Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τα εβαλα ολα low 70% rendering και πιανω τα max 240 frames ποσο ειναι σταθερα, το προβλημα που εχω και ειναι αρκετα μεγαλο ειναι με το mouse, δεν εχω 1:1 αποκριση και σαν να εχει acceleration πανω. Γενικα δεν μπορω να παιξω ευκολα ειναι εντελως inconsistent.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τα εβαλα ολα low 70% rendering και πιανω τα max 240 frames ποσο ειναι σταθερα, το προβλημα που εχω και ειναι αρκετα μεγαλο ειναι με το mouse, δεν εχω 1:1 αποκριση και σαν να εχει acceleration πανω. Γενικα δεν μπορω να παιξω ευκολα ειναι εντελως inconsistent.

Και έλεγα σιγά μην το φτιάχνανε αυτό το πρόβλημα που υπήρχε από την Beta.

Δημοσ.

Χάλια επιδόσεις, κολλήματα τρελά στο menu και κακά γραφικά. Μου θύμισαν τα χάλια του Black Ops 1.

Το Black ops 1, μια χαρά έπαιζε τουλάχιστον για 13 Νοέμβρη 2010 που το είχα αγοράσει εγώ. Επαιζε σε λάπτοπ τότε σε ψιλοhigh ρυθμίσεις, μόνο στα ζομπι ειχε θεμα με το matchmaking

Δημοσ.

Χάλια επιδόσεις, κολλήματα τρελά στο menu και κακά γραφικά. Μου θύμισαν τα χάλια του Black Ops 1.

Δοκιμασε τα αν δεν το εχεις κανει ηδη, οι ανθρωποι δεν ξερω τι εχουν βγαλει παλι στην αγορα..

Εγω εβαλα το 7 και εχω ελαχιστο stutter και ειναι εμφανες οτι δεν ειναι θεμα fps. Θα δοκιμασω και το 8 τωρα να δω αν βελτιωνει την κατασταση.

#7 Stuttering on Nvidia Graphics

Go to your config.ini file and set VideoMemory as follows:

//Fraction of video memory usage to target

VideoMemory = “0.75” // 0.75 to 1

#8 More fixes for poor FPS and Stuttering

Go to config.ini and change WorkThread value from 4 to 2.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που έχω πάντως είναι με τη RAM. Για πλάκα ρουφάει 7.5GB. Παρ'όλα αυτά δεν έχω lags ή μαύρες οθόνες (προς το παρών). Έφτασε η εποχή που τα 8GB δεν φτάνουν πλέον.

Δημοσ.

Δική μου εμπειρία:

3770k 4.7

16GB

980 G1

1080p

καρφωτά 60 χωρίς κανένα πρόβλημα (vsync on).

Το παιχνίδι; Αδιάφορο ως εκεί που δεν πάει.

Το σενάριο, αδιάφορο που δεν σε τραβάει.

Διάβασα σε κάποιον για mouse accel. που είπε ότι τον ενοχλεί. Να πω την αλήθεια στο Far Cry 4, όντως είχα πρόβλημα. Σε αυτό μετά από κανένα μισάωρο που το έπαιξα, μου φάνηκε πολύ ωραίο. Βοηθάει στη smooth κίνηση όταν σημαδεύεις. Εμένα, μου άρεσε.

Η σκηνοθεσία είναι ωραία μπορώ να πω, οι εναλλαγές ανάμεσα σε διάφορες οπτικές (όπως ας πούμε να βλέπεις μια μέσα απά τα μάτια σου, μια μέσα από τα μάτια του απέναντι σου σε cut-scenes), μου φάνηκε cool.

Το τελευταίο είναι για τον ήχο και το AI.

Ο ήχος, για πρώτη φορά μου φάνηκα πραγματικά ωραίος. Όταν κοπανάω με το αυτόματο μου, το μπάσο στα πόδια μου βαράει δυνατά και νιώθω σαν να χτυπάω με  ,50 πυροβόλο. Καλή φάση αυτό.

Το ΑΙ. το είδα βελτιωμένο. Οι σύντροφοι μου στις αποστολές, δεν κάθονται σαν αγγούρια περιμένοντας να βγάλω εγώ όλους και να τους ψοφήσω. Κάνουν πραγματικά καλή δουλειά. Μπορώ να πω ότι σκοτώνουμε ισάξια. Η ΤΝ των αντιπάλων πάλι, σαν κολοκύθες, αλλά anyway.

Γραφικά. Απλά εμετός για 2015 παιχνίδι. Εντάξει, εμετός υπερβολικό. Αλλά αυτό που όλα τα CoD μοιάζουν ίδια ρε φίλε, πρέπει να το παρατήσουν και να βάλουν περισσότερο κόπο.

Αποτελέσματα:

Για brainless shooter να έχεις κλειστό ήχο και να ακούς μουσική στο background, μια χαρά παιχνίδι είναι. Απλά βαράς εκεί και τέλος.

Για τίποτα παραπάνω, όχι.

Αν είσαι κάτω των 18, το παίζεις ευχάριστα.

Αν είσαι funboy, το παίζεις επίσης ευχάριστα.

Αν είσαι οτιδήποτε άλλο, απλά μπορείς να το προσπεράσεις.

Αυτά από εμένα.

Υ.Γ: Θέλω να προσθέσω ότι, αυτό το υπερβολικό μέλλον που έχουν βάλει με exoskeletons and shits like that (σαν το AW κάτι έγινε και της κότσαραν πάλι βιονικές βλακείες -και είπα "της" γιατί διάλεξα γυναίκα :P- κλασσικά) πρέπει να σταματήσει. Περπάτημα σε τοίχους και ότι να 'ναι. Ήμαρτον.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει και memory leak κλασσικα οπως στην beta το εβγαλε μετα απο καμια ωρα παιχνιδιου, e lol.. Τερματισμος το SP(αν αντεξω την κλασσικη φιφα που λεγεται call of booty) και uninstall..

Δημοσ.

1/10 στη μια πλατφόρμα στο metacritic, 2/10 στην άλλη, 4/10 στην επόμενη κ.ο.κ. σε βαθμολογίες χρηστών.Παρόλ' αυτά και παρά το κράξιμο της αρκούδας που πέφτει και το qqδισμα του αιώνα, τα ρεκόρ και οι υψηλές πωλήσεις είναι δεδομένες για κάθε συνέχεια.Τα ρέστα μου στους μαρκετίστες και τους ψυχολόγους τους.Οι άνθρωποι είναι σε άλλο επίπεδο, έχουν καταφέρει να μιλήσουν στα πιο μύχια ένστικτα του μέσου ανθρώπου.Πρέπει να δίνουν σεμινάρια και στους λοιπούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...