Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα! ενας φιλος μου προτεινε να γραφτω στο ινσομνια για να βρω τη λυση που θελω στο προβλημα μου.

διατηρω ενα μπλογκ λοιπον (το meres-paraxenes.blogspot.com) και ξαφνου μια ωραια πρωια, προ τριων εβδομαδων και κατι, πηγα να αναρτησω μια αναρτηση του μπλογκ στη σελιδα του μπλογκ στο fb (https://www.facebook...meresparaxenes1) και μου εβγαζε captcha  να πληκτρολογησω γιατι "η δημοσιευση μπορει να ειναι επικινδυνη" λεει! το πατησα και την ανεβασε.

μπαινω καπακι στη σελιδα του fb κι εκανα κλικ στην αναρτηση αυτη και μου εβγαζε τα μηνυματα των επισυναπτομενων φωτογραφιων. πως μπορει να ειναι κακοβουλη η σελιδα δλδ κλπ. το ιδιο μου εβγαζε (και σε μενα και στους αναγνωστες) οταν πηγαινα να κοινοποιησω την αναρτηση.

επισης το extansion του url στις αναρτησεις του μπλογκ στο fb αλλαξε απο .com σε .in! μπορειτε να μπειτε στη σελιδα του fb να καταλαβετε τι εννοω.

εκανα αναφορες (περιπου 100... :/ ) στο fb και τιποτα ακομα! μιλησα με τη google και μου ειπαν πως φταιει το fb μαλλον. εσβησα τα gadgets που ειχα προσθεσει. τιποτα. το εβαλα να το ψαξει το google για malware, ολα καλα. το εβαλα ομως στη σελιδα των developers  του fb και κατι σφαλματα μου εβγαζε με τα canonical url και κατι αλλο og:url και τελος παντων κατι γινεται ειτε με το url ειτε με το γραφικο στοιχειο και το fb αντιλαμβανεται ως κακοβουλη τη σελιδα! εδω κ πολλοι ανθρωποι παγκοσμιως που εχουν το ιδιο προβλημα και το fb κανει τον κινεζο! καποιοι εχουν 5 μηνες+ το θεμα αυτο!! https://www.facebook...962927440391067

οποιαδηποτε βοηθεια ή γνωμη σας θα ηταν ευπροσδεκτη! ευχαριστω!!

post-339110-0-31346000-1428648853_thumb.png

post-339110-0-21634800-1428648858_thumb.png

Δημοσ.

ναι προφανως το fb οτι θυμαται χαρεται καθως μετα απο τοσους μηνες σωστης λειτουργιας, θυμηθηκε να μην εμπιστευεται για καποιο λογο! :/

καπως πρεπει να επεμβω στο open graph protocol του fb ή του blog ωστε να του βαλω μια "/" στο τελος του canonical url αλλα δν ξερω πως! αυτο θελω να μαθω στην ουσια...

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με trailing slash "/". Για κάποιο λόγο το fb θεωρεί ότι κάνεις spam(anti-spam filter).

Εάν δεν έχεις κάνει spam απευθύνσου στο fb.

Επίσης από ότι πρόσεξα η ιστοσελίδα σου κάνει redirect/refresh καθε 1sec λόγω του zodia123 πράγμα που δεν βοηθάει.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση αδερφε! το εσβησα το γκατζετ. θα δω πως θα παει τωρα. οσο για το fb.. εχω απευθυνθει πανω απο 100 φορες κ μ εχει γραμμενο ξερεις που... :/

Δημοσ.

τιποτα και παλι. τα ιδια και8 μετα την αφαιρεση του widget. το κουλο ειναι παντως, πως ανεβαινει κανονικα η αρχικη σελιδα στο fb  αλλα οχι σελιδα με συγκεκριμενη αναρτηση. οπως επισης, οταν κανω ενα repost παλαιοτερης αναρτησης ανεβαινει κανονικα κι αυτη χωρις προβλημα... :/

Δημοσ.

(ισως)δεν λυνεται το προβλημα δυστυχως,σε εχει βαλει το fb σε blacklist για spam.Εκτος αν εχεις μεγαλη επισκεψημοτα απο φβ προς μπλογκ.Ενα domain μου που ηταν αγνωστο εχει μπλοκαριστει 1 χρονο ενω ενα αλλο που ειχε χιλιαδες επισκεψεις  φτιαχτηκε σε μια μερα γιατι λογικα θα πατουσαν follow link και καλα το εμπιστευονται....

Δημοσ.

με μπερδεψες λιγο με τα ντομεην...

ειχα μεγαλη επισκεψιμοτητα απο φβ μεχρι που εγινε αυτο και η επισκεψιμοτητα επεσε κατακορυφα! πανω που ειχα 1200-1500 προβολες τη μερα, εγινε αυτη η πατατα και τρομαξαν ολοι και νομιζουν πως εχει ιους και ιστοριες το μπλογκ μεσα. δυσκολο να μη λυνεται παντως το προβλημα... καποια λυση θα υπαρχει, δε μπορει!

Δημοσ.

Error parsing input URL, no data was cached, or no data was scraped.

αυτο μου το βγαζει στο facebook debugger tool οταν βαζω καποιο λινκ αναρτησης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...