qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Γενικά το πρόβλημα σου το έχει κόσμος; Δοκιμασες να το βάλεις σε άλλο PC κανενός γνωστού σου; Εμένα πάντως μέχρι στιγμής δε το έχει παρουσιάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το δικό σου δεν ειναι το RGB όμως, σωστά; Τα RGB πρέπει να έχουν πολύ διαφορετικό controller για να υποστηρίξουν τα lighting effects κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 το δικό μου είναι σκέτο κόκκινο, αλλά νομίζω πως είχε πει ότι είχε το ίδιο θέμα και με απλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 όχι είχα το ίδιο θέμα με το K70 RGB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Α λάθος μου τότε, τότε είναι ίσως αυτό που λέει ο φίλος. έχεις δοκιμάσει να το δουλεύεις χωρίς το λογισμικό της corsair μήπως αυτό σου κάνει νερά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα