Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops III [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γραφικοί εχουν καταντήσει. εχει γίνει σειρά fifa και αυτό

παίζω cod απο το 1ο που ήταν ww2. μετά κλασικα το 2 στο ps2. καθε χρόνο το αγόρζα ευλαβικά!

πλεον τα τελευταία 3 χρόνια ειναι αδιάφορο. το μόνο που τους νοιάζει ειναι το multiplayer, σου πετάνε 5ωρίτσες single, και μετά τα δίνουν όλα στο multi.

Δημοσ.

Και πολύ άντεξες. :P

Μέχρι το 1ο Black Ops την λάτρευα τη σειρά (κι εγώ απο το 1 ξεκίνησα).

Απο το MW3 και μετά.. Δεν θέλω να την βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε παλι με τα οτι να ναι σχολια. Ρε παιδια η εταιρια φταιει που οι πελατες της(δηλαδη οι gamers)θελουν περισσοτερο και γουσταρουν το Multiplayer(που εκει θα περασουν απειρες ωρες και εν μερη θα βγαλει και το παιχνιδι τα λεφτα του)απο οτι το campaign??Δηλαδη τι θα θελατε να βλεπατε ενα παιχνιδι τυπου Far Cry να το παιξεις για το Story του και μετα απο 10ωρες που θα βγει το παιχνιδι κατευθειαν αγγελιες για πουλημα ή στο συρταρι/επιπλο να μαζευει σκονη???? Αν ειναι ετσι τοτε κατανταει παιχνιδι ενοικιασης για Σ/Κ.

Ολως τυχαιως και στο Twitch ειναι εδω και μερες πρωτο σε κοσμο,αφηνοντας πισω ποσα γνωστα παιχνιδια ή ακομα και το Halo 5 και ας πουλησε οσο πουλησε.

Ουτε εγω το γουσταρω αυτο που κανουν,οπως και με τα αθλητικα(pro,fifa,nba κλπ)αλλα εν μερη αν αυτο ζηταει ο κοσμος θα κραξουμε την εταιρια που δινει στον κοσμο αυτο που θελει????

Μονο τους Pc gamers δικαιολογω να κραζουν λογω της αποδοσης του παιχνιδιου.

• Like 1
Δημοσ.

Not sure if serious cause of like in my comment.. :P But anyway..

Με single έμαθα/ξεκίνησα, και έτσι θα συνεχίσω.

Έχω αυθεντικά COD1 ως Black Ops, BF3/4, MoH+WF και δεν έχω παίξει ούτε λεπτό multi, γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Δεν είμαι κατά του multi, γούστα είναι αυτά και τυχαίνει να μην το γουστάρω. Απλά θέλω ένα σωστό campaign όπως μου έδωσαν πιο παλιά.

Δημοσ.

Not sure if serious cause of like in my comment.. :P But anyway..

Με single έμαθα/ξεκίνησα, και έτσι θα συνεχίσω.

Έχω αυθεντικά COD1 ως Black Ops, BF3/4, MoH+WF και δεν έχω παίξει ούτε λεπτό multi, γιατί προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.

Δεν είμαι κατά του multi, γούστα είναι αυτά και τυχαίνει να μην το γουστάρω. Απλά θέλω ένα σωστό campaign όπως μου έδωσαν πιο παλιά.

Το Like πηγαινε στο γουστο σου ρε συ που ειναι το κακο/περιεργο :P Και εγω τελευταιο παιχνιδι που αγορασα ηταν το Warfare 3 στο ps3 και απο τοτε τα υπολοιπα παιχνιδια μονο ενοικιαση για να βγαλω το Story :P

Οσο για τα περι campaign να σου θυμισω οτι του Battlefield απο το 3 και μετα ειναι ακομα πιο τραγικο,οπως και σε αλλα FPS βλεπε Crysis κλπ δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο ουτε μονο το Call εχει πλεον μετριο campaign. Αλλωστε ειναι ο ορισμος της ενοικιασης που συμφερει κυριως οικονομικα :D

Δημοσ.

Κάτσε γιατί τώρα θα μαλώσουμε! :P

Δεν σου άρεσαν τα campaign των Crysis, ειδικά του 3?

Ούτε καν ενοικίαση, δανεισμός και στο 3ωρο φινίτο.

υγ : άντε ακόμα λίγο για 10Κ posts ;)

Δημοσ.

Κάτσε γιατί τώρα θα μαλώσουμε! :P

Δεν σου άρεσαν τα campaign των Crysis, ειδικά του 3?

Ούτε καν ενοικίαση, δανεισμός και στο 3ωρο φινίτο.

υγ : άντε ακόμα λίγο για 10Κ posts ;)

Το campaign του Crysis 3 αν μου αρεσε???Δεν τρελαθηκα κιολας,ειδικα με τον τερματισμο. 1000φορες story οπως Bioshock και Dishonored(τα οποια ολως τυχαιως δεν εχουν Multiplayer :P)

Δημοσ.

Εχει το παιχνιδι να δυνατοτητα να παιξεις campaign με couch co-op μεχρι 4 ατομα? Αν ειναι ετσι αξιζει να το νοικιασω για κανα 3ημερο με την παρεα?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ps4 cod bo3 cant find servers error a.b.c.....

Ξέρει κανείς καμιά λύση για αυτό το error;Νομίζω μου παρουσιαστηκε απο τοτε που άλλαξα router για VDSL γραμμή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Πριν κάνω οτιδήποτε τσεκαρα ταχύτητα 26 up 4.6 down nattype 2. Στη συνέχεια έβαλα static ip στο router εκανα restart το ps4 και τζίφος .....

Δημοσ.

Δεν με βγάζει καν σε αυτό το multiplayer menu. Προσπαθεί να συνδεθεί, βγάζει το error και δίνει μόνο option για local play. Anyway θα το σβήσω θα ξανακανω install και όλα τα updates μήπως και κάποιο δεν έκατσε καλά. Κάπου στις αναζητησεις μου στο Google πήρε το μάτι μου οτι μπορεί να μην έγινε σωστά κάποιο update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...