Athanasios2104 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Dedicated servers έχει ή έρχονται; το άλλο με τον Τοτό το έχεις ακούσει;
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 το άλλο με τον Τοτό το έχεις ακούσει; εντάξει ρε φίλε,τότε ΓΙΑΤΙ να το πάρω για άλλη μια φορά;Που θα ήταν 3η συνεχόμενη και να συμβάλω στο έγκλημα αυτό κατά του gaming; Πέρσι για 21€ ήταν καλά,για τέτοια τιμή μόνο είναι., Ένα λόγο..Επειδή μου άρεσε η beta;
dimitris21gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μην ψάχνεις λόγο. Απλά μην το πάρεις. Φάτα σε σουβλάκια!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μην ψάχνεις λόγο. Απλά μην το πάρεις. Φάτα σε σουβλάκια!!! 31€ σουβλάκια ή 60; βασικά ας το φτιάξουν το παιχνίδι και βλέπουμε,υπάρχουν και καλύτερα παιχνίδια,αλλά και καλύτεροι τρόποι να επενδιθούν τα χρήματα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 I play zombies, it crashes. I play campaign, it crashes. I'm afraid that the store page will crash before I finish writing this review. :D 5
SecondSonOfGamee Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.. Εχω φαει το κοσμο να ψαχνω τροπο να αγορασω το bo3... Βρηκα αγοραστη του gta 5 στα 25 ευρω με paysafe και μαθαινω οτι δεν δουλευουν ακομη με key stores η paysafe, ωστε να βαλω αλλα 10 και να το παρω.. Paypal προς το παρον δεν εχω.. Τι λετε;
pirate79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από pirate79
SpirosKerkyra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ότι όλα συνωμοτούν στο να σε σώσουν ή μάλλον να σώσουν τη τσέπη σου από το να πετάξεις 35 ευρώ στο black ops. Έστω κάποιος φίλος σου με PayPal ώστε να σε διευκολύνει κάπως δεν υπάρχει; 1
dimitris21gr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια.. Εχω φαει το κοσμο να ψαχνω τροπο να αγορασω το bo3... Βρηκα αγοραστη του gta 5 στα 25 ευρω με paysafe και μαθαινω οτι δεν δουλευουν ακομη με key stores η paysafe, ωστε να βαλω αλλα 10 και να το παρω.. Paypal προς το παρον δεν εχω.. Τι λετε; Αν καίγεσαι τόσο να το πάρεις, η λύση είναι μία για την περίπτωση σου. Revolut, τσέκαρε στην κατηγορία internet του φόρουμ για περισσότερα.
cpttony Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αφου συνεχίζω να παιζω ΒΟ3, και μετα την κυκλοφορια του Fallout 4... Εχω μια ερωτηση.. Μια φορα και έναν καιρο, υπηρχε ένα perk (cold blooded) που δεν φαινοταν το ονομα σου... Σ'αυτο το παινιδι που πηγε? Αλλαξε όνομα?
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αφου συνεχίζω να παιζω ΒΟ3, και μετα την κυκλοφορια του Fallout 4... Εχω μια ερωτηση.. Μια φορα και έναν καιρο, υπηρχε ένα perk (cold blooded) που δεν φαινοταν το ονομα σου... Σ'αυτο το παινιδι που πηγε? Αλλαξε όνομα? Μια φορά και έναν καιρό (cod4) υπήρχε... άσ'το καλύτερα, δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο
cpttony Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μια φορά και έναν καιρό (cod4) υπήρχε... άσ'το καλύτερα, δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο Όχι ρε, και στο ΒΟ2 υπήρχε.... Δεν ξερω για τα επομενα 2 μετα του BO2... Εδώ δεν υπαρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα