Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore εγω ενα πραγμα θα πω.. Το παιχνίδι ειναι ο Justin Bieber των video games με οτι αυτο συνεπαγεται.. ;p Εννοείται οτι κανει πωλήσεις αυτο ελειπε..

Και εγω σου ειπα. Μονο το Call Of Duty Modern Warfare 3 εχω αγορασει 15ευρω νομιζω used για το ps3 να παιξω λιγο multiplayer με φιλο(ασε που ετρωγα ακυρα λογω Nat αλλα τεσπα).Οπαδος του δεν ειμαι αλλα καλως ή κακως ετσι ειναι. Ουτε η ΕΑ παει πισω,ουτε αλλες εταιριες για να κραζουμε τοσο πολυ μονο τα Call Of Duty επειδη ειναι δημοφιλη αυτο λεω.

Γιατι σου ειπα οτι και στο Halo 5 κανανε εγκληματα που σε αλλες εποχες θα επεφτε το κραξιμο της αρκουδας(Splitscreen,microtransactions,μικρο campaign και μετριο κλπ)αλλα εκει οχι μονο δεν ειπε κανεις τιποτα(κλασσικα τα site 9ρια δινανε αβερτα)αλλα και πουλησε τρελα και το πιο κουλο οτι επεσε πολυ χρημα στα Microtransactions.

Γιαυτο λεω δεν αξιζει πλεον το κραξιμο που τρωει(εως ενα βαθμο) το Call γιατι υπαρχουν και αλλα χειροτερα πραγματα.

Δημοσ.

Κοιτα μεγαλυτερη αηδια απο αυτο εγω δυσκολευομαι να βρω για τα γουστα μου, αλλα μια χαρα καταλαβαίνω don't worry δεν μου προκαλει εντυπωση γιατι πουλαει ενας τέτοιος τιτλος.

Απλα στο CoD δεν μπορω να ειναι αντικειμενικος. Με προσπέρασε τοση αηδια πια το εκανα ηδη uninstall..

Αλλα αφου το εκανα ακομη κ d/l και install in the first place κ αυτο ειναι αθλος..

Οκ ας αφησουμε το thread για τα παιδια πιυ θελουν να ασχοληθούν πραγματικα με τον τίτλο.

Δημοσ.

Και πάνω που έβρισκα το campaign του Halo 5 meh έβαλα να δω το Black Ops  :-D Ok ειναι τελειώς σκ@τα εγινε της black π@τανας το καγγελο να το στησω  σε ι5 4ghz 16 gb ram .Πισω στο Halo που τουλάχιστον τρέχει ομαλά . 

Δημοσ.

Το call of duty δεν τρεχει καλα μονο στο pc η και στις κονσολες? Τα γραφικα του πως ειναι σε συγκριση με του Advanced warfare?

Τελικα διαβαζοντας κριτικες της pc αλλα και των εκδοσεων των κονσολων στο metacritic φαινεται πως http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-black-ops-iii/user-reviews

το παιχνιδι εχει framedrops και crashes σε ολες τις πλατφορμες και οχι μονο στο pc. Στην αρχη φοβηθηκα μπας και ειχαμε να κανουμε με αλλο 1 Batman Αrkham Κnight αλλα φαινεται πως σε αυτη την περιπτωση δεν ηταν μονο η pc εκδοση που βγηκε με προβληματα αλλα και οι 3 εκδσοεις αφου παρα πολλοι χρηστες του ps4 και του one αναφερουν προβληματα.

Δημοσ.

Mηπως πρεπει να ξαναγυρισει εκει, απο οπου το αρχισαμε εμεις η καπως ποιο μεγαλοι.Δευτερο παγκοσμιο.Αχ νοσταλγια.Αξεχαστες εποχες-στιγμες.Αλλα ξεχασα, εχει αλλαξει πλεον το target group, οπου ειναι 12-14  χρονων.Πλησιαζουν Χριστουγεννα και θα ειναι ενα απο τα δωρα του μπαμπα.

• Like 2
Δημοσ.

Mηπως πρεπει να ξαναγυρισει εκει, απο οπου το αρχισαμε εμεις η καπως ποιο μεγαλοι.Δευτερο παγκοσμιο.Αχ νοσταλγια.Αξεχαστες εποχες-στιγμες.Αλλα ξεχασα, εχει αλλαξει πλεον το target group, οπου ειναι 12-14  χρονων.Πλησιαζουν Χριστουγεννα και θα ειναι ενα απο τα δωρα του μπαμπα.

Το προβλημα δεν ειναι τα Call Of Duty παιχνιδια αυτα καθαυτα αλλα το γεγονος οτι βγαινουν καθε χρονο. Γιατι και για το παγκοσμιο πολεμο που λες και αυτο εν μερη κουρασε μετα απο ενα σημειο και μετα. Απο το πρωτο Medal of Honor του ps1 μεχρι τα τελευταια,ενταξυ ποσο παγκοσμιο πολεμο πια να αντεξουμε.

Δημοσ.

Όταν τρώει 16 gb ram και θέλει reset κάθε λίγο και έχει πρόβλημα με overclocked i5 και θέλει τα κερατά του σε vram και  και  και ......δεν είναι game απλά ένα glorified beta tech demo .

Δημοσ.

Κανονικα η 970 ειναι καρτα να χτυπας 60ρια fps σε 1080P και οχι η 770 πλεον. Το μεγαλο γελιο ειναι που η Gtx 960 αποδιδει πολυ καλυτερα απο την 770,καρτα πιο αδυναμη ομως.

Νομίζω υπερβάλλεις. Και εγώ με την 280Χ έχω >60 καρέ σε πολλά παιχνίδια. Αυτό έλειπε να πρέπει να δώσουμε 400+ ευρώ για να παίζουμε ομαλά σε 1080p. Η 970 είναι κυρίώς για ανάλυση 1440p πιστεύω.

Δημοσ.

Το input lag υπάρχει από την BETA ακόμα, εντελώς γελοίο πρόβλημα για CoD. Γενικά η Treyarch θέλει πολλά καρβέλια για να πιάσει την ποιότητα της IW.

Δημοσ.

Το input lag υπάρχει από την BETA ακόμα, εντελώς γελοίο πρόβλημα για CoD. Γενικά η Treyarch θέλει πολλά καρβέλια για να πιάσει την ποιότητα της IW.

Πλάκα κάνεις; Η IW είναι η χειρότερη! Σε κάθε της game γίνεται χαμός απο cheaters! Θυμάσαι τι είχε γίνει με το τρισάθλιο Ghosts;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...