Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα οτι και να σου βγάζει σαν fps count δεν νομίζω να ισχύει .Χτες μετα απο 1 ωρα που το ειχα βαλει και εμφανιζε σταθερά δηθεν 60 με έπιασε τέτοιος πονοκέφαλος σαν να μου έσκαγαν τα μάτια . Και ειχε υποτιθεται frame rate lock 60 .

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε τα εξης στο ini file

1. Αλλαξε τα work threads απο 4 σε 2.

2. Το video memory βαλτο στο 0.75

3. Κατεβασε επισης τον αριθμο των corpses και μικρες τετοιες βλακειουλες που μειωνουν αποδοση χωρις λογο ιδιαιτερο.

Αν δεν βοηθησουν αυτα, κατεβασε τα dynamic shadows για αρχη. 

Το οτι πεφτουν αποτομα τα fps μπορει να οφειλεται σε πολλους λογους. Βαλε το afterburner και παρατηρησε απο το OSD του μεσα στο παιχνιδι τι ακριβως συμβαινει οταν πεφτουν τα fps. Σε καθε συστημα ειναι διαφορετικη η συμπεριφορα της μηχανης.

Μα οτι και να σου βγάζει σαν fps count δεν νομίζω να ισχύει .Χτες μετα απο 1 ωρα που το ειχα βαλει και εμφανιζε σταθερά δηθεν 60 με έπιασε τέτοιος πονοκέφαλος σαν να μου έσκαγαν τα μάτια . Και ειχε υποτιθεται frame rate lock 60 .

Θα προτεινα να μην βαζετε vsync απο μεσα απο το παιχνιδι, αλλα απο inspector. Καλυτερα για εμενα να το βγαλετε τελειως το vsync και απλα να βαλετε ενα cap στα fps αφου δινει την επιλογη λιγο παραπανω απο το refresh rate της οθονης σας. Το vsync μπορει να δημιουργησει περισσοτερα προβληματα σε τετοιου ειδους παιχνιδια παρα βοηθεια αποτελει.

Επισης αν σε επιασε το κεφαλι σου, ανεβασε το fov..Το slider ειναι απο τα λιγα καλα του παιχνιδιου.

Τουλαχιστον απο ρυθμισεις εχει αρκετες το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε τα εξης στο ini file

1. Αλλαξε τα work threads απο 4 σε 2.

2. Το video memory βαλτο στο 0.75

3. Κατεβασε επισης τον αριθμο των corpses και μικρες τετοιες βλακειουλες που μειωνουν αποδοση χωρις λογο ιδιαιτερο.

Αν δεν βοηθησουν αυτα, κατεβασε τα dynamic shadows για αρχη. 

Το οτι πεφτουν αποτομα τα fps μπορει να οφειλεται σε πολλους λογους. Βαλε το afterburner και παρατηρησε απο το OSD του μεσα στο παιχνιδι τι ακριβως συμβαινει οταν πεφτουν τα fps. Σε καθε συστημα ειναι διαφορετικη η συμπεριφορα της μηχανης.

Λοιπόν, εκανα τις αλλαγές πριν που εγραψα το edit.. Τωρα μπορώ να πω ότι τρέχει χειροτερα.. γι'αυτο ζητησα το config.ini το αρχικο.. Οι ρυθμισεις μου είναι όλα medium, χωρις τα περιεργα με lighting, shadows, AA.. Λιγο motion Blur εχω βαλει...

Δημοσ.

Motion Blur βγάλτο, Το patch υποτίθεται οτι έφτιαχνε τα 4 work threads   βάλε σε ακριβώς τι το τρέχεις γιατι θέλει και 16 gb ram ......

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν ξερω που το πανε ,ο κοσμος ξοδευει εκατονταδες ευρω για να στησει ενα gaming pc. το ίδιο και οι εταιρειες βγαζουν κατι τερατα καρτες γραφικων απο θεμα δυνατοτήτων αλλά τα νεα παιχνιδια απλά δεν παιζουν ή είναι πολύ κατωτερα των προσδοκιών. Με το ζορι να το γυρισουμε στις κονσολες δηλ? 

ποσα ports που κυκλοφόρησαν φέτος ειναι τοσο χάλια οσο αυτο ή το Arkam Knight, μαλλον μετρημένα στα δάχτυλα

επισης ποσα παιχνιδια κυκλοφορουν καθε χρονο στα pc, μάλλον εκατοντάδες ή και χιλιάδα.

οποτε για 3-5-6 αθλια console port φυσικά και δεν γυρνάς αποκλειστικά σε κονσολες αγνοώντας τα μεγάλα πλεονεκτήματα του pc gaming, εάν αυτο εννοείς, εκτος και αν εισαι τοσο απελπισμένος να παιξεις αυτα τα παιχνιδια shooter (που στο κάτω κάτω ειναι gameplay-σχεδιαστικά εντελώς κονσολε, τελειως unbalanced και οχι κατι το ιδιαίτερο) και αγνοεις το γιγαντιαίο backlog των pc. B)

Ενταξει με τα γραφικα οκ πειτε οτι θελετε εγω stable το τρεχω και δεν το πηρα για αυτα, το θεμα ειναι οτι και σαν παιχνιδι και ως competitive ειναι απαραδεκτο, υπαρχει μια καραμπινα με υπερβολικα μεγαλο rate of fire και range, κυριολεκτικα σχεδον ολοι με αυτη παιζουν τη σπαμαρεις απο οπου θες και θεριζει.

εντάξει μετά το CSGO το χάος :-D

Δημοσ.

ποσα ports που κυκλοφόρησαν φέτος ειναι τοσο χάλια οσο αυτο ή το Arkam Knight, μαλλον μετρημένα στα δάχτυλα

Αυτό εδώ παίζει πολύ πολύ καλύτερα από το arkham knight,στο AK ακόμα και με όλα στο Low και ότι και να έκανες είχες τρελά frame drops,το bo3 μια χαρά πάει στα low/med.
Δημοσ.

Ναι αλλά στo low/med ειναι σαν να παιζεις πριν απο 10 χρόνια .. ..Νομίζω ότι ακόμα και το 1 και 2 δείχνουν πολύ καλύτερα .

Anyway αυτο που πάνε να κανουν με τα άθλια port είναι να οδηγήσουν τη μόδα στις κονσόλες, φυσικά εμείς δεν τσιμπάμε  :-D.

Δημοσ.

αστειο performance απλα.

σαν παιχνιδι (μιλαω για μουλτι) ειναι καλο.

προβλημα ακομα στο damage των assault weapons που ειναι για τα πανηγυρια.

Δημοσ.

Eκτος απο το Batman και το call of duty δεν ειχαμε φετος αλλο παιχνιδι που να τρεχει τοσο χαλια στα pc. Σαφως και δεν ειναι λογος να παμε σε κονσολες.  Το Call of duty αν κρινω απο αυτα που λενε σε διαφορα φορουμς εχει τα ιδια προβληματα και στις κονσολες οχι μονο στο pc οπως συνεβη με το Batman.

Δημοσ.

Απλά στης κονσόλες λόγου api είναι ποιο εύκολα να μεταφέρουν τα δεδομένα (60Gb,μόνο TEXTURES είναι όλο το παιχνίδι) στην gpu,τώρα με το dx12 υποτίθεται ότι θα φτιάξει αυτό,βάλε και την ταχύτητα που θα κερδίσουμε από το driver που θα εξαφανιστεί,είμαι πολύ περίεργος να δω αν όντως θα τρέχουν καλύτερα τα ports.

Δημοσ.

Με το dx12  αλλοι λενε οτι θα κερδισουμε 20% και αλλοι 40% frames. Οτι και αν ισχυει το μονο βεβαιο ειναι πως τ παιχνδιια θα γινουν λιγοτερο απαιτητικα και ο προαγγματισμος για pc πιο ευκολος σε συγκριση με το dx11. Ακομα και τωρα παντως τα περισσοτερ παιχνδιια τρεχουν πολυ καλυτερα στο pc απο οτι στις κονσολες.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει πια να αγοράζονται στο pc. Campaign αδιάφορο τα τελευταία χρόνια. Multiplayer στο pc που μιλάμε είδα 60-70 χιλιάδες παίκτες τώρα που βγήκε. Σε ένα μήνα από τώρα, με αυτά που διαβάζω εδώ, δεν θα έχει ούτε τους μισούς, οπότε ούτε αυτό αξίζει. Ειδικά αν βγουν στην μέση και cheatερια, χαιρέτα μας τον πλάτανο. Για κονσόλα μάλιστα να το πάρει κανείς και ας έχει όλα τα κακά ενός cod game. Στο pc όμως πλέον δεν αξίζει για κανένα λόγο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...