος ,οχι προβληματικοι οι υπολοιποι.

Δημοσ.

Ναι αλλά ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες;

Κάτι παίζει με το όλο στήσιμο του software. Ανέφερα ότι κάποια στιγμή το παιχνίδι άνοιξε και έτρεχε είσαι διπλούν. Υποψιάζομαι ότι κάτι γίνεται εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...