ipal Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Λόγω "τελους εποχής" οπως γράφει. Οι τιμες στα ακριβα μοντελα κηροζινης βγαινουν αρκετα φτηνοτερα και απο μεταχειρισμενα. Τα αλλα, αεροθερμα κλπ δε νομιζω πως αξιζουν τοσο. Ισως βεβαια με την εκπτωση συμφερουν και αυτα. http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/heaters/oil-heaters 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πολλά είναι ενα 20% στην ουσια από τις τιμές που έχουν μόνιμα αν δείτε σκρουτζ. Μονο οι πετρελαίου έχουν μεγαλύτερο ποσοστο. Πέρυσι ήταν καλύτερες οι τιμές και ήταν για όλα, όχι μονο κεροσαν. Και πέρυσι και φέτος εχει κανει price match το MediaMarkt σε ολα. 2
ipal Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ναι το 50% ειναι βαση της τιμη Κωτσο. πηγα να το κανω edit αλλα δε μπορω. Να και το λινκ με τα αλλα http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=13031 Παντως περισυ που εψαχνα kerosun, 2-3 "φτηνοι" απ το skroutz δεν ειχαν σε στοκ και τελικα μου ζηταγαν λιγο πιο πανω τιμη για να φερουν. Η εταιρια που τις φερνει μαλλον κραταει ψηλα την τιμη.
FiKiFiKi Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αυτές οι kerosun Mica λένε κάτι από πλευράς απόδοσης και οικονομίας;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ναι το 50% ειναι βαση της τιμη Κωτσο. πηγα να το κανω edit αλλα δε μπορω. Πρόσθεσα το "από τιμή καταλόγου", ώστε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
taxtax Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 O Κωτσόβολος λέει και για δωροεπιταγή 10€ εάν παραλάβεις απο κατάστημα.
hackertom Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αν και είχα ψηθεί να χτυπήσω την Kerosun LC52 διαβάζοντας κάποιες κριτικές στο skroutz.gr με απέτρεψαν από την αγορά της! Την έχει κανείς να μας πει γνώμη;
ipal Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αυτές οι kerosun Mica λένε κάτι από πλευράς απόδοσης και οικονομίας; Εχω ενα παρομοιο με αυτο http://www.gedsa.gr/product/119/kpmc-20 αλλα απο τη μαρκα του Πρακτικερ. Γλυτωνεις γυρω στα 500w σε σχεση με ενα φτηνο κονβεκτορ αλλα παλι μιλαμε για ενα σωμα/αντισταση που ζεσταινεται με συνεχη καταναλωση ηλ.ρευματος. 1
germants Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Έχω την kerosun lc43g. Δούλεψε φέτος τον χειμώνα. Γενικά κάνουν δουλειά, η ζεστη τους ειναι πολυ γλυκιά, δεν κανεις τιποτα αλλο περα απο το on-off (όχι συντηρήσεις κτλ), οχι μπουρια και εγκαταστασεις. Αλλά έχει και κάποιους περιορισμούς: θέλουν ανοιχτό χώρο για να καταλάβεις ζέστη σε μεγάλο μέρος του σπιτιού, δεν ευνοεί σπίτια με διαδρομους και πολλους χώρους, μυρίζει αρκετά έντονα κυρίως κατά την έναρξη και σβήσιμο (αλλά και κατά τη διάρκεια σε μικροτερο βαθμο) και ακριβό καύσιμο. Το προτείνω ως συνοδευτικό τρόπο θέρμανσης, όχι κύριο. Σε αυτήν την περίπτωση, δύσκολα να το μετανιώσετε. Σήμερα βρέθηκα σε Κωτσοβολο και η τιμή που είχε η lc52 ήταν 185€ (όχι 199,5 που φαίνεται στο σαιτ). Ομοίως χαμηλότερα και όλες οι υπόλοιπες. Οι τιμές αυτές μου είπαν ισχύουν μέχρι 30/04 η' εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όσοι ενδιαφέρονται καλό είναι να πάνε σε κάποιο κατάστημα και να την παραγγείλουν από εκει (αν δεν έχει απόθεμα).
ipal Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Επισης εχει η θεια μου την πιο μικρη 43g.Διαβασε και αυτες τις κριτικες αλλα αν λες για την οσμη πετρελαιου ναι ισχυει. αλλα ειναι ελαχιστη. Θελει ομως αερισμο και μεγαλο ενιαιο χωρο Οπως λεει και ο φιλος επανω. Καποιους βεβαια τους ενοχλει τοσο πολυ ,απο οτι διαβαζω, που πουλανε τις σομπες πριν καν κάψουν το 1ο μπιτονι. Εχει βγει και ενα νεο "επισημο" καυσιμο το crystal, αλλα δεν εχω ιδεα αν βοηθαει στην οσμη. Τελος για τους μερακληδες, Λ.Αλεξανδρας στο Κεντρο υπαρχει χυμα κηροζινη απο αντλια - σε πιο χαμηλη τιμη.
