Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Της Treyarch εννοείται, άλλο ένας CoD τίτλος έρχεται. Θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 26 Απριλίου.
babisflou7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 βλεπω καμια επαναληψη της μπουρδολογιας με πραγματα του μελλοντος. ειδαμε κ aw με αλματα στο θεο κ spray all the time.
ADHD Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το blops 1 ήταν το αγαπημένο μου cod, σίγουρα θα ασχοληθώ.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Γιατί πάλι Black Ops.. Στα βήματα της IW.. υγ : αφού είμαστε στο PC section, γιατί βάζουμε το [PC] στον τίτλο..?
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Call of Duty: Black Ops 3 – New Information Leaked from Official Website
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 υγ : αφού είμαστε στο PC section, γιατί βάζουμε το [PC] στον τίτλο..? Για να είναι σαφές ότι εδώ μιλάμε για την PC έκδοση, και (πιθανότατα) υπάρχει ή πρέπει να δημιουργηθεί διαφορετικό thread για την έκδοση για consoles. Είμαστε στο PC section, αλλά είτε επειδή δεν έρχονται όλοι εδώ με το navigation Forum-> Software-> PC Games (αλλά ίσως από απευθείας αποτέλεσμα google search), είτε για κάποιο άλλο λόγο, έχουμε αρκετές φορές μηνύματα για λάθος platform στο PC Games ή Console Games section. Εφόσον δεν είναι hassle, το tag καλό είναι να υπάρχει στον τίτλο (δεν είναι υποχρεωτικό να το βάζετε εσείς ). 1
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 3 year cycle, riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight παίζει το 70% του κώδικα να είναι από AW και απλά να αλλάζει το SP και τα όπλα στο MP i'll keep an eye on this, άλλα πιο πολύ προσβλέπω στο Battlefront και εννοείται αυτήν την φορά δεν πέφτει φράγκο αν δεν υπάρχουν dedis, είπαμε, το δις εξαμαρτείν...
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Ops 3! Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Ops 3 μέσω του Gamestop. Κάνοντας το παιχνίδι pre-order ο αγοραστής θα λάβει και κωδικό για την beta του παιχνιδιού το οποίο γράφει ότι θα λάβει μέρος αποκλειστικά στο PC, PS4 και Xbox One.Ούτε λόγος για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, αν και αυτό μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα κυκλοφορήσει για αυτές. Η ημερομηνία που αναγράφεται στο box-art που θα δείτε παρακάτω αναγράφει την ημερομηνία 6 Νοεμβρίου 2015, μήνας ο οποίος η Activision κυκλοφορεί συνήθως τα παιχνίδια της σειράς.
optimus_crime Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Ops 3! Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Black Ops 3 μέσω του Gamestop. Κάνοντας το παιχνίδι pre-order ο αγοραστής θα λάβει και κωδικό για την beta του παιχνιδιού το οποίο γράφει ότι θα λάβει μέρος αποκλειστικά στο PC, PS4 και Xbox One.Ούτε λόγος για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς, αν και αυτό μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα κυκλοφορήσει για αυτές. Η ημερομηνία που αναγράφεται στο box-art που θα δείτε παρακάτω αναγράφει την ημερομηνία 6 Νοεμβρίου 2015, μήνας ο οποίος η Activision κυκλοφορεί συνήθως τα παιχνίδια της σειράς. Ούτε καν τα λαμβάνω υπόψη αυτά, χωρίς την επίσημη ανακοίνωση απο Activision, που λογικά θα γίνει στην Ε3, ώπου και λογικά θα είναι και το δυνατό της όπλο.. Για αυτό μπορεί να ακούμε πολλά αλλά να πρέπει να πιστεύουμε λίγα( ίσως και τίποτα )
optimus_crime Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πάντα Νοέμβριο κυκλοφορούν τα CoD. Ναι οκ δεν διαφωνω.. Και εγω ομως να εβγαινα να ελεγα μια κοντινη ημερομηνια στον Νοεμβριο πιθανο να πεσω μεσα..
JohnVani18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μιλάμε όμως για promotion του GameStop, δύσκολο να πέσει έξω. Anyway, μακάρι να αξίζει το παιχνίδι. Έχω να αγοράσω CoD απο το 1ο Black Ops.. 1
optimus_crime Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μιλάμε όμως για promotion του GameStop, δύσκολο να πέσει έξω. Anyway, μακάρι να αξίζει το παιχνίδι. Έχω να αγοράσω CoD απο το 1ο Black Ops.. Και εγώ περιμένω να δω αν αξίζει.. Επίσης και εμένα το τελευταίο μου CoD ήταν το Bo1.. Το καλύτερο τα τελευταία χρόνια COD, τόσο στο ονλινε του αλλά τόσο και στο σολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα