elias.kaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Ειμαι κατοχος του lg g2 καιθα ηθελα να προβω στην αγορα ενος dual sim κινητου.. Εχω δει το huawei honor 6 και το iuni u3(ειδα εχει καποια θεματακια,. οι κατοχοι ειστε ευχαριστημενοι).αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευχαριστως.. Σας ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2015 από elias.kaz
arisg90 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Απο Κινα Jiayu S3 με 3GB ram στα 210-220$ περιπου.203$ στο Gearbest.
elias.kaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Απο Κινα Jiayu S3 με 3GB ram στα 210-220$ περιπου.203$ στο Gearbest.Εισαι κατοχος της συσκευής? Εχουν λεχθει πολλα για την μπαταρια και την κατανάλωση..το σκέφτομαι αλλα με προβληματισε.. Το Μ1 note πιθανως να ειναι καλυτερος αντικαταστατης του g2 μου.
p_under Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 έχω στα χέρια μου το m1 note. πολύ ποιοτική συσκευή χωρίς προβλήματα (μέχρι στιγμής). Το jiayu δεν θα το έπαιρνα διότι τα 2 προηγούμενα τηλέφωνα τους G3/G3s/G3 advanced και G4 αντίστοιχα είχα ακούσει ότι είχαν πολλά θέματα και επίσης 2 γνωστοί μου με g3 αντιμετώπισαν επίσης πολλά προβλήματα. Μπορείς να δεις και το Lenovo K3 note που είναι στην ίδια κατηγορία. αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι στο M1 note το flyme το παντρεύεσαι. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. δεν χρειάζεσαι root, roms κτλπ κτλπ. δουλεύει καλά out of the box.
arisg90 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Εισαι κατοχος της συσκευής? Εχουν λεχθει πολλα για την μπαταρια και την κατανάλωση..το σκέφτομαι αλλα με προβληματισε.. Το Μ1 note πιθανως να ειναι καλυτερος αντικαταστατης του g2 μου. Δεν ειμαι κατοχος S3.Εχεις δικιο για Μ1 Note.Απλα ειχα μπερδευτει και νομιζα οτι ειναι μονοκαρτο.
elias.kaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας.. Οι επιλογες ειναι τοσο πολλες πλεον που δν ξερω τι να διαλεξω.. Θα ηθελα να ειναι αναβάθμιση απο το g2 μου το οποιο το λατρευω. Σας ευχαριστω ολους.
elias.kaz Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μεχρι 280 max.. Απλα θα ηθελα να αποτελει αναβάθμιση απο το προηγουμενο!
original911 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δεν έχω δει ούτε λειτουργήσει το G2 αλλά από το Honor 6 που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος.Γρήγορο,χωρίς κολλήματα, καλή κάμερα για τα γούστα μου με μείον για μένα ο χάλια ήχος στην εγγραφή βίντεο σε χώρο με μπασάτη μουσική,φοβερή μπαταρία με 5+ ώρες ανάλογα τις εφαρμογές που τρέχουν,ελεύθερη RAM 1,5Gb,τούμπανο GPS,όμορφο design(αυτό είναι υποκειμενικό),δυνατό ηχείο και καθαρό ακουστικό και με πολλά καλούδια(NFC,irda).Δεν θυμάμαι να μου ξέφυγε κάτι.Α ναι!Κάρτα μνήμης αν θυμάμαι καλά έως 128Gb.Ακόμα ένα συν το ενεργό thread στο myphone και στους xda.Ότι θές ρώτα με!
elias.kaz Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και εγω αυτο σκεφτομουν επειδη ειναι dual sim dual active.δεν εχει κολληματα ετσι? Ποια εκδοση προτεινεις και απο που να αγορασω? Εκανες τπτ για να το φερεις στα μετρα σου? Playstore store και ελληνικα κανονικα ετσι?
original911 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και η μία κάρτα είναι 4G+! Σε μένα δεν έχει κάνει τίποτα ούτε μικρά lags έστω.Οσο αναφορά την έκδοση είναι ότι σε βολεύει.Αφού έχει κάρτα μνήμης και το 16άρι να πάρεις είσαι εντάξει.Εδώ είναι οι εκδόσεις του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5759481#post5759481 To vickmall είναι καλό μαγαζί.Εγώ το πήρα απο το pandawill.Εδώ δες τις τιμές και τα μαγαζια που παίζει http://honor6.nianios.gr/ Έβγαλα κάποιες εφαρμογές που δεν ήθελα και τις απαραίτητες εφαρμογές τις google τις πέρασα χειροκίνητα όπως όλοι.Άν το πάρεις μην σε απασχολεί αυτό είναι πανεύκολο υπάρχουν και οδηγίες.Άν είσαι κοντά στον Νέο Κόσμο άν έρθεις απο δω μπορώ να σου δείξω το δικό μου.
elias.kaz Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Original σε ευχαριστω.. Προς τα εκει τεινω και προς vickmall.. Η 32gb μαυρη που θελω ειναι 10 δολλαρια πιο ακριβη οποτε μαλλον αυτη θα παρω..δυστυχώς ειμαι μακρια.. Ευχαριστω και παλι..καλη ανασταση
original911 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Παρακαλώ να σαι καλά δεν έκανα κάτι.Καλή ανάσταση και σε σένα.Ενημέρωσε μας αν θες για την παραγγελία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα