Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το mouse ειναι broken στο game, πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει, εβαλα gamepad και παιζω καλυτερα LOL, the way its meant to be played μαλλον. :P

• Like 3
  • Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα είναι  broken  :P ,  αν δεις τι γίνεται στα forum τους τα αμερικανάκια έχουν bug celebration  , άλλος με σύστημα 5000$ 8πυρηνο sli 32 gb ram πάλι του κρασαρει μόλις γεμίσει η ram.

Δημοσ.

@dimitris 21gr

fps σε κονσολα? Mε χειριστηριο? ΠΟΤΕ! FPS που να μην αξιζει να το παρειε σε pc? Αυτο δεν γινεται! Οσα προβληματα και να εχει το παιχνιδι ειναι ειδος για pc που στα pc δημιουργηθηκε και μετα πηγε στις κονσολες αλλα ειναι και θα ειναι καλυτερο στο pc.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο ο χειρισμός δεν φτάνει. Αν εσύ προτιμάς να ανεχτείς crashes-bugs, cheaters και την πεθαμένη σε 6 μήνες από σήμερα κοινότητα απλά και μόνο για να παίζεις με keyboard-mouse μπράβο σου.

Και αυτά στα λέει αποκλειστικός pc gamer. 

Επίσης ο χειρισμός είναι και λίγο στο τι βολεύει τον καθένα. Ο κολλητός μου είναι global elite στο cs go και κόβει κ@λους και σε παλιά cod στο ps3. Παίζει άμα γινότανε να παίξεις μαζί του cod από pc και αυτός από κονσόλα, να μάζευες το ένα death μετά το άλλο. Αντικειμενικά, εννοείται ότι mouse > controller.

ΥΓ. Αν και το πλεονέκτημα του χειρισμού πάει περίπατο αφού λένε ότι το input lag υπάρχει ακόμα. Έπαιξα την beta και θυμάμαι που έμπαινα μετά στο cs go και αισθανόμουν σαν να μου έλυνες τα χέρια...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μεχρι τωρα μονο 1 προβλημα εχει το παιχνιδι στο pc μου. Οτι κοολαει πολυ  στα μενου που επιλεγεις campaign η online. Κανω κλιν και περιμενω ωρα μεχρι να ξεκινησει. Τι πρεπει να κανω. Μετα αφου ξεκινησει τρεχει κανονικα? Δεν ειναι μονο ο χειρισμςο που κανει το παιχνιδι ανωτερο σοτ pc αλλα και τα καλυτερα γραφικα, αναλυσεις και 60 fps.

Δημοσ.

Αυτο το απολυτο παντως του Fps μονο με mouse και Keyboard ποτε δεν το καταλαβα. Παιζω αυτες τις μερες Killzone Shadowfall(αλλοι παιζουν Halo 5)και δυσκολια στον χειρισμο δεν ειχα ουτε με αυτο ουτε με τα προηγουμενα αν και πλεον περισσοτερο Pc gamer. Ηρεμιστε λιγο μερικοι με τους φανατισμους σας περι Pc master race γιατι τετοια οπως το Call Of Duty και το Batman γινονται και καλα κανουν και μας ''πετανε ντοματες'' μετα.

Επισης τι εγινε??Απο εκει που το topic αυτο ηταν πεθαμενο μεχρι να βγει το παιχνιδι(αρα σχεδον μηδενικο ενδιαφερον)ξαφνικα απο τις 3 σελιδες πηγαμε στις 18 επειδη επεσε κραξιμο για το game???

• Like 3
Δημοσ.

Ο χειρισμός πάντα είναι ότι βολεύει στον καθένα. Είναι το λιγότερο γελοίο να το παίζουμε ελιτιστές σε αυτό το θέμα.

Το παιχνίδι σε μένα τρέχει πολύ ομαλά με μερικούς μικρούς συμβιβασμούς στα settings. Το GeForce Experience πάντως δουλεύει πολύ καλά εδώ γι αυτούς που έχουν gpu nvidia. 

• Like 2
Δημοσ.

Όλα είναι  broken  :P ,  αν δεις τι γίνεται στα forum τους τα αμερικανάκια έχουν bug celebration  , άλλος με σύστημα 5000$ 8πυρηνο sli 32 gb ram πάλι του κρασαρει μόλις γεμίσει η ram.

Τα ιδια και τα ιδια...

Πλεον πρεπει να γινει μαθημα σε ολους μας οτι ποτε δεν αγοραζεις game απο day one...Ουτε καν απο το θειο...

Περιμενεις τουλαχιστον 3 μηνες,και εφοσον εχει στρωσει μετα απο καμια δεκαρια patch,πας για αγορα.

Θεωρω κοροιδια πλεον τα beta games να τα χρυσοπληρωνεις και να μην τα ευχαριστιεσαι τουλαχιστον...

• Like 3
Δημοσ.

"Arkhan Night fiasco v 2.0" διαβάζω

τόσο χάλια δεν το περίμενα tbh  :huh:

Κάτι πρέπει να παίζει με συγκεκριμένα συστήματα γιατί και με το AK πολλοί λένε ότι τους τρέχει ομαλά,σε εμένα πήγαινε χάλια,το Black Ops 3 αντιθέτως εμένα μου τρέχει ομαλά.

Οκ memleaks έχει κάθε τόσο του έρχεται και αν πεθάνεις βγαίνει μαύρη οθόνη και ο ήχος κανονικά,τέλειο δεν είναι δηλαδή αλλά παίζεται (και το AK το έπαιζα,το τερμάτισα μάλιστα που πάθαινες επιληψία στο batmobile, αλλά άλλο αυτό)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...