Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες ότι κατέβασες 50GB? 50άρα γραμμή έχεις?! :D

Δεν κατέβασα 50GB.. ~28 κατέβασα.. Μultiplayer + Zombies... Υποτίθεται ότι εχω 24αρα...

Δημοσ.

μονο σε μενα μου θυμισε η μουσικη του cod 2?? μπορει και το 1 δεν θυμαμαι...εισαι στην εισαγωγη και σαν να παιζουν ρωσικα εμβασματα!

με επιασε ανατριχιλα θυμηθηκα τα παλια καλα χρονια cod :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει crash απλα μικρα λαγκ εως καθολου και παει  σχεδον καλα ισως θελουν τα settings καποιες ρυθμισεις,εχει κανεις καμια προταση για GTX 970 g1?

Γενικα το παιχνιδι φαινεται ενδιαφερον κ ειναι αρκετα καλο κατα την αποψη μου.

Δημοσ.

Μάλιστα... Απ'ότι κατάλαβα όσα περισσότερα GB έχει η GPU, τόσο λιγότερη RAM συστήματος καταναλώνει. Ας πεταχτεί κάποιος να πει ότι δεν εκμεταλεύονται την VRAM οι R9 390/390Χ κάρτες τώρα ... :P

• Like 1
Δημοσ.

για αυτον τον λογο προφανως πλασαρουν καρτες με 3gb και παραπανω αλλα και ραμ,διοτι βαριουνται να καλογραψουν τως κωδικες και βγαζουν παιχνιδια οτι ναναι

Δημοσ.

Kάποια fixes... Mέχρι να βγει το patch..

http://www.crashwiki.com/how-to-fix-call-of-duty-black-ops-iii-crash-disk-write-error-no-audio-black-screen-100-cpu-mouse-input-lag-low-fps-freezing-stuttering/

To κλασικό Ζοmbies που πήγε?

Ρε παιδια σας εδωσε λινκ με καποια πρωτα fixes ελεος διαβαζετε και λιγακι 2 ποστ παραπανω δεν κανει κακο..

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά με το σύστημα της υπογραφής (2600κ. 8gb ram. 770 2gb) ουτε στα low; στη μπετα μια χαρα παιζαμε

μια χαρα θα το παιξεις οχι ολα full αλλα πλ ικανοποιητικα..εγω εγω το παιζω ποπα..

με 8320,12gb,7870

Δημοσ.

Δηλαδή παιδιά με το σύστημα της υπογραφής (2600κ. 8gb ram. 770 2gb) ουτε στα low; στη μπετα μια χαρα παιζαμε

Κοίτα, εγώ με 760(υπογραφής μου) το έχω στα medium. Θα μπορούσα να το έχω και high αλλά crashαρει, μπορεί να μην οφείλεται στην GPU... Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις... + Τσέκαρε το λινό που έβαλα και δες το forum στο steam
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...