Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!

μου δωσανε εαν toshiba P300 το οποιο εχω σκοπο να ''αναστησω''...

αλλα ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...

οταν το παρελαβα ηταν χωρις σκληρο δισκο γιατι ηθελαν τα αρχεια τους....το βαζω μπρωστα χωρις σκληρο και μου κανει 2 επανεκκινησεις χωρις καν να μπει στο bios..λεω απο μεσα μου οτι μαλλον ετσι ξεκιναει ή κατι που δεν καταλαβαινω....τεσπα ανοιγει και μπαινω bios!!

παω αγοραζω σκληρο,το ανοιγω το λαπτοπ για να καθαριστει και φυσήχθει(ασχετο απλα το αναφερω),κουμπωνω τον σκληρο και παω να του βαλω τα windows..

ξεκιναει κανονικοτατα,και εκει που ζητανε τα windows να κανουν επανεκκινηση κανει μονο του καμια 20αρια επαννεκκινησεις και μετα ξαναμπαινει στο installation των windows...

αρα για αρχη εχω θεμα με το να ξεκινησει το συστημα...μετα δειχνουν ολα καλα ως τωρα,,,,τι μπορει να φταιει και να κανει αυτες τις επανεκκινησεις?η οθονη τελειως σβηστη,ουτε καν bios δεν δειχνει και κανει loopες...μολις η οθονη εμφανισει το bios,,απο εκει και περα ολα καλα...

Δημοσ.

Σε τοσο παλιό μηχάνημα μπορεί να ειναι οτιδήποτε και φυσικά και μητρική , απο εκει και πέρα αν δεν έχεις αλλάξει πάστα στον επεξεργαστή να το κάνεις γιατι μπορεί να υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες , μετα καλο θα ειναι να δοκιμάσεις με αλλες μνήμες γιατι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με αυτές για αυτο και οι επανεκκινησεις , την κάρτα γραφικών δυστηχώς δεν μπορείς να την ελέγξεις ετσι αν δεν περάσεις λειτουργικό να δεις θερμοκρασίες της κάρτα αλλα και γενικότερα του  μηχανήματος , θέλει παντως πολύ ψάξιμο γιατι ειναι παλιό το μηχάνημα

• Like 1
Δημοσ.

Να κανω ''τον δικηγορο του διαβολου'' για να μην τον ανοιγω αδικα γιατι δεν το πολυ εχω κιολας...το εκανα μια φορα και με δυσκολια :-D

εαν ηταν θεμα θερμοκρασιων γιατι να μου το κανει με το που το επιασα στα χερια μ και το εβαλα να το δοκιμασω?κρυο ηταν!!

αρα καταληγουμε σε μητρικη ή σε μνημες??

Δημοσ.

Σε laptop και που ανοίγει οποτε θέλει ειναι δύσκολο να διαγνώσεις τι ειναι μονο με ψάξιμο , να δοκιμάσεις δηλαδή αλλες μνήμες , αλλο τροφοδοτικό χωρις μπαταρία , αλλη μπαταρία και να κάνεις και τα αλλα που σου ειπα με την πάστα κτλπ

Δημοσ.

Μέχρι που φτάνει και κάνει επανεκκινήσεις; Περνάει το post; (αν ήταν θερμοκρασίες θα έκλεινε λογικά, δεν θα επανεκκινούσε)

Δημοσ.

Ανοιγουν ολα τα λαμπακια του, (οθονη μαυρη,ουτε bios δεν βλεπω)και μολις αναβει το λαμπακι του σκληρου,κανει επανεκκινηση....οταν ομως το περασει το σημειο αυτο και μπει στο bios το λαμπακι του σκληρου τρεμοπαιζει...παραδειγμα,δεν το περναει το σημειο και κολλαει 10 φορες,και στις δεκα φορες,να το περασειψκαι να μπει στα windows 2 φορες....αυτη ειναι η αναλογια....

επισης να πω οτι το ξανα ανοιξα το λαπτοπ και πηγα να του βγαλω την μπαταρια του bios για να κανει restart το bios και βρηκα την μπαταρια ξεσυνδεμενη,την μετρησα με πολυμετρο και εχω 3 volt, την ξαναεβαλα επανω και το προβλημα συνεχηζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...