Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το παιχνιδι παει απο το κακο στο χειροτερο .

τελευταια παιζω το βο1 και βλεπω πολλους ελληνες

τωρα για το cold blood ολα το εχουν αλλα αν δεν κανω λαθος για να μην φαινεται το ονομα σου πρεπει να πας πρεστιζ μαστερ μεχρι τοτε το cold blood δεν σε δειχνει στα ρανταρ

Δημοσ.

το παιχνιδι παει απο το κακο στο χειροτερο .

τελευταια παιζω το βο1 και βλεπω πολλους ελληνες

τωρα για το cold blood ολα το εχουν αλλα αν δεν κανω λαθος για να μην φαινεται το ονομα σου πρεπει να πας πρεστιζ μαστερ μεχρι τοτε το cold blood δεν σε δειχνει στα ρανταρ

Στο online παει μια χαρα κ μπορω να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το παιχνιδι,7 στα 10 παιχνιδια παει σουπερ τωρα οπως του κατσει του καθενος!

Μεχρι το ΒΟ2, ειχε ένα perk που δεν φαινεται το ονομα σου... Αυτό ψαχνω!

Υπαρχει περιπτωση να ναι αυτο που ζητας?

post-246391-0-12903500-1447364185_thumb.png

Δημοσ.

Δε μπορώ να ξεφύγω από το cod...εδώ και 3 σερί χρόνια..Μου το έκαναν ΤΩΡΑ δώρο,και ο φίλος που μου το έκανε,μου είπε ψέματα ότι ήταν το F4..και μου έδωσε το κλειδί και το έκανα redeem..Έχω γίνει cod fanboy πχια..

Οπότε πάμε να παίξουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να ναι αυτο που ζητας?

Όχι, τόσα χρόνια μέχρι το ΒΟ2 ήταν perk... Αυτό που λες είναι άλλο.. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφερον σου!

Δημοσ.

Αισχος απλα το παιχνιδι !!!!! με καινουριο pc για GAMING 5 ημερον και κολανε τα παντα !! ενω σε αλλα παιζει τερμα !!! ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ !! :wacko:

Δημοσ.

έχω πολλά lag ! fx8350 8gb ram 970asus.

εκεί που έχω ένα σορό καρέ κολλάει στιγμιαία !

πολύ κακό στήσιμο στο παιχνίδι.

τι έχουν κάνει παλυ ; νιώθω ότι μένω από μνήμη ! ή μήπως είναι κάτι άλλο ;

Δημοσ.

Με το msi afterburner μπορείς να δεις αν μενεις απο RAM. Εμενα μου γεμιζει η RAM 8gb και αλλα 9gb απο την εικονική του σκληρού δίσκου.. Tragedy.

Δημοσ.

Σκέψου ότι ακόμα και με τέτοια χάλια έκανε ρεκόρ πωλήσεων, μπεεεεεεεεε

Περισσοτερο στις κονσολες κλασσικα και γιατι να μην κανει???Αλλωστε ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που κρατανε τον κοσμο που εχουν ακομα και μετα απο καιρο σε σχεση με τα περισσοτερα αλλα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...