Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops III [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλος λάτρης των cod από το πρώτο που βγήκε.

ιδιαίτερα cod 3,Modern warfare, Modern warfare 2 και Black ops 1 είχα φάει τρομερό σκάλωμα στο multi-player

Επίσης λάτρευα zombies ιδιαίτερα old school maps του world at War όπως η de riese την οποία την είχα αγοράσει και σε επανέκδοση μαζί με άλλα maps στο Black Ops

Μετά το Black ops 2 δεν ξανα ασχολήθηκα..το ghosts δεν το αγόρασα καθόλου και το advance warfare που το αγόρασα έκανα μέγα λάθος καθώς ήταν σκέτη αποτυχία

Τώρα με το Black Ops 3 θα δείξει..ίσως να το αγοράσω μόνο για τα zombies του

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεγάλος λάτρης των cod από το πρώτο που βγήκε.

ιδιαίτερα cod 3,Modern warfare, Modern warfare 2 και Black ops 1 είχα φάει τρομερό σκάλωμα στο multi-player

Επίσης λάτρευα zombies ιδιαίτερα old school maps του world at War όπως η de riese την οποία την είχα αγοράσει και σε επανέκδοση μαζί με άλλα maps στο Black Ops

Μετά το Black ops 2 δεν ξανα ασχολήθηκα..το ghosts δεν το αγόρασα καθόλου και το advance warfare που το αγόρασα έκανα μέγα λάθος καθώς ήταν σκέτη αποτυχία

Τώρα με το Black Ops 3 θα δείξει..ίσως να το αγοράσω μόνο για τα zombies του

Εγω ουτε BO2 τολμησα να αγορασω, μετα το 1ο που ηταν το καλυτερο της σειρας, ειναι ιεροσηλεια για εμενα αυτη η σαπηλα..

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε δυο εβδομαδες κυκλοφορει και δε βλεπω καθολου ενδιαφερον, καμια συζητηση!!!

Γιατι ετσι? Εχουν βαρεθει οι πιο πολλοι εχοντας παιξει ολα τα προηγουμενα?

Για καποιον που δεν ειχε ποτε αλλο CoD δεν αξιζει το BO3 ?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ενδιαφερον γιατι εισαι στην Ελλαδα και ο Ελληνας αν και αγοραζει γενικα τετοια παιχνιδια δεν πολυ κουβεντιαζει για αυτα οπως πχ για Pro,Fifa και Call γιατι ελαχιστοι παιζουν με γνωστους/παρεα αλλα και ανταγωνιστικα.

Επισης μην ξεχνας οτι ειναι ετησιο παιχνιδι και αρκετοι εδω περιμενουν τα πρωτα reviews/streams να δουνε τι λεει σε σχεση με τα παλιοτερα παιχνιδια της σειρας.

Και εγω θελω να το δοκιμασω αλλα πολυ ακριβο ρε γμτ.

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου θα το αγοράσω bundle με ps4. Βασικά είναι ο λόγος που αναβαθμιζω σε ps4. Το περιμένω πως και πως και πιστεύω θα είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου θα το αγοράσω bundle με ps4. Βασικά είναι ο λόγος που αναβαθμιζω σε ps4. Το περιμένω πως και πως και πιστεύω θα είναι πολύ καλό.

Πως και πως δεν το περιμενω γιατι απο οτι ακουσα απο οσους πεξανε την Beta του δεν γραψανε και τα καλυτερα. Απλα το Call εχει μονο 2 καλα

1)Ειναι γρηγορο

2)Μαζευει παρα πολυ κοσμο

Ειναι πχ κριμα να βλεπεις παιχνιδια οπως το Killzone με υποστηριξη απο την εταιρια,τιμη χωμα και exclusive να μην μαζευει κοσμο,επειδη δεν λεγεται Call of Duty ή Battlefield 4 και τα αλλα δυο γνωστα παιχνιδια να μας χρεωνουν τα παιχνιδια λες και ειναι μαργαριταρια οταν ειναι copy paste συνεχεια καθε χρονο.

Αυτη εν μερη ειναι και η καταντια και των gamers αλλα και των ολων Dlc,γιατι ολως τυχαιως και τα Call Of duty εχουν αρκετους Dlc χαρτες επι πληρωμη ενω του Killzone Πχ ειναι δωρεαν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα 2 καλα που μου ανέφερες είναι εκείνα που προσωπικά με κρατάνε.

Αν είχα χρόνο να το ψαξω εις βάθος ενδεχομένως να είχα την ίδια άποψη η παρόμοια μαζι σου. Σε αυτή τη φάση είμαι casual gamer και το Black ops 3 πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Επίσης το campaign θα είναι co op, να προσθέσω κάτι στα συν. Τώρα για το dlc και την τιμή συμφωνώ.

Δημοσ.

Καλημέρα κι χρονια πολλά. Ξέρει κανεις αν όλα τα physical copy του bo3 θα περιλαμβάνουν κωδικό για τη nuketown ; Ρωτώ διότι στο skroutz αλλα το αναφέρουν κι αλλα όχι

Δημοσ.

Βασικα υπομονη ειτε για εκδοση απο θειο για οσους θα το παρουν σε PC,ειτε για μια ενοικιαση το Σ/Κ θα προτεινα για τους κατοχους κονσολας.

Δημοσ.

Σε PS4 παντως εχει με το καλημερα ενα patch περιπου 2.7GB νομιζω. Ε καμια ωριτσα θα παρει.

Ηδη το εχω και θα το δοκιμασω το βραδυ, ενω φιλοι παιζουνε απο χθες, μιας και το online ειναι ηδη ανοιχτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...