Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελει οπωσδηποτε 16Gb ram για να αποκλεισεις την ram σαν stutter bottleneck σε αρκετες περιπτωσεις, και να κανεις τα tweaks που εδωσε ο φιλος λιγο παραπανω για να περιοριζεις την χρηση της vram σε λογικα επιπεδα..Βοηθησε και το tweak με το workload απο 4 σε 2.

Ειχα αρκετο stuttering και εχει σχεδον εξαφανιστει με αυτα τα 2 tweaks μεχρι τουλαχιστον να βγαλουν patch. Εχει επισης memory leak οπως ειπα, εκει που επαιζα μια χαρα εφαγα ενα ωραιοτατο lag fest απο memory μετα απο καμια ωρα, που δεν εφυγε χωρις restart της engine. 

Γενικα οντως ειναι μαυρο χαλι, ειχα πολυ καιρο να δω κατι παρομοιο και καλο θα ηταν να αποφυγετε dynamic shadows οντως οσοι εχετε μεγαλα προβληματα αποδοσης με τις καρτες σας.

Δημοσ.

Δική μου εμπειρία:

3770k 4.7

16GB

980 G1

1080p

καρφωτά 60 χωρίς κανένα πρόβλημα (vsync on).

Το παιχνίδι; Αδιάφορο ως εκεί που δεν πάει.

Το σενάριο, αδιάφορο που δεν σε τραβάει.

Διάβασα σε κάποιον για mouse accel. που είπε ότι τον ενοχλεί. Να πω την αλήθεια στο Far Cry 4, όντως είχα πρόβλημα. Σε αυτό μετά από κανένα μισάωρο που το έπαιξα, μου φάνηκε πολύ ωραίο. Βοηθάει στη smooth κίνηση όταν σημαδεύεις. Εμένα, μου άρεσε.

Η σκηνοθεσία είναι ωραία μπορώ να πω, οι εναλλαγές ανάμεσα σε διάφορες οπτικές (όπως ας πούμε να βλέπεις μια μέσα απά τα μάτια σου, μια μέσα από τα μάτια του απέναντι σου σε cut-scenes), μου φάνηκε cool.

Το τελευταίο είναι για τον ήχο και το AI.

Ο ήχος, για πρώτη φορά μου φάνηκα πραγματικά ωραίος. Όταν κοπανάω με το αυτόματο μου, το μπάσο στα πόδια μου βαράει δυνατά και νιώθω σαν να χτυπάω με  ,50 πυροβόλο. Καλή φάση αυτό.

Το ΑΙ. το είδα βελτιωμένο. Οι σύντροφοι μου στις αποστολές, δεν κάθονται σαν αγγούρια περιμένοντας να βγάλω εγώ όλους και να τους ψοφήσω. Κάνουν πραγματικά καλή δουλειά. Μπορώ να πω ότι σκοτώνουμε ισάξια. Η ΤΝ των αντιπάλων πάλι, σαν κολοκύθες, αλλά anyway.

Γραφικά. Απλά εμετός για 2015 παιχνίδι. Εντάξει, εμετός υπερβολικό. Αλλά αυτό που όλα τα CoD μοιάζουν ίδια ρε φίλε, πρέπει να το παρατήσουν και να βάλουν περισσότερο κόπο.

Αποτελέσματα:

Για brainless shooter να έχεις κλειστό ήχο και να ακούς μουσική στο background, μια χαρά παιχνίδι είναι. Απλά βαράς εκεί και τέλος.

Για τίποτα παραπάνω, όχι.

Αν είσαι κάτω των 18, το παίζεις ευχάριστα.

Αν είσαι funboy, το παίζεις επίσης ευχάριστα.

Αν είσαι οτιδήποτε άλλο, απλά μπορείς να το προσπεράσεις.

Αυτά από εμένα.

Υ.Γ: Θέλω να προσθέσω ότι, αυτό το υπερβολικό μέλλον που έχουν βάλει με exoskeletons and shits like that (σαν το AW κάτι έγινε και της κότσαραν πάλι βιονικές βλακείες -και είπα "της" γιατί διάλεξα γυναίκα :P- κλασσικά) πρέπει να σταματήσει. Περπάτημα σε τοίχους και ότι να 'ναι. Ήμαρτον.

Συγνωμη αλλα απο το θειο κατεβασες το παιχνιδι και αναφερεσαι μονο στο campaign. καλως ή κακως η σειρα αυτη στο Multiplayer εγινε τοσο γνωστη με τις πωλησεις που εχει,και αυτο φενεται και απο τον κοσμο που τραβαει στο twitch. Αν αγοραζεις Call μονο για το campaign ή κυριως για το Campaign τοτε εσυ κανεις κατι λαθος ή καλυτερα κοιταξε σε αλλα Fps.

Ρε παιδιά για δείτε αυτό...http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_black_ops_iii_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html

Γιατί τόσο χάλια η 770;; Κανονικά σε Full HD έπρεπε να είχε κανά 60άρι καρέ...Τι γίνεται;;

Κανονικα η 970 ειναι καρτα να χτυπας 60ρια fps σε 1080P και οχι η 770 πλεον. Το μεγαλο γελιο ειναι που η Gtx 960 αποδιδει πολυ καλυτερα απο την 770,καρτα πιο αδυναμη ομως.

Το πανε γυρευοντας οι εταιριες για να προωθησουν τις νεες αλλα και ακριβοτερες καρτες μου φενεται. Γιατι βλεπω πχ σημαντικη διαφορα μεταξυ R9 290x και R9 390x που ουτε αυτη εν μερη δικαιολογειται.

Αλλωστε παλι κλασσικο παιχνιδι πιο πολυ για κονσολες μου φενεται και ολως τυχαιως αρκετοι στο Twitch σε κονσολα παιζανε.,

Δημοσ.

Απλά γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης αποτελείται από δίποδα πρόβατα.

Στον ίδιο πληθυσμό απευθύνονται και όλοι οι υπόλοιποι ρε συ.Κάτι πρέπει να κάνουν διαφορετικά, δεν εξηγείται.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα απο το θειο κατεβασες το παιχνιδι και αναφερεσαι μονο στο campaign. καλως ή κακως η σειρα αυτη στο Multiplayer εγινε τοσο γνωστη με τις πωλησεις που εχει,και αυτο φενεται και απο τον κοσμο που τραβαει στο twitch. Αν αγοραζεις Call μονο για το campaign ή κυριως για το Campaign τοτε εσυ κανεις κατι λαθος ή καλυτερα κοιταξε σε αλλα Fps.

Ξέχασα να αναφέρω ότι, δεν παίζω ποτέ και τίποτα online. Ότι αγοράζω, μόνο για campaign πάει. Και όχι, είναι αγορασμένο. Δώρο.

Πράγματι, έχω να ευχαριστηθώ CoD από την εποχή των MW.

Δημοσ.

1/10 στη μια πλατφόρμα στο metacritic, 2/10 στην άλλη, 4/10 στην επόμενη κ.ο.κ. σε βαθμολογίες χρηστών.Παρόλ' αυτά και παρά το κράξιμο της αρκούδας που πέφτει και το qqδισμα του αιώνα, τα ρεκόρ και οι υψηλές πωλήσεις είναι δεδομένες για κάθε συνέχεια.Τα ρέστα μου στους μαρκετίστες και τους ψυχολόγους τους.Οι άνθρωποι είναι σε άλλο επίπεδο, έχουν καταφέρει να μιλήσουν στα πιο μύχια ένστικτα του μέσου ανθρώπου.Πρέπει να δίνουν σεμινάρια και στους λοιπούς.

https://www.facebook.com/GameSpot/videos/10156240018825436/

Δημοσ.

Στον ίδιο πληθυσμό απευθύνονται και όλοι οι υπόλοιποι ρε συ.Κάτι πρέπει να κάνουν διαφορετικά, δεν εξηγείται.

Προσφερουν την καλυτερη εμπειρια fps multiplayer μαζι με το Counter Strike αυτο κανουν.Και αυτο οφειλεται κυριως στο γεγονος οτι δινουν βαση στο γρηγορο παιχνιδι και στα 60fps παρα στα wow γραφικα και εν μερη μπραβο τους γιαυτο. Να το βρασω πχ το Crysis 3 που καταντησε μονο παιχνιδι για benchmark και απο ουσια και παιχνιδι ειναι η εννοια της ενοικιασης και τιποτα αλλο.Το ιδιο και αλλα παιχνιδια.

Ακομα και το Killzone του playstation πολλοι κραζουνε το story του αλλα το παιχνιδι εξ αρχης εγινε γνωστο για το Multiplayer και τα γραφικα του. 

Με λιγα λογια δεν βγαζεις και πολυ ακρη ορισμενες φορες απο τον κοσμο.

Εδω πολλοι σκασανε με χαρα χρηματα στο Halo 5 που του βαλανε microtransactions.

Μιλαμε για το halo χωρις Splitscreen με το μικροτερο campaign της σειρας και με microtransactions μεσα και τρελαθηκανε στις πωλησεις.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για δείτε αυτό...http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_black_ops_iii_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html

Γιατί τόσο χάλια η 770;; Κανονικά σε Full HD έπρεπε να είχε κανά 60άρι καρέ...Τι γίνεται;;

Γιατί την έχει χ*σμένη πια την 670 ( aka 680 ) η πράσινη, επίσης το παιχνίδι είναι για τον κάδο όπως είπε και ένα παιδί προηγουμένως 

Δημοσ.

Το Call of Booty οχι στην ιδια προταση με το CS παρακαλω, ειναι ιεροσυλια..

Σε παρελθοντικους χρονους μεχρι Call of Duty 4 ειχε υποδειγματικο MP, πλεον γελανε και οι πετρες με αυτο το εκτρωμα..

Mainstream βλακειουλα που θα πουλησει στον πιστιρικο για το παου παου, το ποσο ψηλα πηδαω και το arcadeish "fun" gameplay του.. 

Για αυτο πουλαει τοσο πολυ.. Λογικο ειναι.. Και τον πλεον ασχετο με τα παιχνιδια να πιασεις, ακομη και την μανα μου τo Call of Booty θα σου πει οτι ξερει απο παιχνιδια..

• Like 1
Δημοσ.

2,6 στο pc 4,8 στο ps4 3.6 στο one ειναι μεχρι τωρα οι βαθμολογιες απο χρηστες στο Metacritic. Ειναι για γελια. Και αυτες οι βαθμολογιες πολυ του ειναι.

Δημοσ.

Το Call of Booty οχι στην ιδια προταση με το CS παρακαλω, ειναι ιεροσυλια..

Σε παρελθοντικους χρονους μεχρι Call of Duty 4 ειχε υποδειγματικο MP, πλεον γελανε και οι πετρες με αυτο το εκτρωμα..

Mainstream βλακειουλα που θα πουλησει στον πιστιρικο για το παου παου, το ποσο ψηλα πηδαω και το arcadeish "fun" gameplay του.. 

Για αυτο πουλαει τοσο πολυ.. Λογικο ειναι.. Και τον πλεον ασχετο με τα παιχνιδια να πιασεις, ακομη και την μανα μου τo Call of Booty θα σου πει οτι ξερει απο παιχνιδια..

Και αλλες βλακειουλες εχουν βγει ανα καιρους αλλα τις πωλησεις αυτες ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα. Μπορει για μας που ασχολουμαστε χρονια και εχουν περασει και καποιες κονσολες απο τα χερια μας να τα λεμε αυτα στα διαφορα forum αλλα εν μερη ισως και εμεις αν ημασταν σε τετοιες ηλικιες τα ιδια να καναμε.

Και απο την στιγμη που εδω και χρονια η σειρα προσφερει αυτα που προσφερει και ο κοσμος την στηριζει οπως την  στηριζει,σημαινει οτι αρεσει στον κοσμο. Προφανως και οταν εχει τις πωλησεις που εχει κανει ειναι λογικο να τραβαει και νεανικο κοσμο,οπως και αλλα υπερβολικα δημοφιλη παιχνιδια τυπου Wow,Diablo,hearthstone,Lol κλπ

Επισης να πω οτι ειναι απο τα λιγα παιχνιδια, μαζι με τα ποδοσφαιρακια ,που για αυτους που τους αρεσει το Multiplayer κυριολεκτικα τους βγαζει τα χρηματα του day one και με το παραπανω αν σκεφτουμε ποσες ωρες βγαζουν σε αυτα.

Επισης μια χαρα στην ιδια προταση μπαινει με το Counter Strike με βαση τις πωλησεις που εχει κανει καλως ή κακως.

Ουτε εγω ειμαι προσωπικα οπαδος των παιχνιδιων αυτων και το μονο παιχνιδι που ειχα αγορασει ως τωρα ηταν used το Warfare 3 για χαβαλε,αλλα καποια πραγματα να λεγονται.

Και το Halo 5(αλλο κλασσικο παιχνιδι που αγαπανε οι Αμερικανοι)πουλησε τρελα και αρκετοι λενε οτι εχει παρα πολυ καλο Multiplayer αλλα στο twitch δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον .

Δημοσ.

2,6 στο pc 4,8 στο ps4 3.6 στο one ειναι μεχρι τωρα οι βαθμολογιες απο χρηστες στο Metacritic. Ειναι για γελια. Και αυτες οι βαθμολογιες πολυ του ειναι.

Σοβατο το Metacritic σε αυτα. Και στο Witcher πολλοι του βαζανε μηδενικα και 1 http://www.metacritic.com/game/pc/the-witcher-3-wild-hunt/user-reviews?dist=negative.Ειναι το παιχνιδι για 0 και 1???Μην λεμε παλι τα ιδια.

Αλλωστε οι περισσοτεροι που βαζουν χαμηλα στα Call τις περισσοτερες φορες δεν εχουν καν το παιχνιδι και απλα κραζουν για να κραξουν.

Δημοσ.

Fulgore εγω ενα πραγμα θα πω.. Το παιχνίδι ειναι ο Justin Bieber των video games με οτι αυτο συνεπαγεται.. ;p Εννοείται οτι κανει πωλήσεις αυτο ελειπε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...