moredread Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Η 43g είναι απο την Κυριακή σε προσφορά. Η 52 βγήκε τώρα. Περιμένω την 43g, αν είναι σαν την rainbow η μυρωδιά δεν ενοχλεί. Η rainbow επίσης είναι χώμα, το χαμηλότερο που ήταν πέρσι ήταν 120, η οποία είναι τρομερή και αξιόπιστη επίσης.
gbouros Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Φέτος το χειμώνα ζεστάθηκα μόνο με 2 kerosun. Μια LC30 για σαλόνι (περίπου 28 τ.μ) και την κρεβατοκάμαρα μου (άλλα 15 τ.μ) και μια LC27 για την κρεβατοκάμαρα των παιδιών (περίπου 12 τ.μ) Οι σόμπες ανάβανε κάθε απόγευμα 4-5 ώρες και συνολικά έκαψα κάτι λιγότερο από 100 λίτρα για να διατηρώ το σπίτι στους 19-20 βαθμούς. Θετικά - ζεσταίνει γρήγορα και δίνει ζέστη παρόμοια με καλοριφέρ - μπορείς να κάνεις μεγάλη οικονομία (υπό προϋποθέσεις) Αρνητικά - μυρίζει για λίγα λεπτά κατά το άναμα και σβήσιμο αλλά καθόλου ενδιάμεσα - ζεσταίνεις συγκεκριμένους χώρους και όχι όλο το σπίτι όπως με το καλοριφέρ. Για να είμαι και on topic έχω να πω ότι είναι άψογες οι τιμές του κοτσο. Αν έχετε αποφασίσει να σταματήσετε τη χρήση καλοριφέρ (που κατά τα ψέματα είναι το μόνο που ζεσταίνει σωστά και ολόκληρο το σπίτι) τότε η kerosun είναι από τις καλύτερες λύσεις.
AntiCambeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ειχα παρει πριν 5 χρονια την Rainbow στα 180€ απο Κωτσοβολο,η τιμη που εχει τωρα ειναι πολυ καλη.Ακομα και τωρα πριν μπουν οι προσφορες τοσο ειχε. Αλλα οι LC 30,LC 43G και LC 52 ειναι καλυτερες σε θεμα λειτουργιας(Χρονοδιακοπτης κλπ).Επισης δεν καιγεσαι αν ακουμπησεις το πανω μερος η ακομα και τα περιμετρικα σιδερα οπως στην Rainbow.Αν δεν ειχα σομπα θα αγοραζα 1 απο αυτες. Σχετικα με την κηροζινη εβαλα 1 φορα 1 αλλη μαρκα (νομιζω της Crystal) και ειναι λιγο πιο αοσμο απο της Kerosun αλλα νομιζω λιγο πιο ακριβο.Εχω αγορασει απο βενζιναδικα και το δινουν πιο ακριβα απο τα εξουσιοδοτημενα καταστηματα. Ολες οι σομπες κηροζινης μυριζουν παντως εφοσον γινεται καυση.Και λειτουργουν καλυτερα(πιο αοσμα) σε μεγαλους ενιαιους χωρους. Στην Rainbow η καυση γινεται στο φυτιλι.Στα 3 μοντελα που γραφω πως γινεται?
gamer73 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 50% ;;;; Και στο media ίδια τιμή έχει η inverter μας κοροϊδεύει ο Κωτσόβολος; Sent from my iPad using Insomnia
moredread Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δεν σε κοροϊδεύει φίλε μου gamer73, το mediamarkt αρέσκεται συχνά σε pricematch ειδικά με τον Κωτσό. Επειδή παρακολουθώ τις τιμές των Kerosun, μιας και μ'αρεσει η θέρμανση τους, όντως έχουν σοβαρότατη έκπτωση, ειδικά στα ακριβά της μοντέλα (απο τις τιμές που είχε ο ΚΩΤΣΟ και mediamarkt τον Δεκέμβρη όντως είναι 50% κάτω). Στην Rainbow η καυση γινεται στο φυτιλι.Στα 3 μοντελα που γραφω πως γινεται? Πως γίνεται ακόμα δεν έχω καταλάβει (σήμερα παρέλαβα και την έβαλα μπροστά), το σίγουρο είναι ότι βλέπω μέσα μια φλόγα (στις περσίδες), επίσης μυρίζει λιγότερο απο την Rainbow που έχω (πράγμα που μου κάνει εντύπωση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα