Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops III [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζω cod απ την εποχη του MW3 κ τα εχω αγορασει ολα το μονο που μ εχει ξενερωσει ειναι μακραν το GHOST,το λαγκ καθε χρονο που δεν διορθωνεται και τα στρακια οι cheaters,παντως το cod aw  ηταν μετα το bo2 το καλυτερο απ την σειρα....Tωρα θα μου πειτε γτ το αγορασα,βασικα με ολα αυτα που αναφερω παραπανω δεν ηταν να το αγορασω απλα μολις επεξα το μπετα κολλησα τωρα αν βγει καλο η οχι θα δειξει!Επισης προτιμω το υλικο παρα το ψhφιακο για λογους Ψυχολογικους :P

Αντε παρτε το να φτιαξουμε καμια CLAN!

Δημοσ.

Aυτο γινεται... Άλλη μια φορα που το ειχα δοκιμασει... Δεν βγηκε σωστο το μέγεθος.. Μηπως το ξερεις??! :-D

Πάνε χρόνια που ασχολιόμουν με αυτά φίλος και δεν ξέρω τι παίζει πλέον τώρα. Μέχρι και αυτοκόλλητα για τα δισκάκια εκτύπωνα. 

Δημοσ.

Παιζω cod απ την εποχη του MW3 κ τα εχω αγορασει ολα το μονο που μ εχει ξενερωσει ειναι μακραν το GHOST,το λαγκ καθε χρονο που δεν διορθωνεται και τα στρακια οι cheaters,παντως το cod aw  ηταν μετα το bo2 το καλυτερο απ την σειρα....Tωρα θα μου πειτε γτ το αγορασα,βασικα με ολα αυτα που αναφερω παραπανω δεν ηταν να το αγορασω απλα μολις επεξα το μπετα κολλησα τωρα αν βγει καλο η οχι θα δειξει!Επισης προτιμω το υλικο παρα το ψhφιακο για λογους Ψυχολογικους :P

Αντε παρτε το να φτιαξουμε καμια CLAN!

Και το ξαναλεω σε περιπτωσεις που το retail εχει οντως πραγμα που να δειχνει οτι εστω επεσε λιγη δουλεια οπως πχ παιχνιδια της Blizzard,GTA V,Witcher 3 κλπ ναι να το δεχτω.

Εστω περιπτωσεις οπως MGS V,Dark Souls 2 Scholar κλπ που ενω μεσα το κουτακι ειναι αδειο απλα εχει το δισκακι και τον κωδικο για το steam,τουλαχιστον το παιχνιδι κοστιζει οσο να το παρεις κλειδαδικο.

Το να δωσεις πχ 50ευρω για ενα παιχνιδι να εχει μονο το εξωφυλο και μεσα το Dvd και να το πληρωνεις ακριβοτερα απο retail ναι ειναι ψυχολογικο αλλα με την κακη εννοια.

Οσο για τους servers ειπαμε ολα τα λεφτα στις κονσολο εκδοσεις κλασσικα.

• Like 3
Δημοσ.

Αγοράστε το ΜΟΝΟ αν έχετε Supercomputer!! Το κόβω για epic fail to game ως συνήθως... :-D

http://www.techpowerup.com/217308/black-ops-iii-12-gb-ram-and-gtx-980-ti-not-enough.html

Εγώ το έχω ξανά πει. Ας αφήσουν τα παιχνίδια και να αρχίσουν να βγάζουν κρουασανάκια βουτύρου με Nutella.
  • Like 1
Δημοσ.

Tελικα, το πηρα 35.99 (+Nuketown)!!

Ας δουμε πως δουλευει αυτό το CoD στο PC!

Η τσεπη σου θα σε ευχαριστει αυτο λεω εγω :P

Δημοσ.

Η τσεπη σου θα σε ευχαριστει αυτο λεω εγω :P

3796296-of+course.jpg

Mεινανε 30 ακομη για ένα game.. Ποιο θα είναι αραγε?

Αν και με την σχολη... Που θα βρω χρονο?

Δημοσ.

Βγηκαν και τα πρωτα Reviews νωρις νωρις

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-black-ops-iii

Σε γενικες γραμμες βλεπω πεφτει πολυ κραξιμο κλασσικα για το Campaign(τουλαχιστον αυτο εχει ενα σε αντιθεση με το Battlefront ή Titanfall πχ) αλλα λεγονται καλα λογια για multiplayer.Βεβαια αυτο ειναι σχετικο με βαση την τιμη παντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες, καλημέρα...

Παιζω το multiplayer εδώ και 2 με 2,5 ωρες... Οι εντυπώσεις μου μεχρι τωρα?

Λοιπον, θα ξεκινησω με τις ρυθμισεις των γραφικων.. Υπαρχει μια μεγάλη γκαμα ρυθμισεων... Αν και κάποιες crashαρουν το παιχνίδι. Mε 2 GB Vram απ'οτι φαινεται δεν μπορεις να τερματίσεις τις ρυθμισεις/παιχνιδι (εγινε και το CoD βαρυ :-D )-τουλάχιστον σε'μενα αυτό συμβαινει. Πτωση fps δεν είναι αισθητή, σε ΄μενα ας πουμε το χαμηλοτερο που παρατηρσα ήταν 50-απο τα 60-62-. Το οptimization δεν είναι δράμα. Σαφώς καλυτερο από των προηγούμενων 2. και από το Arkham B)

Στο multiplayer, τωρα, δεν υπάρχει αυτό το lag που υπήρχε στα παιχνίδια της IW, αρκετά κοντά θα έλεγα στο ΒΟ2. Ίσως υπάρχει κάποιο input lag, αλλα δεν είμαι και τοσο σιγουρος.. Zombies, θα δοκιμάσω τώρα... ξεχναω κατι? Ισως... Οποιος θελει το οτιδήποτε ας ρωτησει..!

Σημειώστε, σύμφωνα με την Treyarch, το παιχνίδι δεν είναι CPU intensive, πιο πολύ βασίζεται στην GPU... Αν και στο steam μιλανε για  100% ο επεξεργαστης... στο single-player!

Βγηκαν και τα πρωτα Reviews νωρις νωρις

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-black-ops-iii

Σε γενικες γραμμες βλεπω πεφτει πολυ κραξιμο κλασσικα για το Campaign(τουλαχιστον αυτο εχει ενα σε αντιθεση με το Battlefront ή Titanfall πχ) αλλα λεγονται καλα λογια για multiplayer.Βεβαια αυτο ειναι σχετικο με βαση την τιμη παντα.

το χαμηλότερο που είδα είναι 7/10. Γενικά φαίνεται να αποσπάει αρκεά καλές κριτικές, εντυπώσεις και φυσικά φαινεται καλυτερο από τα προηγουμενα 2.

Όσο για το campaign, μιλάνε για 10-12 ώρες..

Επεξ/σία από cpttony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...