>>Morpheus>> Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Yπηρχε παλιότερα το facebook messenger αλλά το κλείσανε, νομίζω επειδή οι χρήστες μπαίνανε μόνο σε αυτόν και όχι στη σελίδα (οπότε χάνανε κέρδη απ τις διαφημίσεις ή κάτι τέτοιο) . Το facebook messenger το χρησιμοποιουσα πολύ μέχρι και την τελευταία στιγμή λειτουργίας του...βολικός πάρα πολύ κατά την άποψή μου... True ... καποτε υπηρχε. Το κλεισαν επειδη ενοποιηθηκε με το skype ... απ'οπου μπορεις να εισαι Online και στο fb chat κανονικοτατα.
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Yπηρχε παλιότερα το facebook messenger αλλά το κλείσανε, νομίζω επειδή οι χρήστες μπαίνανε μόνο σε αυτόν και όχι στη σελίδα (οπότε χάνανε κέρδη απ τις διαφημίσεις ή κάτι τέτοιο) . Το facebook messenger το χρησιμοποιουσα πολύ μέχρι και την τελευταία στιγμή λειτουργίας του...βολικός πάρα πολύ κατά την άποψή μου... Εγώ πάλι, το είχα βάλει, και το έβγαλα όπως ήταν: δεν ήταν τίποτε άλλο από μια εφαρμογή με ένα browser frame.
GrandGamer Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 True ... καποτε υπηρχε. Το κλεισαν επειδη ενοποιηθηκε με το skype ... απ'οπου μπορεις να εισαι Online και στο fb chat κανονικοτατα. Ναι και δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση με ομάδα ατόμων παρά μόνο με ένα άτομο γιατί δεν χρησιμοποιούν ακριβώς XMPP αλλά κάτι πιο μεικτό
kingjulien11_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Για Mac βγήκε third party app που δουλευει τελεια! Πολύ καλή κίνηση για εμάς που θέλουμε μόνο το messaging service!
panosno1com Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) ρε παιδια,δεν μπορω να δω το login as μπηκα και με ad block plus απενεργοποιημενο... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2015 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα