Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Black Ops III [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι θα ειναι στυλ advanced warfare

αν κρινω απο την στολη στο trailer...

μακαρι να βγω ψευτης....

Δεν είναι και το επίσημο trailer, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Activision είναι όλα θεωρίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ένα νέο teaser trailer για το Call of Duty: Black Ops 3 μας προετοιμάζει η εταιρία ανάπτυξης,για την πλήρη αποκάλυψη του παιχνιδιού που θα γίνει αυτή την εβδομάδα.Μέσα από το trailer αποκαλύπτονται οι επιπτώσεις που υπάρχουν στο μέλλον μέσα από τις γενετικές τροποποιήσεις που γίνονται στους ανθρώπους.Από ότι φαίνεται αυτή θα είναι και η διαφορά μεταξύ του Call of Duty: Black Ops 3 και του Call of Duty: Advanced Warfare.Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 26 Απριλίου θα γίνει η παγκόσμια αποκάλυψη του game με τουςdeveloper της Treyarch να θέλουν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες των fan μετά από 3 χρόνια απουσίας.Το Call of Duty: Black Ops 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοεμβρίου όπως συνηθίζεται για την σειρά Call of Duty.

Link.png Site: Νέο teaser trailer για το Call of Duty: Black Ops 3

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρεται κανείς για competitive call of duty στο xbox One; προσπαθούμε να φτιάξουμε μια κλαν η οποία θα γίνει ενεργή μέσα Ιουνίου. Κατα προτιμιση ατομα άνω των 18 για να έχουν ελεύθερο χρονο.. Ευχαριστ!

Δημοσ.

καλα ειπα εγω θα ειναι advanced warfare 2...... :mad:

Το μάμησαν τελείως, μόνο με θαύμα θα επιστρέψουν πλέον πίσω στους Β' παγκοσμίους κτλπ.. Που είναι το black ops 1 γαμώτο; Έλεος. Δύσκολα θα το τιμήσω μάλλον ( εαν πάρω ps4 φυσικά ). Η μόνη πιθανότητα να το πάρω είναι αν βγουν καλές συλλεκτικές που και πάλι το μάμησαν λίγο το θέμα..

https://www.callofduty.com/blackops3/buy

Συγκρίνεται..

Δημοσ.

Επαιζα με την χρονικη σειρα online το WAW,Modern Warfare,Black ops1.

Το 1ο ηταν το καλυτερο,το 2ο επισης πολυ καλο αλλα εκνευριστικο.Μεγαλη μ@@@κια το perk 3 grenades,χαλουσε το παιχνιδι.Εχει χακαριστει εδω και χρονια(PS3) και δεν παιζεται.Το 3ο ηταν επισης καλο με καινουρια στοιχεια γενικα και ειδικα το record ηταν πολυ καλο +.Ειχα φτιαξει και μερικα montage.Αλλα δυστυχως σε αφηνε να σωσεις μονο μερικα slots.

Αυτο που νομιζω πως αξιζε και δεν ειχα παιξει ηταν το Modern Warfare 2.Το ειχα παιξει ελαχιστα στο Xbox 360 ενος φιλου.

Αυτο που θα ξαναπαιζα θα ηταν το BO1 αλλα δεν εχω ουτε 1 καλο χειριστηριο.

Αν δεν βγει στο PS4 καποιο που να αξιζει δεν ασχολουμαι.Προς το παρον παιζω BTF Hardline που δεν σπαει νευρα οπως το προβληματικο BTF 4.Με παρεα σε παρτυ και squad περναει ευχαριστα η ωρα,μονος το βαριεσαι.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 2 κωδικούς για τα beta... oποιος θελει ένα, να στειλει ένα ΠΜ

Επεξ/σία από cpttony
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...