Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα!!!!!!!!ειχα το pireli με τη cyta και πανω απο 29 δεν πηγαινε ποτε!!!!μου φερανε το TG788vn v2 και για 2 βδομαδες κλειδωνε απο 33,5 μεχρι 34,979 ηταν τοσο καλη η γραμμη που μπηκα στο πειρασμο και τους ρωταω σηκωνει 50????ΑΝΕΤΑ!!!!το βαλανε και πανω απο 26 με τιποτα!!!απο τοτε μεχρι 27,6 και με το ζορι!!!!!!ειναι σε interleaved και snr 6.το μονο που μου ειπε ο τεχνικος που ηρθε σπιτι ειναι οτι αλλαξε το ATTENUATION και πηγε στο 18,3 και εχω λεει πολλα μεταβαλλωμενα στη γραμμη....τι μπορει να αλλαξε ετσι ξαφνικα???πηρα και στο τεχνικο τμημα του οτε και μου ειπαν οτι αφου σε εβαλαν 50 και μετα παλι πισω στα 35 δεν προκειται να ξαναπιασεις ΠΟΤΕ την ταχυτητα που ειχες γιατι σε κουμπωσαν σε αλλη θεση......αληθευει κατι τετοιο?????φωναξα απειλησα οτι θα φυγω αλλα τιποτα αυτο ειναι λενε και αμα σου αρεσει................τι να κανω παει να μου στριψει....να αλλαξω εταιρεια?καταγγελια????ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Τώρα δηλαδή μετά την αλλαγή που σου έκαναν πόσο πιάνεις;

Πόσταρε τα στατιστικά της γραμμής σου και πες μας που είσαι συνδεδεμένος σε κέντρο ή κουτί του ΟΤΕ;

Δημοσ.

απο κεντρο.τα στατιστικα ειναι:

Uptime: 4 days, 5:55:57 spacer.gif DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2) spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 3.127 / 27.673 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [B/B]: 0 / 0 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 2,3 / 18,4 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,9 / 18,3 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,7 / 6,1 spacer.gif System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- spacer.gif Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): - spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 6.271 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 188 / 13.887.945 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 2 / 15.136 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / 139.845
Δημοσ.

καταρχην για να μην μου πεσουν τα μαλλια με αυτα που ακουω.

παμε απο την αρχη.ο οτε λεει βλακειες.η cyta το μονο που σου δινει ειναι ενα port το οποιο παιζει και 30 παιζει και 50 παιζεει και δεν ξερω ποσο.δηλαδη αυτοι βαζουν το οριο πχ 50 και μετα το ποσο θα πιασεις εξαρτατε απο την ποιοτητα του χαλκου.αν κατι παθεει ο χαλκος εξω απο μια βλαβη απο μια καλωδιακη ή δεν ξερω τι ναι μετα μπορει να συγχρονιζει λιγοτερο.αυτο πρεπει τυπικα να γινει ελεγχος στο αστικο κεντρο οτι ολα ειναι οκ απο την cyta(2 λεπτα ελεγχος) και αμα εκει ειναι οκ πρεπει να παει βλαβη στον οτε ΜΗΠΩΣ και ο οτε σου δωσει αλλο ζευγαρι που το κοβω χλωμο.αν σαν χαλκος βγει μια χαρα δεεν θα σου δωσουν αλλο ζευγαρι παρα μονο αν η cyta ζητησει απο τον οτε αλλο ζευγαρι με το αναλογο κοστος.ΕΚΤΟΣΣΣΣΣΣΣ παντα αν η cyta εκανε βλακεια και σου εχει βαλει κανα παραξενο Profile και δεν μπορεις να πας πανω απο 26 με αυτο που εβαλαν.αλλα ακομα και να σε γυρισουν πισω εκει που ησουν σε βλεπω στα 33-34 που λες.το ανετα δεν ξερω που το συμπεραναν.απο Profile σε profile υπαρχει μια μικρη περιπτωση να αλλαξει το attenuation ΛΙΓΑΚΙ.

τωρα ποιος εχει κανει τι δεν μπορω να ξερω.η αλλαξε κατι στον χαλκο και επεσες εκει ή η cyta εκανε βλακεια.σε καθε περιπτωση με 18 attenuatiοn δεν το κοβω ουτε για 40 οχι 50.

Δημοσ.

το προφιλ που με εχουνε ειναι 8b/8b.αυτο ειναι λεει το καλυτερο και δεν το δηλωνουν βλαβη στον οτε με τιποτα!!!!!!!!!!οσο και να φωναξα...................

Δημοσ.

τοτε μαλλον κατι στο χαλκο οποτε........:(

Παιζουν και αλλα profile αλλα λογικα ειτε τα εχουν δοκικμασει ειτε δεν τα βαζουν καθολου.

Δημοσ.

αν ειναι χαλκος τοτε θα παρεις τον ιδιο.αν παρεις νεα γραμμη δεν ξερεις αν θα ειναι καλυτερη ή οχι.τωρα ποσο μπορει ο νεος παροχος ειτε με profile ειτε με το να πιεσει τον οτε να αλλαξει ζευγαρι αυτο δεν μπορω να το ξερω.

Δημοσ.

δεν μπορεις να πεις καλυτερη εταιρεια ή χειροτερη.υπαρχει καλος χαλκος ή οχι ,υπαρχει καλο ρουτερ ή οχι.μπορει 2 -3 παροχοι να παιζουν με τα ιδια dslam ακριβως.πχ alcatel χρησιμοποιει και η Forthnet και η wind οσo θυμαμαι και η cyta.μετα αν καποιο dslam ειναι πιτα ή καποιο Link με εξωτερικο εχει πιταρει ειναι καταστασεις που αλλαζουν συχνα πυκνα

• Like 1
Δημοσ.

θεωρητικα και τα 2 πανω κατω θα πρεπει να σου δωσουν την ιδια ταχυτητα χωρις πολυ μεγαλες αποκλισεις.

πχ σε adsl με technicolor 784 εχω sync 9,5 mbit /1,4 up ενω με cisco ειχα 9,3Mbit με 1,6 up.

δηλαδη αν ειναι σχετικα καινουρια και τα 2 δεν θα πρεπει να δεις μεγαλη διαφορα και στο vdsl.δηλαδη τα 25 δεν θα γινουν 30 να το πω αλλιως.

Δημοσ.

θεωρητικα και τα 2 πανω κατω θα πρεπει να σου δωσουν την ιδια ταχυτητα χωρις πολυ μεγαλες αποκλισεις.

πχ σε adsl με technicolor 784 εχω sync 9,5 mbit /1,4 up ενω με cisco ειχα 9,3Mbit με 1,6 up.

δηλαδη αν ειναι σχετικα καινουρια και τα 2 δεν θα πρεπει να δεις μεγαλη διαφορα και στο vdsl.δηλαδη τα 25 δεν θα γινουν 30 να το πω αλλιως.

Αν και off topic,εχεις annex-m?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...