Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ΟΤΕ VDSL σε  ISDN.

Τώρα έκανα συμβόλαιο με HOL ADSL σε PSTN γαμμή.

Το τηλέφωνο αφού έβγαλα το μηχάνημα ISDN δουλεύει πλεόν κανονικά.

Το περίεργο είναι ότι το ίντερνετ δουλεύει και αυτό κανονικά και όταν τσεκάρω από speedtest μου λέει πάροχος HOL. Κωδικούς η ρυθμίσεις HOL στο ρούτερ δεν έκανα, ούτε άλλαξα ρούτερ (έχει τις παλιές του ΟΤΕ).

Τι γίνετε;;;

1) Δεν μου ρυθμίσανε/κόψανε το ιντερνετ ακόμα;

2) Δουλέυει το ίντερνετ της HOL κατευθείαν με τα παλιά στοιχεία του ΟΤΕ; (που δεν το νομίζω)

Δημοσ.

Είχα ΟΤΕ VDSL σε  ISDN.

Τώρα έκανα συμβόλαιο με HOL ADSL σε PSTN γαμμή.

Το τηλέφωνο αφού έβγαλα το μηχάνημα ISDN δουλεύει πλεόν κανονικά.

Το περίεργο είναι ότι το ίντερνετ δουλεύει και αυτό κανονικά και όταν τσεκάρω από speedtest μου λέει πάροχος HOL. Κωδικούς η ρυθμίσεις HOL στο ρούτερ δεν έκανα, ούτε άλλαξα ρούτερ (έχει τις παλιές του ΟΤΕ).

Τι γίνετε;;;

1) Δεν μου ρυθμίσανε/κόψανε το ιντερνετ ακόμα;

2) Δουλέυει το ίντερνετ της HOL κατευθείαν με τα παλιά στοιχεία του ΟΤΕ; (που δεν το νομίζω)

η Hol δεν εχει radius server για authentication με αποτελεσμα οτι ρουτερ και να βαλεις πανω εφοσον ολα ειναι vpi 8 vci 35 να παιζουν απευθεις με οτι Username και να εχει.το παραξενο ειναι οτι πως παιζει ο εξοπλισμος Over isdn σε Over pstn γραμμη εκτος αν ειναι εξοπλισμος που παιζει και στα 2.

Μονο ο οτε εχει κωδικους συνδεσεις οι υπόλοιποι τους εχουν απενεργοποιήσει

και η forthnet.

• Like 1
Δημοσ.

ε πιθανοτατα απλα παιζει και στα 2 annex και στo adsl και στο vdsl.για το vdsl το ειχα ξαναδιαβασει απλα δεν ετυχε να δω καποιον να το βαλει σε adsl.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε τα και τα 2 .δες ταχυτητα συγχρονισμου δες ποιο εχει πχ πιο καλο wireless αν το χρησημοποιεις και αποφασισε.στo tp link περνα και το τελευταιο firmware update>το Tp lnk βλεπω να βγαινει πιο καλο.

γενικα δες ποιο ειναι πιο καλο για την χρηση που το θες.μπορει πχ λεμε τωρα να θες gigabit και μονο το ενα να εχει κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω δει να παίζει και vdsl ZTE(δεν θυμάμαι μοντέλο) της WIND σε adsl

γενικοτερα τα περισσοτερα vdsl router συγχρονιζουν και σε adsl και αμα δεν ειναι κατι κλειδωμενο θα παιξουν μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...