optimus_crime Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Η Treyarch μαζί με την Activision έχουν μπει σε ρυθμό για το επόμενο CoD και όπως φαινόταν από πολλές φήμες, το Black Ops 3 είναι γεγονός! Το παιχνίδι επιβεβαιώθηκε από το press release της εταιρείας και από ένα teaser που κυκλοφόρησε, με την πλήρη αποκάλυψη να έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου. Στο teaser γίνονται σαφείς αναφορές στον Alex Mason του BOps 2 , ενώ ο τίτλος του είναι “back to Black”. Δείτε το Call of Duty Black Ops 3 teaser παρακάτω: Πηγή Site: ΤοBlack Ops 3 είναι γεγονός, 26 Απριλίου η αποκάλυψη! *** Δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω κάτι καλύτερο εγώ προσωπικά από όσα μου έχει δώσει το BO1, το καλύτερο της σειράς πιστεύω, τόσο στο solo του με ωραία πλοκή και ιστορία(δεν ήταν πρόχειρο όπως τα περισσότερα COD) αλλά και για το multiplayer του που είναι από τα καλύτερα! Ίδομεν... Site: NEWBLACK OPS 3 ZOMBIES AND STORY DETAILS REVEALED Site: OfficialCall of Duty: Black Ops 3 Description and box art spotted on Call of Duty site Επίσημο site: https://www.callofduty.com/uk/en/blackops3/home
red1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αλλη μια παιχνιδάρα ! Eπιτέλους, καθώς αυτή η γενιά δεν έχει games καθόλου...IGN:10/10 4
optimus_crime Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αλλη μια παιχνιδάρα ! Eπιτέλους, καθώς αυτή η γενιά δεν έχει games καθόλου... IGN:10/10 Περιμένω γαμάτες edition(κυρίως prestige) εγώ.. Σίγουρα πάμε για pre-order
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Περιμένω γαμάτες edition(κυρίως prestige) εγώ.. Σίγουρα πάμε για pre-order Ποιοι πατε? 1
optimus_crime Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ποιοι πατε? Οι cod fans Πλάκα κάνω, ούτε fan boy είμαι ούτε hater με άλλα παιχνίδια, απλώς πιστεύω πως θα είναι καλύτερο από το 2, τώρα από το 1 θα δείξει στη πορεία και όταν κυκλοφορήσει
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Οι cod fans Πλάκα κάνω, ούτε fan boy είμαι ούτε hater με άλλα παιχνίδια, απλώς πιστεύω πως θα είναι καλύτερο από το 2, τώρα από το 1 θα δείξει στη πορεία και όταν κυκλοφορήσει Αυτο το γραφουμε βασικα για ολα τα CoD μετα το MW4 και ολως τυχαιως ολα τα ιδια χαλια ειναι. Αν δεν αλλαξει πρωτα απο ολα αυτο το ετησιο μοντελο που εχουν,υψηλες ελπιδες μην εχεις. 1
optimus_crime Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αυτο το γραφουμε βασικα για ολα τα CoD μετα το MW4 και ολως τυχαιως ολα τα ιδια χαλια ειναι. Αν δεν αλλαξει πρωτα απο ολα αυτο το ετησιο μοντελο που εχουν,υψηλες ελπιδες μην εχεις. Όντως ναι, ξεκινάνε με μεγάλες προσδοκίες και μετά τρώνε την μάπα όχι μόνο από την EA(Battlefield) αλλά και από άλλα πιο μικρά σε ονόματα FPS .. Όντως τα τελευταία ήταν χάλια πολύ, κυρίως στο SOLO τους
AntiCambeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πιο καλο campaign εχει το BO1 παρα το 2 που τα επαιξα.Απ'οτι εχω ακουσει το BO2 εχει καλυτερο multiplayer,δεν εχω παιξει. Το τελευταιο COD που ασχοληθηκα ηταν το BO 1.Ακομα δεν εχουν βγαλει καποιο που να αξιζει. Αυτη την στιγμη στο PS4 υπαρχει μονο το Hardline και το BTF 4 στο ειδος τους που αξιζουν. Αν και το BTF4 ειναι ανωτερο απο το Hardline σε καποια πραγματα "θαφτηκε" γιατι περασαν πολλοι μηνες μεχρι να το φτιαξουν.Το μεγαλυτερο του ελαττωμα ειναι το υψηλο bandwitch που ηθελε για να παιξει σωστα.Ισως το PS4 να μην δινει αρκετο και να εχει καποιο οριο. Επισης για το BTF4 υπαρχει η αποψη οτι ηταν απο την αρχη "κακογραμμενο" οποτε ηθελε ολα αυτα τα updates τα οποια απλα "μπαλωνουν" τα προβληματα. Για ποιον λογο ολα τα COD που βγαζουν εχουν Nat type "strict"? Πχ το BO1 επρεπε καθε φορα με πατεντα να αλλαξω το Nat type σε open για να παιξει λιγο καλυτερα. 1
ultralisk Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 μόνο εγώ παρακαλάω να ξαναβγούν με θεματολογία WW2 για να γλυτώσουμε αυτήν την στρατοκαυλίαση με nukes, σκυλιά και τελεκατευθυνόμενες σφαίρες sniper?...μήπως επιτέλους παίζαμε κανά σοβαρό campaign χωρίς να χρειάζεται να σκοτώσουμε Ρώσους, Κορεάτες και γενικά όσους κάθονται στον λαιμό των αμερικάνων 5
optimus_crime Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ανέβηκαν πολλά βίντεο στου youtube στα οποία υποστηρίζουν πως οι πίστες στο zombie mode θα είναι βασισμένα στην Αίγυπτο και στις πυραμίδες. Λένε να είναι απλά φήμες; Ή μήπως θα δούμε και κανά Φαραώ;
AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ισχυει οτι στο COD Advanced Warfare για να παιξεις zombies πρεπει να παρεις καποιο DLC?Δηλαδη σκετο το παιχνιδι δεν εχει 1-2 πιστες? Στα παλια COD (πχ WAW και BO 1 ) αν δεν κανω λαθος εδιναν 1-2 πιστες με zombies και σε καθε DLC εδιναν και απο 1 πιστα ακομα.
mikele13- Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ισχυει οτι στο COD Advanced Warfare για να παιξεις zombies πρεπει να παρεις καποιο DLC?Δηλαδη σκετο το παιχνιδι δεν εχει 1-2 πιστες? Στα παλια COD (πχ WAW και BO 1 ) αν δεν κανω λαθος εδιναν 1-2 πιστες με zombies και σε καθε DLC εδιναν και απο 1 πιστα ακομα. ναι ισχυει.
optimus_crime Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 άστα να πάνε είναι η σημερινή Activision Αυτό είναι τεράστια αλήθεια πάντως.. Να δούμε αν θα κάνει την έκπληξη..
mikele13- Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κατι μου λεει οτι θα ειναι στυλ advanced warfare αν κρινω απο την στολη στο trailer... μακαρι να βγω ψευτης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα