bonorov Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Παιδια εχω αυτο http://gaming.coolermaster.com/en/products/mice/inferno/.Δυστυχως η Ναομι(η σκυλιτσα μου)πηγε να μυρισει ενα ποτηρι κοκα κολα που ειχα διπλα απο το ποντικι και το πληκτρολογιο και το εχυσε πανω τους...Το πληκτρολογιο δουλευει μια χαρα αφου το καθαρισα αλλα το ποντικι ψιλοκολαει το δεξι κλικ σε moba games ομως το λολ και heroes που χρειαζεσαι το δεξι κλικ συνεχεια.Επισης η ροδελα εχει σκληρηνει λιγο η αντισταση της σε σχεση με πιο πριν αλλα αυτο δεν με πολυ πειραζει.Καμια ιδεα παιδια αν μπορω να κανω κατι?Μηπως μπορω να καθαρισω καπως το ποντικι?
Sakisss!!! Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αν μπορείς να το ανοίξεις για να το καθαρίσεις ίσως να το σώσεις, αν και από την coca cola που μου είχε χυθεί μου είχε χαλάσει μετά από μια βδομάδα το πληκτρολόγιο.
bonorov Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξεις ποντικι χωρις να το σπασεις?Παλιοτερα που εχω ξαναπροσπαθησει να ανοιξω ποντικι το αποτελεσμα ηταν να παει στα σκουπιδια
bonorov Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Σπρει καθαριστικό επαφών η λύση. Χωρις να το ανοιξω?Απλα να ψεκασω με σπρει τις εγκοπες?
Rude_R Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 ναι ριξε πραμα......... και αν βρεις και ισοπροπολικη αλκοολη 99% σε φαρμακειο παρε και αυτη και ριξε.... απλα αστο να στεγνωση καλα. το τελειο παντως θα ηταν να το ανοιξεις και να το καθαρισεις. Αν εισαι τυχερος θα την γλιτωσεις! ΥΓ οντως ο καφες και τα αναψυκτικα μπορει να δημιουργησουν πολυ αργοτερα προβληματα
icant Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το δικο μου λαπτοπ,παραμονη πρωτοχρονιας ειχε κανει μπανιο στην σοδα η οποια ειχε πεσει στο πληκτρολογιο.Εκανε 2 μερες να ανοιξει αλλα μετα δεν ειχε καποιο θεμα.Βεβαια το ειχα ανοιξει και το χα βαλει κοντα σε σομπα για να φυγει η υγρασια.
bonorov Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα τα δοκιμασω ολα
CMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ότι έχει ζάχαρη, καθαρίζει μόνο με νερό. Ούτε σπρέι , ούτε αλκοόλ, απλά νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα