BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!!Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάρτα ήχου να βάλω για να έχω καλύτερη ποιότητα ήχου μια και είμαι με την (onboard supremefx) στα ηχεία της υπογραφής μου.Έλεγα να πάω για soundblaster z ή να κοιτάξω πρός asus μεριά?Η χρήση καθαρά gaming και κανα τραγούδι.Πρώτα είχα την asus xonar d2/pm αλλά όταν έκανα αναβάθμιση σε intel και άλλαξα mobo την έδωσα μιας και δεν είχε κατάλληλη υποδοχή.Από asus xonar d2/pm σε supremefx που έχει η τωρινή onboard έχει τεράστια διαφορά και σε απόδοση (χαμηλά και ψηλά) και σε ποιότητα.
Kostas.karras Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/302154/Asus-Xonar-Essence-STX.html?from=drop TOP!
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Έχει αρκετή διαφορά σε σχέση με την soundblaster z για την χρήση που την θέλω ώστε να δικαιολογεί αυτήν την χρηματική διαφορά?
Kostas.karras Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 εχει,σκεψου οτι η αsus αυτη κανει και για επαγγελματικη χρηση..
aetos1988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πάνω κάτω ίδιες θα είναι , εξάλλου με τα ηχεία που έχεις δεν θα δεις διαφορά μεταξύ των δυο . 1
ASFE Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω αυτην http://www.skroutz.gr/s/430091/Asus-Xonar-Essence-ST.htmlπου δεν εκανε για την μητρικη μου και ετσι δεν την εβαλα ποτε στο pc μου. Μαζι με αυτο http://www.skroutz.gr/s/366077/Asus-Xonar-H6-Expansion-Card.html Ειναι καινουρια αν σε ενδιαφερουν στειλε μου πμ. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2015 από ASFE
BabisTs Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους παίδες.Έχω μια εικόνα για το τι θα κάνω...
BabisTs Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παίδες τελικά σήμερα πήρα την sound blaster Z.Η διαφορά τεράστια και στα χαμηλά-ψηλά αλλά και στο μπάσο.Πολύ καλή η ενίσχυση που προσφέρει τελικά!
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ειναι καλή η z και εγω αυτην ήθελα σε συνδιασμό με τα z5500 γιατι πρέπει να εχεις και καλά ηχεία να την υποστηρίξουν αλλιώς η κάρτα απο μόνη της δεν κανει κατι , τι ηχεία έχεις ?
gdriver Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 εφόσον έχεις για πρωτο σκοπό τα παιχνίδια ,πιστεύω έκανες καλλίτερη επιλογή.η essence 2 είναι audiophile κάρτα ενώ η creative περισσότερο για παιχνίδια. βέβαια ακουστικές διαφορές δε θα μπορείς να εντοπίσεις μιας και τα προγράμματα που έχουν, προσφέρουν αρκετά καλές παραμετροποιησεις με μεγαλύτερο προβάδισμα στην creative καθώς και την ευκολία χρήσης αυτών. αυτό δε σημαίνει πως η essence 2 υστερεί , απλώς δεν είναι για πολύ αρχάριους.υπάρχει ένα συγκριτικό κάπου ανάμεσα στην essence 2 και zxr και το γενικότερο συμπέρασμα ήταν "για μουσική η essence stx II είναι μονόδρομος " και " για παιχνίδια η ωμή δύναμη που προσφέρει η creative είναι ασυναγώνιστη". ούτως ή άλλως με καμία από τις δε θα έκανες λάθος επιλογή. 2
BabisTs Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ειναι καλή η z και εγω αυτην ήθελα σε συνδιασμό με τα z5500 γιατι πρέπει να εχεις και καλά ηχεία να την υποστηρίξουν αλλιώς η κάρτα απο μόνη της δεν κανει κατι , τι ηχεία έχεις ? Πράγματι έχει γεμίσει ο ήχος και χαμηλά και ψηλά.Τα ηχεία μου είναι τα Logitech Z906.Έρχεται στα ίδια με την xonar d2/pm που είχα πριν και την άλλαξα γιατί δεν είχε θύρα η καινούργια μου mobo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα