zboocham404 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Λίγο προσοχή με το instant gaming, στη πρώτη αγορά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας . ( τότε είχα του στρατού ) Το τσίμπησα τελικά από instant gaming στα 35, στην αρχή πήγα να πληρώσω με paypal αλλά μου ζήτησε φωτογραφία ταυτότητας, ήμουν έτοιμος για ragequit ( ) και μετά θυμήθηκα ότι η προπληρωμένη κάρτα της eurobank που είχα να χρησιμοποιήσω από τότε που άρχισαν τα capital controls, έιχε μέσα 40 ευρώ. Λέω δε δοκιμάζω, δε χάνω τίποτα. Τελικά τη δέχτηκε με πληρωμή VISA απευθείας! Θαύμα, γιατί απ' τον ιούνιο δεν είχα καταφέρει να την κάνω να λειτουργήσει με δεκάδες προσπάθειες σε steam και άλλες σελίδες. Dafuq! παίδες, τελικά με dedicated servers (server browser) τι παίζει; http://www.dsogaming.com/news/call-of-duty-black-ops-iii-will-be-gpu-bound-uses-100-dedicated-servers-for-public-matches/ Απ' ότι φαίνεται θα είναι το ίδιο σύστημα με το BlackOps2, matchaking με 100% dedicated servers αλλά όχι server browser (στην αρχή τουλάχιστον). Δεν δίνετε και το steam profile σας όσοι το έχετε πάρει να σας κάνω add; Το δικό μου είναι από κάτω στην υπογραφή.
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εχει μονο 2 φυλλαδια,το ενα με τον κωδικο για το steam κ το αλλο κατι για season pass + τα 6 dvds....48,90 με τα μεταφορικα+αντικαταβολη! Απαπα κοντα 50ευρω !
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 http://www.dsogaming.com/news/call-of-duty-black-ops-iii-will-be-gpu-bound-uses-100-dedicated-servers-for-public-matches/ Απ' ότι φαίνεται θα είναι το ίδιο σύστημα με το BlackOps2, matchaking με 100% dedicated servers αλλά όχι server browser (στην αρχή τουλάχιστον). fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me δεν βλέπουν φράγκο από εμένα 2
hitman 21 original Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Απαπα κοντα 50ευρω ! Δεν βαριεσαι φιλε μου,τι 40 τι 50...ολα εδω θα μεινουνε!
cpttony Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι σε μεγαλο δίλημμα, να πάρω το ΒΟ3? ή όχι? Δευτερον στα μαγαζια στην περιοχη μου το εχουν 55... Το βρισκω online 35... Τι νομιζεται το χειροπιαστο πραγμα ή το "εικονικο"..
dimitris21gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι το θες το χειροπιαστό; Άμα δεν είσαι λάτρεις του υλικού πάρτο online να γλυτώσεις λεφτά. Τώρα γενικά αν το game βγει και δεν έχει dedi servers όπως είπε και ένας παραπάνω, ρίχτε άκυρο. 2015 έχουμε FFS!!!
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι σε μεγαλο δίλημμα, να πάρω το ΒΟ3? ή όχι? Δευτερον στα μαγαζια στην περιοχη μου το εχουν 55... Το βρισκω online 35... Τι νομιζεται το χειροπιαστο πραγμα ή το "εικονικο".. Κατσε ρε για να λες 55ευρω φανταζομαι λες μονο τα μεγαλα μαγαζια. Απο τα πρωτα σκρουτζομαγαζα δηλαδη ποσο σου βγαινει με μεταφορικα???Για μενα προσωπικα θα σου ελεγα εννοειται 35ευρω Digital. Με 20ευρω αγοραζεις ποσα παιχνιδια τωρα στα steam winter sales ή συμπληρωνεις για αλλη αγορα πχ Fallout 4 κλπ. 2
cpttony Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι το θες το χειροπιαστό; Άμα δεν είσαι λάτρεις του υλικού πάρτο online να γλυτώσεις λεφτά. Τώρα γενικά αν το game βγει και δεν έχει dedi servers όπως είπε και ένας παραπάνω, ρίχτε άκυρο. 2015 έχουμε FFS!!! Αυτό λέω είμαι συλλεκτης... όχι πολλα πραγματα... αλλα εδώ το σκέφτομαι.. να το παρω σε κουτακι ή online στα ~36Ε (+DLC) http://gearsiege.com/2015/11/05/call-of-duty-black-ops-3-pc-in-game-graphics-options-and-screenshots/
_Theo_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αγοράστε το ΜΟΝΟ αν έχετε Supercomputer!! Το κόβω για epic fail to game ως συνήθως... http://www.techpowerup.com/217308/black-ops-iii-12-gb-ram-and-gtx-980-ti-not-enough.html 1
cpttony Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κατσε ρε για να λες 55ευρω φανταζομαι λες μονο τα μεγαλα μαγαζια. Απο τα πρωτα σκρουτζομαγαζα δηλαδη ποσο σου βγαινει με μεταφορικα???Για μενα προσωπικα θα σου ελεγα εννοειται 35ευρω Digital. Με 20ευρω αγοραζεις ποσα παιχνιδια τωρα στα steam winter sales ή συμπληρωνεις για αλλη αγορα πχ Fallout 4 κλπ. Aυτο σκέφτομαι και εγω.. Την διαφορα την βαζω σε άλλο game.. Αγοράστε το ΜΟΝΟ αν έχετε Supercomputer!! Το κόβω για epic fail to game ως συνήθως... http://www.techpowerup.com/217308/black-ops-iii-12-gb-ram-and-gtx-980-ti-not-enough.html Day One patch?
_Theo_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Day One patch? Χμμμ...Πόσα να φτιάξει το patch; Θυμάσαι τι είχε γίνει με το Ghosts;;
cpttony Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Χμμμ...Πόσα να φτιάξει το patch; Θυμάσαι τι είχε γίνει με το Ghosts;; Δυστυχως, εχω να παιξω CoD στο PC, από το ΒΟ2.. Το Ghosts από το θειο το δοκιμασα... Αλλα γενικοτερα ακουσα διαφορα... όπως και με το AW.. Tελικα, physical ή online? Μ'αρεσει να εχω τα κουτακια στο ραφι μου, αλλα το κοστος μεγαλο... Μιας και το παιρνω ακριβα retail!
_Theo_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχως, εχω να παιξω CoD στο PC, από το ΒΟ2.. Το Ghosts από το θειο το δοκιμασα... Αλλα γενικοτερα ακουσα διαφορα... όπως και με το AW.. Tελικα, physical ή online? Μ'αρεσει να εχω τα κουτακια στο ραφι μου, αλλα το κοστος μεγαλο... Μιας και το παιρνω ακριβα retail! Τα κουτάκια πιάνουν χώρο...Εγώ λέω online.
dimitris21gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχως, εχω να παιξω CoD στο PC, από το ΒΟ2.. Το Ghosts από το θειο το δοκιμασα... Αλλα γενικοτερα ακουσα διαφορα... όπως και με το AW.. Tελικα, physical ή online? Μ'αρεσει να εχω τα κουτακια στο ραφι μου, αλλα το κοστος μεγαλο... Μιας και το παιρνω ακριβα retail! Περίμενε να βγει το game για τα καλά να ακούσεις γνώμες πρώτον. Δευτερον αν θες τόσο πολύ το κουτί στο ράφι σου, πάρε ένα κουτί μισό ευρώ, εκτύπωσε το εξώφυλλο από το νετ και είσαι έτοιμος!
cpttony Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Περίμενε να βγει το game για τα καλά να ακούσεις γνώμες πρώτον. Δευτερον αν θες τόσο πολύ το κουτί στο ράφι σου, πάρε ένα κουτί μισό ευρώ, εκτύπωσε το εξώφυλλο από το νετ και είσαι έτοιμος! Aυτο γινεται... Άλλη μια φορα που το ειχα δοκιμασει... Δεν βγηκε σωστο το μέγεθος.. Μηπως το ξερεις??!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα